första dagen på jullovet.


I torsdags började min julledighet. En som ska pågå i tio dagar! Så länge har jag inte haft ledigt sen jag flyttade hit. Jag började morgonen med frukost. Pepparmintste, kokt ägg, två knäckebröd, ett med jordnötssmör och ett med cream cheese.


Sedan klädde jag granen som ni redan vet. Här kommer en bonusbild på julkulorna för att de är så fina ändå.


Sedan var jag redo för att gå ut på stan. Här sitter jag och poserar framför min julgran som en annan kunglighet ur ett uppslag av Svensk Damtidning.


Det är så julpyntat och fint överallt.


Jag gick till partyaffären på fjortonde gatan och köpte grejer till julafton, typ servetter och papptallrikar för att vi kommer va så himla många. De har en hel avdelning för fiskdammspåsar på barnkalas, stora multipack med tjugo små hjärtglasögon, tjugo små slinkys, tjugo små zoo-djur, tjugo studsbollar etc för typ 5 dollar styck. Tror jag stod där i en kvart och önskade att jag var fem år igen.


Efter det äventyret var det dags att gå hem och vila igen, eftersom jag egentligen inte är särskilt frisk.


Jag köpte polkagrisar på partyaffären också som jag hängde upp i trädet.


Sedan bloggade jag om min julgran som ni vet.


Slog in julklappar.


Gick och åt middag med Christian på Jeffrey’s Grocery. Jag åt torsk med blomkål och andra bra grönsaker.


Var hemma igen vid nio och tillbringade resten av kvällen med att maraton-titta på New Girl avsnitt.
.


My first day on my Christmas break was Thursday. I had a quite calm but nice day. Had breakfast at home and then I went out to buy some things for Christmas Eve at the Party Store. LOVE party stores. Then I went home, blogged, decorated my tree a bit more and wrapped gifts. In the evening I had dinner with Christian at Jeffrey’s Grocery and then I watched five episodes of New Girl.

sandra
 1. Corny skriver

  Tycker att du och din blogg är så himla himla fin, och jag avundas verkligen dig, som vågade flytta till New York bara sådär!
  Jag har alltid haft en dröm att flytta till LA, men jag tror inte jag skulle klara av att flytta så långt ifrån min familj.
  Din familj bor i Sverige va? Är inte det jobbigt ibland? Hur ofta träffar du dem?

 2. sonia skriver

  Så mysig dag!

 3. E skriver

  vad heter partyaffären och var ligger den helt exakt?

 4. The Wallflower skriver

  så fin julegranen ble!

 5. Bambi skriver

  åh, det här var verkligen en dag i min smak. Den där partyaffären verkar himla kul också. Älskar ju koncept.

 6. Anna Margareta skriver

  Men åh, nu vill jag bo i NY på studs. Så fina träd. Pyntat och alldeles underbara ju. Krya på dig.

 7. Malin skriver

  haha åh vilken liten gullig men ändå kaxig liten gran.

 8. jenny skriver

  New Girl är SÅ bra.

 9. Maja skriver

  Så himla fina bilder på dig vid granen!

 10. Malin Aurora skriver

  Åh sötaste granen<3

 11. Lydia skriver

  du är så himla duktig på att fotografera!

 12. Thessaly skriver

  Jag tror att jag måste vara en av dom få som hatar New Girl! Hon är så jäklans twee hela tiden!

  Men granen din är jätte snygg!

 13. Judy skriver

  The tree looks great! Isn’t this the best time of the year? And I LOVE New Girl. =)

 14. Linda skriver

  Måste också maratontitta på New Girl!

 15. rebecca skriver

  åh, låter helt fantastiskt. new girl. åh.

 16. lz skriver

  åh. var hittade du snövit(klistermärket?) till din laptop?

 17. Line skriver

  Ha en herlig jul Sandra :-)

 18. jenifer skriver

  fan vad meta att blogga om att man bloggade, älskart

 19. karin skriver

  Fin gran!!! Vad heter affären?? :)

 20. Prettygreentea skriver

  That last photos is simply beautiful!

 21. E skriver

  Har ni plats for en till pa julafton? Ensam liten sjal i stora applet over jul..

 22. L I L I J A skriver

  Så sjukt fina julgranskulor! Perfekta färger!

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *. E-postadressen publiceras inte.

Niotillfem
my name is sandra and i'm from stockholm. i like fridays, pasta carbonara, scrabble and young handsome men. i have one of sweden's biggest blogs with over 170 000 visits a week. besides blogging i work as a freelance writer. my first novel is coming out in april 2014. e-mail love letters and other things to sandrabeijer@gmail.com
you can find my portfolio here.
Instagram: sandrabeijer
It's a wrap with @jeansforall ! 👏✌️
Arkiv
Twitter @niotillfem