mathieu fyller år.


I fredags var det inte bara jordens undergång utan Mathieu fyllde år också! Vi var ett litet gäng som träffades i Williamsburg för att gå till Roebling Tearoom och äta middag.


janelle och rasmus.


När vi gick in på Roebling Tearoom var vi alla oerhört pepp utom en intet ont anande Mathieu.För bakom baren gömde sig ytterligare tio personer som hoppade fram i kalashattar och skrek HURRAAAAAAA


Mathieu blev himla glad och här är en gruppbild!


Sedan satte vi oss till bords. Här är jag och en suddig Andrew.


Christian var extra glad för att Linn var tillbaka i stan över julen.


Jag åt cheeseburgare. Så gott.


Matilda.


Vi gav Mathieu en collegetröja från BWGH som det stod ”Brooklyn Parle Francais” på. Det passade så himla bra för Mathieu har precis flyttat till Brooklyn och är fransk-kanadensare.


Fint med middag där alla har färgglada hattar.


Efter middagen gick vi till baren The Commodore och de spelade bara northern soul hela kvällen så jag gick inte hem förrän klockan fyra. Fin fredag och hurra till Mathieu.
.
.

It was Mathieu’s birthday last Friday! We surprised him at Roebling Tearoom, ate cheeseburgare and gave him a sweater.

sandra
 1. Prettygreentea skriver

  Such a delightful collection of photos. It looks like you had such a fun time.

 2. Libertad skriver

  Janelle looks so tiny in that winter coat, adorable! Winter has come to NY as I can see, yaw! Here in Barcelona it’s like fall… HOT fall still… send us some cold here Sandra!

  And I must say you all look so cute with those little party hats, hahaha <3 :D

 3. Cornelia skriver

  GOD JUL SANDRA :) xoxoxo

 4. Anna Margareta skriver

  Guuud så härligt med en riktig utekväll.

 5. Emilia skriver

  Sandra, du köpte ju Bryn från Mulberry för ett tag sedan. Är du nöjd med den?

 6. Clara skriver

  Åh vad mysigt och kul!

 7. Linnéa skriver

  Wow. Överraskningar är ju bäst! Jag överraskade faktiskt min bästa vän i fredags, vi hade inte setts på fyra månader men så plötsligt stod jag i hennes hall. Det blev ett härligt lyckokaos. http://fyrakatter.blogspot.se/2012/12/lyckokaos.html

 8. Anna-Nathalie skriver

  Dejligt stemningsfulde billeder! :D

 9. sara skriver

  Hej Sandra. Jag vet att vi inte känner varandra, vi har aldrig ens mötts. Men jag känner med dig, varenda ord du skriver känner jag med dig.
  Jag förlorade min pojkvän i en flygolycka den 9 oktober igår. Han bodde i Texas och jag strax utanför Göteborg. Precis som att distansen mellan oss inte var svår nog, nu finns han inte längre. Vad fan gör jag nu. Blir hjärtat någonsin helt igen efter en sådan grej tror du? Jag önskar såklart det, men det känns så hemskt långt bort. Förlåt att jag ens skriver detta, men det kändes som att du skulle kunna förstå, eller nästan förstå i alla fall.
  God fortsättning på dig och hoppas att du får en fantastisk nyårsafton.

 10. rebecca skriver

  åh, underbart! Mathieu är så fin, och att han pratar franska är ju bara ännu finare.

 11. sandra skriver


  Emilia – älskar den!

  Sara – fina du. Kan ärligt talat inte tänka mig något sorgligare. Kanske blir hjärtat aldrig riktigt helt, men det betyder inte att du inte kommer kunna älska igen. Allt blir bra, och han kommer alltid ligga kvar som ett fantastiskt minne för dig. Hoppas 2013 ger dig bara bra saker. tusen pussar.

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *. E-postadressen publiceras inte.

Niotillfem
my name is sandra and i'm from stockholm. i like fridays, pasta carbonara, scrabble and young handsome men. i have one of sweden's biggest blogs with over 170 000 visits a week. besides blogging i work as a freelance writer. my first novel is coming out in april 2014. e-mail love letters and other things to sandrabeijer@gmail.com
you can find my portfolio here.
Instagram: sandrabeijer
Dagsfest= ❤️❤️❤️
Arkiv
Twitter @niotillfem