my sunday in nine pictures.

Tänkte att vi skulle ta en titt på hur min gårdag såg ut.


Började eftermiddagen med frukost/lunch på Five Guys. Behövdes en söndag när man dansat på hemmafest till alldeles försent. Så goda hamburgare.


Sedan bar det iväg uppåt mot Flatiron. Jag tänkte handla julpynt för jag ska skaffa en gran i veckan!


Det här julpyntet var det enda jag köpte. Vem är jag.


Gick ner till Union Square efteråt. De har en så fin julmarknad varje år.


Pretzels <3


Tänkte köpa det här superhjälpte-julpyntet också men det var överprisat som 17.


När det började mörkna runt fyra blev det biodags. Såg Life of Pi som var fin, framförallt visuellt. Sjukt mycket gulliga djur.


Sedan fick söndagen räcka och jag gick hem och lagade middag. Blev spaghetti med citron, vitlök, parmesan, en äggula och soltorkade tomater. Superenkelt och gott.


Avslutade kvällen med en ask viol och några avsnitt Glee. Fin dag. Bra helg.
.


My Sunday in nine pictures. Started the day at Five Guys with bacon cheeseburgers and  then I went out to buy some Christmas ornaments for the tree I’m getting this week. All I ended up buying was an ugly dog. After that I went to the movies and saw Life of Pi which I liked (3 out of 5 points I would say). I finished off my Sunday with lemon pasta and Swedish candy.

Kommentarer

 1. Åh guuud! Kan man köpa violtablettaskar i USA? Var hittar man det? Finns det bara i NY eller kan man få tag i dem i andra städer? Det är utan tvekan mitt favoritgodis och det är det enda godiset jag saknar från Sverige. /Lina

 2. ”Det här julpyntet var det enda jag köpte. Vem är jag.” skrattade högt när jag läste det :)

  och den där skålen var den finaste jag sett (och jag använder inte så mycket superlativ), finns den att få tag på (i sverige)?

 3. Every time I go buy ornaments I buy just one thing, or nothing at all. I’m so indecisive about ornaments, jeez. hehe. I think I rather make them myself. We’ll see.

 4. Äntligen ett roligt inlägg så det känns lite mer personligt igen! Jag är inget fan av dagens outfit (men det är säkert andra förstås).

  Jag måste fråga, vad smakar pretzels egentligen? Jag har aldrig smakat men de ser ju bara så himla tråååkiga ut. Stora brödiga saker, usch. Jag antar att det inte är riktigt så eftersom många säger att de gillar dem, men vad är då grejen? Jag är nyfiken!

 5. Hej Sandra! Jag vet att det inte är frågestund eller någonting sånt, men jag tycker du alltid är så bra på att svara på frågor direkt från hjärtat så därför tänkte jag ställa en fråga ändå.
  Jag är en tjej på sjutton år som de senaste åren har varit väldigt emot förhållanden. Dels för att jag är rädd för att ha ett förhållande, men också för att jag känner mig instängd bara av tanken på att ha ett förhållande.
  För en månad sen ungefär träffade jag dock en helt underbar kille. Han är så otroligt snäll, rolig, gullig och är en sådan person som har det där lilla extra. Vi har träffats flera gånger, men jag har dock börjat banga ur mer och mer. Det är verkligen inte det att jag inte gillar han, utan det är det att jag är rädd att det ska bli för seriöst. Jag vet att det här låter jättekonstigt. Jag borde ju vilja ha ett förhållande med killen jag verkligen gillar? Men jag är så otroligt rädd och ångestfylld. Har du något tips på vad jag kan göra? eller vet du möjligtvis hur man botar denna ”icke-förhållande-meckanism”?
  Vore väldigt tacksam för svar! Tack för en otroligt bra blogg, kramar!!!

 6. Sara!
  Jag är också sjutton år och känner ungefär likadan. men vad är ett hångel på en fest egentligen eller ett ligg här och där? det är rätt skönt att bara ligga i en säng i hel söndag och bli kliad på ryggen och veta att man har någon att kyssa när man som mest behöver det, av samma fina kille hela tiden.

 7. :) den der julepynten du kjøpte…ha ha, hva er det?? en psyco-hund? kan man henge den på treet eller skal den henge i vinduet eller hva? ..man blir uansett glad av å se på den Sandra! good buy! <3

 8. Vad härligt det är med lata söndagar! saknar dem lite, tycker alltid vi har så mycket praktiskt som ska göras, saknar lite okomplicerat singelliv ibland :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>