sad girls.


Hittade den här fina tidningen på Etsy.


”Sad Girls is a zine featuring work by girls who make things and have lots of feelings.”  kändes ganska så perfekt.
Fylld med fina bilder och tankar från åtta stycken USA-baserade kvinnliga illustratörer.

.


Bought the zine Sad Girls a few days ago on Etsy. I think their own description sums up the zine pretty well; ”Sad Girls is a zine featuring work by girls who make things and have lots of feelings.”

Kommentarer

  1. förmodligen kommer du inte ens se den här kommentaren men om du gör det vill jag bara säga två saker: 1. din blogg är den finaste bloggen jag vet och 2. hur gjorde du när du sparade ut din lugg? vad gjorde du med den under tiden. vill också klä i sån där spontan bena och är fruktansvärt trött på min lugg men det är ju ett helvete att spara ut den, men du verkar inte ha haft något större problem med det. hur gjorde du?
    puss och tack för bästa bloggen!

  2. sandra… hur gör man för att få riktiga vänner? sådana vänner som verkligen, verkligen tycker om en och inte vill vara utan en och som vill göra saker med en på helgerna och prata om viktiga saker och ha en i sitt liv? du verkar ha många såna.
    jag är snart 25 och har haft en sådan vän men hon finns inte kvar. och jag verkar liksom inte kunna hitta nya. bara såna vänner som är lite på ytan och som inte vet så mycket och som brukar glida iväg.
    allt fint till dig. <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>