my sunday in nine pictures.

Tänkte att vi skulle ta en titt på hur min gårdag såg ut.


Började eftermiddagen med frukost/lunch på Five Guys. Behövdes en söndag när man dansat på hemmafest till alldeles försent. Så goda hamburgare.


Sedan bar det iväg uppåt mot Flatiron. Jag tänkte handla julpynt för jag ska skaffa en gran i veckan!


Det här julpyntet var det enda jag köpte. Vem är jag.


Gick ner till Union Square efteråt. De har en så fin julmarknad varje år.


Pretzels <3


Tänkte köpa det här superhjälpte-julpyntet också men det var överprisat som 17.


När det började mörkna runt fyra blev det biodags. Såg Life of Pi som var fin, framförallt visuellt. Sjukt mycket gulliga djur.


Sedan fick söndagen räcka och jag gick hem och lagade middag. Blev spaghetti med citron, vitlök, parmesan, en äggula och soltorkade tomater. Superenkelt och gott.


Avslutade kvällen med en ask viol och några avsnitt Glee. Fin dag. Bra helg.
.


My Sunday in nine pictures. Started the day at Five Guys with bacon cheeseburgers and  then I went out to buy some Christmas ornaments for the tree I’m getting this week. All I ended up buying was an ugly dog. After that I went to the movies and saw Life of Pi which I liked (3 out of 5 points I would say). I finished off my Sunday with lemon pasta and Swedish candy.

sandra
 1. Mira skriver

  Så fin søndag! Pretzels <3

 2. Anna-Nathalie skriver

  They look too good those burgers..

 3. Maja skriver

  Perfekt dag!

 4. Anna Margareta skriver

  Vad jag tycker om din blogg alltså.

 5. thesadbox skriver

  alltså din blick på sista bilden, hihi så söt <3

 6. lovisa/polichinelle skriver

  bästa bästa tablettasken!

 7. Lina, brev från amerika skriver

  Åh guuud! Kan man köpa violtablettaskar i USA? Var hittar man det? Finns det bara i NY eller kan man få tag i dem i andra städer? Det är utan tvekan mitt favoritgodis och det är det enda godiset jag saknar från Sverige. /Lina

 8. Lotta skriver

  ”Det här julpyntet var det enda jag köpte. Vem är jag.” skrattade högt när jag läste det :)

  och den där skålen var den finaste jag sett (och jag använder inte så mycket superlativ), finns den att få tag på (i sverige)?

 9. Gabby skriver

  Det har bara gått en vecka men jag har saknat denna typen av inlägg!

 10. marie skriver

  din blogg är bäst, och fazer är från finland.

 11. Elin skriver

  Apropå söta djur: en kudde som jag tror att du skulle gilla! http://www.hm.com/se/product/99717?article=99717-A

 12. alexandra skriver

  haha, har också en liknande hund-julkula (?): en liten bulldogg med neongröna fjädrar runt halsen. älskar den.

 13. Anna Martina skriver

  Haha, det var nog det fulsnyggaste julpyntet jag sett!

 14. courtney skriver

  I love Five Guys! Such tasty burgers, I hope you had one with baconnnnn!

  xoxo
  http://www.prettylittlefawn.blogspot.com

  PS: Stop by my blog if you love vintage, thrifting, cats, flower crowns, baking pies, and easy outfit ideas!

 15. Judy skriver

  Every time I go buy ornaments I buy just one thing, or nothing at all. I’m so indecisive about ornaments, jeez. hehe. I think I rather make them myself. We’ll see.

 16. Alice skriver

  oh that color dot bowl is lovely!

 17. hanna skriver

  Äntligen ett roligt inlägg så det känns lite mer personligt igen! Jag är inget fan av dagens outfit (men det är säkert andra förstås).

  Jag måste fråga, vad smakar pretzels egentligen? Jag har aldrig smakat men de ser ju bara så himla tråååkiga ut. Stora brödiga saker, usch. Jag antar att det inte är riktigt så eftersom många säger att de gillar dem, men vad är då grejen? Jag är nyfiken!

 18. Mathilda skriver

  Åh tittar du på glee! Det visste jag inte, vilken säsong är du på?

 19. sara skriver

  Hej Sandra! Jag vet att det inte är frågestund eller någonting sånt, men jag tycker du alltid är så bra på att svara på frågor direkt från hjärtat så därför tänkte jag ställa en fråga ändå.
  Jag är en tjej på sjutton år som de senaste åren har varit väldigt emot förhållanden. Dels för att jag är rädd för att ha ett förhållande, men också för att jag känner mig instängd bara av tanken på att ha ett förhållande.
  För en månad sen ungefär träffade jag dock en helt underbar kille. Han är så otroligt snäll, rolig, gullig och är en sådan person som har det där lilla extra. Vi har träffats flera gånger, men jag har dock börjat banga ur mer och mer. Det är verkligen inte det att jag inte gillar han, utan det är det att jag är rädd att det ska bli för seriöst. Jag vet att det här låter jättekonstigt. Jag borde ju vilja ha ett förhållande med killen jag verkligen gillar? Men jag är så otroligt rädd och ångestfylld. Har du något tips på vad jag kan göra? eller vet du möjligtvis hur man botar denna ”icke-förhållande-meckanism”?
  Vore väldigt tacksam för svar! Tack för en otroligt bra blogg, kramar!!!

 20. Mita skriver

  Vem gick du med på söndagen eller var du själv man får fråga…? :-)

 21. wera skriver

  Sara!
  Jag är också sjutton år och känner ungefär likadan. men vad är ett hångel på en fest egentligen eller ett ligg här och där? det är rätt skönt att bara ligga i en säng i hel söndag och bli kliad på ryggen och veta att man har någon att kyssa när man som mest behöver det, av samma fina kille hela tiden.

 22. Lene skriver

  :) den der julepynten du kjøpte…ha ha, hva er det?? en psyco-hund? kan man henge den på treet eller skal den henge i vinduet eller hva? ..man blir uansett glad av å se på den Sandra! good buy! <3

 23. Amanda skriver

  Vad härligt det är med lata söndagar! saknar dem lite, tycker alltid vi har så mycket praktiskt som ska göras, saknar lite okomplicerat singelliv ibland :)

 24. olivia skriver

  men åh va gosigt!!!

 25. eleonora skriver

  Mmh, your food looks always so delicious <3

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *. E-postadressen publiceras inte.

Niotillfem
my name is sandra and i'm from stockholm. i like fridays, pasta carbonara, scrabble and young handsome men. i have one of sweden's biggest blogs with over 170 000 visits a week. besides blogging i work as a freelance writer. my first novel is coming out in april 2014. e-mail love letters and other things to sandrabeijer@gmail.com
you can find my portfolio here.
Instagram: sandrabeijer
It's a wrap with @jeansforall ! 👏✌️
Arkiv
Twitter @niotillfem