my week in outfits. monday – saturday.

Här kommer veckan i outfits minus idag!


Måndag.
Veckans tristaste dag, men en sån måste ju finnas också. Hade i alla fall kjol från AA och jeansskjorta från Opening Ceremony. Skor från Dr Martens.Tisdag.
Lite färggladare! Gillar tisdagar ändå. T-shirt från Anthropologie och kjol från Asos. Det är några som frågat om länken till kjolen, tror inte den finns kvar tyvärr, köpte den i våras liksom.Onsdag.
Såhär såg jag ut på onsdagen när jag, förutom att jobba, hann med en fin middag i Brooklyn med Mathieu och Aviva. Åt pilgrimsmusslor på Rye, gudars det är så gott. Jacka från Opening Ceremony, militärtischa från Ebay, kjol från AA och Buffalos.


Torsdag.
Rosa tröja från AA och jeanskragen som skymtar från är en gammal knytblus från Topshop.Fredag.
Bästa dagen! Såhär såg jag ut på jobbet. Tröja från Nastygal.com, kjol från Asos och Dr Martens.Fredag kväll.
Dags för dans och pepp-kläder. Såg ut såhär när vi var på den märkligaste konserten i Williamsburg som liksom var analog technomusik med blåsinstrument. Folk var helt galna i publiken. Skjorta från Boy by Band of Outsiders, samma kjol som under dagen (den från Asos), de högre Buffalosen och Alpha-jacka. A just det, glömt att säga! Köpte en Alphajacka för ett tag sen för att jag ville ha en äkta bomber helt enkelt. Köpte i storleken för åttaåringar för att få den tajtare och i cropped modell. Kände mig sjukt smart när jag kom på det, liksom hälften av priset dessutom.


Lördag.
Sista outfiten. Här var jag ganska trött från fredagen plus att exakt allt jag äger är smutsigt (måste tvätta). Skjortan är från Boy by Band of Outsiders och kjolen AA. Gick på hemmafest som var mer som en klubb och fick ihakade glowsticks i varenda knapphål på skjortan. Såg ut som en julgran. Borde tagit med kameran, attans.

Japp! Det var veckans kläder.
.


What I’ve been wearing  this week.

Kommentarer

  1. Jag fullkomligt älskar kontrasten mellan hård kickersbrud på onsdagen till ljuv och karamellsöt på torsdagen! Favoriten är ändå lördagens. Exakt så skulle jag kunna tänka mig att se ut resten av vintern.

  2. Åh Sandra, jag fick höra i fredags att han förmodligen hade varit otrogen mot mig medan vi fortfarande var ihop. Det gjorde ont, såhär 5 månader efter att han lämnade mig. Varför tar det aldrig slut, himla hjärtesorg.. Jag skickade dessutom ett argt sms till honom om att jag visste. Han spelar ovetandes som vanligt och säger ingenting. En hel helg spenderad i sängen med ångest över hur jag ska bete mig imorgon på jobbet när vi måste sitta bredvid varandra och jobba ihop en hel dag.

    Utöver det tråkiga så ville jag säga att jag tycker om din rosa tröja jättemycket. Kram

  3. Ursnyggt med alphajackan (och smart)! Vilken storlek köpte du för kids? Är lite sugen jag med, men svårt att avgöra vilken storlek som sitter bäst.

  4. Hei! Du som handler mye på asos.com, hvordan er størrelsene deres? I følge deres size chart er et skjørt i UK 10 68 cm i livet og tilsvarer en 38 hos oss. Men jeg bruker 38 i de aller fleste bukser og skjørt og jeg er 79 cm rundt livet. Er det sizechartet som er feil, eller må jeg faktisk bestille en UK 16, som ifølge siden tilsvarer en størrelse 44? Høres veeeeldig rart ut.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>