merry christmas!God Jul finaste ni!
Efter tre månader med en Joakim i hushållet kramades vi hejdå igår och han åkte hem för att överraska sin familj på julafton. Han är nu utbytt mot gulligaste Michelle som ska bo hos mig över jul och nyår och det ska bli så himla bra! Idag har vi julaftonsfest. Jag har klätt mig i mina juligaste kläder och Michelle med. Nu ska det kokas egen glögg.
Hoppas ni får en fin julafton!
Puss.
.


Merry Christmas wished from Michelle and I!

Kommentarer

  1. God Jul Sandra, hoppas att du får det toppenbra! Jag har haft en mysig dag och fått så sjukt bra presenter. Min absoluta favoritfilm och en knallrosa japansk kamera till exempel! :D :D :D

  2. Hej fina Sandra och God Jul! Har en fråga; var köpte du/hur fick du tag på din macbook-sticker? Jag letar desperat retailers! :)

  3. Så fina ni var & vad roligt att ni får umgås igen i några dagar. Jag ska träffa några fina kompisar nu i dagarna och jag längtar ihjäl mig. Även om danmark inte är så långt bort så blir det inte att vi träffas så ofta och nu tänker jag krama dem ihjäl <3

  4. åh, jag tror att jag såg michelle i rosa hår någonstans? if so, skulle du kunna fråga henne vad det var för toning eller färggrejs?


  5. Bianca – finns på etsy.com, bara att söka där.

    Sofia – jomen han bestämde att fira med sin familj istället.
    cc- color bug!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>