en pastellig hundgran.


I onsdags kånkade jag hem min första lilla julgran som jag köpt i mitt liv. Bullig och i perfekt storlek.


I morse var det dags att pynta den. Jag hade köpt ett gäng julkulor i pastellfärg på internet.


Och tadaa!


Blev nästan mer pynt med gran än gran med pynt. Vilket såklart är positivt. Ljusen blinkar fint förövrigt.


På toppen fick den fula men nöjda hunden bo som min julstjärna.


Och nu ikväll uppdaterade jag den ytterligare med polkagrisar också. Är så himla nöjd.
.


My first very own christmas tree!

Kommentarer

 1. OMG vilken perfekt Disneygran! Ser precis ut som den som Musse och Pluto har på julafton! :) Min pojkvän och jag hade en gran i samma size när vi bodde i Paris. Vi hade en stor rosett som julstjärna, det var också fint.

 2. Gud va fint. Längtar tills jag får min egen lägenhet och får skaffa egen. Okej det är typ jag som gör det nu också men ändå. Hunden på toppen var bäst.

 3. Vi har inte satsat på gran (julpynt när det är fyrtio grader utomhus känns alltid fel), men jag har däremot julpyntat mina katter! Alltså, inte med julkulor och grejer, utan deras nya katthalsband har massa pinglande jul-smycken och rosetter :) Skulle vi ha gran skulle nog katterna attakera den direkt. God jul på dig Sandra, pastell-kulorna var fina!

 4. Haha vad söt du är! Sandra, kan inte du tipsa om lite fina Etsy-butiker? Jag har precis skaffat konto och blir helt yr av alla valmöjligheter.

 5. Tack för att kommentarer! Vad glad jag blir att ni gillar min gran :D

  Fia – nej den blinkar romantiskt!

  MIsha – julpynta katter låter perfekt.

  Anna – kolla mina etsy-favoriter det kan hjälper: http://www.etsy.com/people/sandrabeijer/favorites?ref=pr_faveitems_more

  Martina – HAHaa!! Ja det var ganskaa likt.

  Carro – glittret hade nog inte fått plats… plus att det var så himla himla dyrt, hade ingen aning om att glitter kosta så mycket. men lamporna blir lite som glitter eftersom de blinkar.

 6. Men finaste granen! Har alltid önskat mig en riktigt disney gran med mer pynt än grönt. Nu sitter jag dock hemma hos föräldrarna där mor min tycker att granen enbart ska ha röda bollar och inget glitter överhuvudtaget. Det är ju fint det med – men om jag nångång får egen familj ska jag nog satsa på kitch!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>