if you don’t know what it feels like to have someone you love put a hand below your bottom rib for the first time, what chance is there for love?


Såhär såg jag ut onsdags, min allra sista jobbdag innan julledigheten. Också min fjärde dag som sjuk. Men man kan liksom inte vara hemma den sista dagen, så jag tog en liten sovmorgon, gick till kontoret och satt framför datorn i fem timmar med en kopp te och advil.

Är så trött på att vara sjuk. Sett om tre säsonger av How I Met Your Mother och minns absolut ingenting av ett enda program. Mår egentligen inte så superbra överhuvudtaget, det är som om någonting inuti inte pallar att göra mig frisk just nu. Michelle kommer på söndag och hon har sagt att vi pre-startar 2013 då, att vi ska vara så jävla glada hela tiden resten av livet från och med då. Längtar.

Ni har sett alla kläder hundra gånger innan men tröjan är från APC, skjortkragen från COS och kjolen från Asos. I håret en sån där sock bun som gör att det ser ut som man har en hästmans tjocklek till hår.
.


My outfit Wednesday, my last day at work before our Christmas break! The sweater is from APC, the collar from COS and the leopard skirt from Asos.

Kommentarer

 1. Hoppas att du mår bättre så snart det bara går! <3 Älskar tröjan förresten, har ju också en fast den ligger i tvätten just nu tillsammans med typ ALLT annat.

 2. Tänker mig att både du, jag och alla andra här kommer få ett fantastiskt 2013! Det är inte mer än rätt! Hoppas du kryar på dig snart, idag helst.

 3. Å fina Sandra, krya på dig! Var engång supersjuk men gick på fest i alla fall och med lite whiskey försvann sjukan nästa dag! Helt sant ;) hehe. God jul på dej!

 4. Hoppas att du mår bättre snart. Det känns som att det går en våg av förkylning nu överallt och jag försöker att hålla mig frisk. Åker till sverige till älskade mamma på lördag och längtar så mycket. Har gett upp allt detdär med kärlek och accepterat min hjärtesorg och vill bara träffa min mamma nu <3

 5. Jag känner ganska mycket samma. Jag tror att det är den sista urladdningen av kassheterna som var 2012, så att vi ska kunna påbörja 2013 rena och nya och utan bagage. Det kommer bli ett jävla bra år, jag lovar.

 6. Ouch, I hope you’re feeling better right now; it’s so annoying feeling sick on holidays :(!

  I’m a big fan of How I Met Your Mother, and last tuesday I cried like a little girl seeing the last episode before Christmas holidays… so so so beautiful. I’m thinking if someday that kind of happiness would hit me on the face too, yaw!

  Relax now, you’re on holidays!!

 7. Skulle kunna se dina kläder minst 100’000 gånger utan att det skulle bli tjatigt. Säkert mer än det.

 8. Fint. Men rubriken var ju bara konstig, och så uppenbart felaktig. Vad jag vet har alla börjat från att inte ha hånglat tex, och sedan ändå blivit kära. Det låter som att bara den som redan haft någon kan bli kär, mycket konstigt, hur börjar det då?

 9. Kan du inte visa lite hur du bor, vad du har för fina prylar och konst och sånt hemma? Skymtar några fina tavlor lite här och var på några bilder och skulle gärna se mer av dem. Kram!

 10. Vi ska ju kliva in i en ny tid över hela jorden, i morgon den 21:a dec 2012! Igår var några Maya-indianer på nyheterna på tv här i Sverige, och berättade att det kommer in nya kosmiska energier till jorden nu – i full styrka!! Allt ska bli bättre på många sätt, men människorna kommer samtidigt att ”förändras” (positivt)! I alla fall de som vill. Det kanske är det du känner av, tänker jag lite på kul. En förkylning eller influensa kan ju vara som en inre rening inför något nytt, säger de gamla och visa. Why not?

 11. tack för alla fina ord och krya på dig! blir glad av er.

  s – haha bra tips <3

  thesadbox - <3

  emily dahl - hoppas det är så!!!

  jenny - yes ska fira jul här!

  hanna - den är från en jättefin bok som heter history of love, som handlar om omöjlig kärlek. läs den!

  emma - det har jag gjort! faktiskt ganska nyss. kolla i kategorin "om inredning"

  maria - haha fantastiskt! tänker helt klart tänka så nu.

 12. Åh vad du är fin!!
  Du har ju tipsat om serien girls flera gånger, och jag har kollat på trailern och tycker att den verkar jättebra! Vet du vart man kan se den online/ladda ner den med svensk text? Kram!

 13. Krya på dig! Vill inte vara den som är den men tror du behöver softa lite med cigg, utgångar och dansa till fem på natten framöver, för ingen kropp mår bra av det. Och jag vet ingen som blir sjuk så ofta som du.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>