office christmas party


I onsdags hade vi julfest på jobbet. Vi hade alla fått varsin liten champagne-flaska vid vårt skrivbord tidigare under dagen så jag tog det som ett tecken på att jag skulle dricka den när jag gjorde mig iordning. Så det gjorde jag.


Var extra festlig under för den delen också.


Vi var på uppe vid 21:a gatan på ett ställe med indiskt tema.


det serverades mest bara bubblig dricka.


och glowsticks och blinkande ringar! är en glowsticksfantast, allt blir festligare.


Fabian var fin i gloria.


Jag knöt de flesta runt benen.


Hana var jul-tjusig i peruk.


Mathieu fick tag i lite knäppa glasögon.


Vid elvatiden överraskades vi att en minispelning med Biz Markie! Folk blev som tokiga.Hunks.


Glasögon-pynt.


Jag och min glowstick-kreation.


Sen dansade vi.


Dansade tills vi använt upp allt som glittrade och blinkade i cirka i hela världen. Himla bra fest.
.


Our office christmas party. Glowsticks, funny glasses, champagne and Biz Markie!

Kommentarer

 1. Du verkar ha så himla många fina glada människor om kring dig som tycker om dig. Vad gör man om man känner att alla plötsligt börjar hitta nya människor och man slutar bli bjuden på fester och kalas och myskvällar så istället sitter man bara hemma helt ensam? Jag har försökt ta tag i det men vill liksom inte umgås med såna som inte bryr sig tillbaka. Vad ska jag göra??? Kram, du är bra

 2. Isabella: Det är himla svårt det där men försök att strunta i det. Det är deras förlust om de behandlar dig på ett sådant vis. Och det är klart att du inte ska bry dig om dem när de inte bryr sig om dig. Jag förstår att det är hemskt ledsamt att sitta ensam men sök dig till nya vänkretsar! Det finns säkert grupper på Internet som du tycker är trevliga och varför inte bli medlem där vettja! Och om du har en hund så har du fina sidor där du kan prata med människor och möta dem och deras djur och gå på promenad. Försök att vidga ditt nätverk på lite olika sätt så ska du se att du hamnar någon annanstans bland människor som uppskattar dig för den du är och som bjuder dig på alla fantastiska fester igen!

 3. Isabelle: Blir ledsen och känner igen mig när jag läser det du skriver. När man är van vid att hänga med vissa personer blir det så tomt och konstigt utan dem. Man har svårt att bli arg mest besviken. Ville bara skriva det för att visa att det inte är konstigt eller ovanligt. Hursomhelst, det kan alltid bli så mycket bättre! Om du och en kompisar drar ihop ngt, typ en maskerad med ett roligt tema så kommer säkert många (om man känner sig desperat som bjuder in dom är det ju alltid säkrare om man är två) Då kanske man får bättre kontakt igen :) om dom forfarande är dryga efter kan dom ta sig i r*va. Om du inte vill det finns det djurättsorganisationer och ungdomspartier med massa unga människor som vill lära känna nya människor. Flytta till kollektiv om du har möjlighet/vill (det gjorde jag och det var bland det bästa jag gjort) eller kanske prova på en ny stad ett tag. Lycka till och kram

 4. Sandra, vad gör man när man ska välja gymnasium och är 15 år och förvirrad och inte har en enda aning om nånting? När det enda man vill är att hitta en fin pojke och gå på roliga fester och hänga med människor som faktiskt tycker om en som man är. När man bara vill göra något kreativt men ständigt får höra att ” det där, det är ju inget jobb” eller ”Du vet hur svårt det är att lyckas med det där va?” och alla ens drömmar bara sjunker längre och längre ner tills man själv börjar tvivla på de. Har bara sån himla beslutsångest och vet ingenting om nånting längre.

 5. Daria; finns det inga möjligheter att gå något som både kan ta dig vidare till högre utbildningar och är kreativt? Jag tycker du borde skriva ner vad du vill få ut av din gymnasietid (typ att kunna läsa vidare, att bo nära din familj, att flytta till en annan stad, möjlighet att måla – ja, vad du nu tycker att är viktigt) och gå till en studiehandledare för att se vilka skolor som passar dig bäst.

 6. Till Daria: kan relatera så himla mycket till din historia! Allt jag vill på gymnasiet är att ha roligt, träffa likasinnade personer och göra något kreativt. Mina föräldrar sa förut att jag borde välja ett gymnasium som leder till ett bra och välbetalt jobb, typ läkare eller forskare. Men det var inte vad jag ville och vill. Jag vill skriva och debattera och ha lektioner om filosofi och psykologi. Så nu ska jag välja humanistisk med inriktning kultur. Det jag ville säga med allt det här var väl att du borde följa din magkänsla, välj något som du brinner för och kan tänka dig att jobba hårt med i tre år!

 7. Du är underbar och jag är så tacksam för att du är en så fin förebild. Tack bästa Sandra för att du låter oss följa dig så tätt inpå, både i glada stunder och i jobbiga. Det betyder verkligen helt galet mycket att kunna bläddra in här när allt blir tungt, bara titta på dina fina bilder eller ”best of”-inlägg.

  Om cirkus sju månader ska jag ut på mitt livs största äventyr. Tack Sandra för att du lyckades inspirera sjuttonåriga jag att ta steget.

  Fred ut, du är guldvärd.

 8. hej sandra!
  nu är det så här att jag undrar hur man (du) hanterar att ett ex plötsligt kommer och hälsar på staden man befinner sig i, hur man delar på vänner som man är van att umgås med tillsammans förut. vem får vårdnaden liksom?
  såg nämligen att L är i NY och jag råkar också befinna mig i en sån situation…
  Så jädra svårt sånt där. För mig i alla fall… :(

 9. Hej, jag ska till NY över nyår och skulle gärna gå på gospel på nyårsdagen eller dagarna innan nyår. Har du koll på någon bra kyrka man kan besöka för det?
  Jättebra blogg BTW!


 10. Isabella – usch vad stressande. kolla vad andra svarat i kommentarsfältet. de har rätt. hitta ett intresse, en aktivitet där du har chansen att träffa nya vänner. eller på bloggar och internet! de gömmer sig fint folk överallt, lovar. ibland tar det längre tid att hitta dom bara. puss

  Marina – åh haha den ser jättefin ut. ska genast trycka play!

  Jenny och Martina – märket heter Bordelle.

  Ellen – välkommen! jag jobbar som copywriter på en reklambyrå här i new york.

  Jennifer – puss! <3

  Daria - du är femton år! oroa dig INTE för framtiden! det är långt långt kvar. välj en allmän linje, typ samsam kanske, och så kommer du kunna ta dig precis var du vill sen. jag hade ingen aning om vad jag ville bli när jag var femton och det hade inte mina vänner heller. allt kommer bli bra. puss

  Fny - ja, man kan ju räkna ner timmar och dagar och stå på en fest och gråta i ett badrum tills man inte har något smink kvar. inget jag kan rekommendera dock.

  Cill - tyvärr vet inte! kram

 11. Vad har du och Mathieu för relation?
  Tänkte eftersom han sa något fint om dig på Thanksgiving. Finns det en viss kemi mellan er eller är det enbart vänskap?

 12. Kan vara världens tristaste fråga men….din mössa på bilden där du står vid bilen…så fin!!! Var är den ifrån?

 13. great pics and you look lovely!

  please tell me: how do you manage your suspender stockings? my stockings tend to go off the suspender sooner or later :(. any tips?

 14. Åh du har alltid så fina unerkläder, kan du inte göra en post o visa o berätta vart du köpt dom, jag behvöver tips! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>