krönika nr 32.


Veckans krönika i Sofis Mode är ute från och med dag. Handlar om orkanen Sandy och att bo så nära inpå så många människor utan att kunna ta sig någonstans. Den konstigaste veckan i mitt liv på många sätt.

Det här är förövrigt min näst sista krönika i tidningen. Sofis Mode har bestämt sig för att inte ha någon krönikör till nästa år. Det har varit så himla roligt att skriva de här små bitarna ur mitt liv och känns sorgligt att släppa det. Men så himla himla glad att jag fått göra det. Hoppas att jag får chansen att skriva krönikor för något annat magasin snart igen.
.


This post is for the Swedish readers. It’s a reminder that my thirty-second column in the magazine Sofis Mode is out today.  About Sandy the storm.

Kommentarer

 1. ÅHHH gud jag älskar verkligen dina krönikor! du är helt galet fantastiskt duktig sandra och jag hoppas jag får fortsätta läsa dina krönikor igen :)

 2. Det hoppas jag också eftersom dina krönikor var den enda orsaken varför jag började löpa Sofis mode och sedan började prenumera på den.

 3. Åh jättefint skrivet. Undrar just vem den där killen var… men det spelar ingen roll, för berättelsen var lika bra ändå. Det kanske inte är så dumt att börja mediefasta. Läste ditt julklappstips i DN söndag :)

 4. Ska skriva några radera som endel gör om hur jag känner. Inget för någon speciell längre, den totala längtan av att bli bortglömd, fri. Ha allt för sig själv, Inte vara på sin vakt, vakta allt man har hela tiden. Bli jagad, utnyttjad för att någon tycker det ger nöje. Att nej är ett nej. Att det ska accepteras. Vakta sig själv. den post traumatiska stressen som jag utvecklat eller liknande, önskan att den hoppar iväg med vedervärdiga män. Vakna en dag med en man vid sin sida och tänka, är så himla glad att jag äntligen träffade dig. Alla från ens förflutna har gått vidare och är lyckligs på sina håll. Jag vill resa till andra länder, hitta en plats i livet där jag går görs det jag är bra på, utan att någon hindrar mig sv svartsjuka eller andra galna anledningar. Att humor är humor och inte självgodhet… Ödmjukhet är ödmjukhet och inte egoism.

  Hitta nya plommonställe att gå till, gå till nys barer, träffa nya vänner. Kanske byt namn.

 5. vad tråkigt. tycker du borde fortsätta skriva krönikorna, men publicera dem direkt här. så fint att få läsa dina små historier, utöver de ”vanliga” blogginläggen.

  skulle för övrigt inte ha något emot att stormhångla.

 6. Nej, jag älskar dina krönikor. Köper endast tidningen för att din krönika är med!!!

  Tack för alla fina krönikor!

 7. Fan vad dåligt att du inte ska skriva nåt mer för dom. Osmart av Sofis mode tycker jag. Ja har köpt varje nummer sen du började skriva.

 8. Tur att man behärskar läsning av myrskrift! Det här var den bästa krönikan du skrivit. Och det känns trist att det inte blir fortsättning.

 9. Vad sorgligt att du inte kommer få skriva där mer. Jag hoppas verkligen att du får skriva för en annan tidning för jag vill verkligen fortsätta läsa, ditt språk och ditt sätt är så himla inspirerande!

 10. Hur tänker dom då? Himla knäppon!
  Fast jag är säker på att du kommer bli (eller troligtvis redan har blivit) uppsnappad av någon bättre tidning.
  Dina krönikor är ju som små sagoverk. Hur ska vi nu överleva vintern?
  puss!

 11. Åh, du måste ju fortsätta posta krönikor! Dina texter har hjälp mig med så mycket, det är fantastiskt hur du skriver, för vad det än handlar om går det nästan alltid på något sätt att applicera på sitt eget liv och du har hjälpt mig bearbeta saker jag inte ens visste jag behövde. Snälla sluta inte :(

 12. men åh…håller med de övriga, det var ju därför man köpte tidningen, har en utav dina krönikor (de som är där i alla stormar) uppsatt på insidan av ett köksskåp, läste den högt för mina vänner, dina ord beskriver så bra och fint, sa åt dem att ta åt sig, hoppas någon annan tidning vill ha dig, så man får fortsätta läsa dina härliga texter…och det blir faktiskt bättre, vet inte om ett år och sex dagar var någon magisk gräns men bättre blir det… <3

 13. Men Nej. Varför. Jag köper endast den tidningen för dina fina krönikor! Vill så gärna läsa fler.

  Tack för en jätte fin och mysig blogg :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>