So many words get lost. They leave the mouth and lose their courage, wandering aimlessly until they are swept into the gutter like dead leaves. On rainy days, you can hear their chorus rushing past: Iwasabeautifulgirlpleasedon’tgo Itoobelievemybodyismadeofglass I’veneverlovedanyoneIthinkofmyselfasfunnyforgiveme


Fick en present på posten igår!


Så himla fint, jag skrev ju om Ladybird Likes skjortspännen (säger man så?) i ett inlägg för några veckor sedan och så råkade det vara så att hon läste min blogg och skickade ett som tack! Blev så glad! Världen alltså, så väldans liten.


Annat jag har på mig idag är tröja från American Apparel och löskrage från COS. ikväll är julfest med jobbet. Vi ska vara någonstans i meatpacking och allt kan i princip hända för att min byrå är knäpp (på det bra sättet). De ville exempelvis att jag och Fabian (svenskarna på jobbet) skulle bygga ihop en ikea-möbel på tid som ett performance på julspelet. Varför inte.

.


Today’s clothes. Sweater from American Apparel, collar from COS and collar clips from Ladybird Likes (thank you, I love it!)

Kommentarer

 1. ÅH! Att få fina saker på posten gör en alltid så glad! Jag har en liten brevvän och hon är specialiserad på det där. Hon ritar små gubbar i hörnen på brevet och skickar med foton och saffran. Saffran behövs här i London, annars blir ju lussekatterna ledsna.

 2. Åh vad fint av henne och du är så fin i din tröja att jag vill köpa en själv! Föresten, vart kommer det citatet ifrån som är din rubrik på inlägget? Så vackert.

 3. Hej!

  Tack för finaste bloggen, min favorit tusen gånger om.

  De senaste två veckorna tror jag att jag har läst något om Sverigedemokraterna varje dag och det gör mig kall hela vägen in i hjärteroten. Vart tog medmänskligheten vägen?

  Det är så svårt att öppna människors ögon, att påverka. Du har den fantastiska möjligheten att nå ut till så många, skulle inte du kunna skriva ett inlägg? Förstår om du inte vill, men tänkte att det inte skadar att fråga. Någonstans måste man ju börja.

  Ta hand om dig,
  Stina

 4. Hej Sandra! Du är så himmelens fin i den tröjan/färgen. tänkte höra ifall den här bilden gör färgen trogen? På AAs hemsida är färgen så himla chockturkos..

 5. Hej fina Sandra! Jag undrar om du skulle kunna tipsa om dina favoritspel (engelska & svenska, lekar/festlekar/bradspel osv). Alskar galenpanna och tarningsleken (tack for tipset!) och vill garna samla pa mig fler spel, sa man alltid ar redo for lek liksom. Tack for din underbara blogg, pepp pa hur bra stark du ar och for dina magiska texter. <3<3<3

  PS. Forsokte smsa for att lasa din och elsas text om era oskulder och ville skanka pengar till projektet men det verkar inte som att det fungerar fran UK, vet du om det ska fungera?

 6. I totally need a collar like yours from COS, and the clips are simply adorable! I’ve been thinking about doing a pair of clips by myself… yes, I should try!

  Oh Sandra, I must tell you that now I’m writting about my trip to Poland I realized how beautiful it was and how much you would like it. Warsaw is gorgeous, and Krakow… <3!

 7. (Forlat, laste precis att du skrivit pa engelska att det bara fungerar att smsa till Kvinna till Kvinna med en svensk telefon. Synd. Men grattis till ett himla vettigt projekt iaf! :) ).

 8. Väldigt fint, något liknande måste jag också skaffa mig. Vi har geeky thursday på jobbet idag och jag och en kollega har dykt upp klädda som nördar med hängslen, fluga, nördglasögon och hela kittet. Man borde göra utflippade grejer lite oftare tycker jag! :D

 9. Alltså åh, bara jag tänker på det där med IKEA-möbeln (i skolan, hemma, på toan, var som helst) så börjar jag gapskratta. Guuuuud, det roligaste jag läst på hela månaden!

 10. Hej Sandra!
  Riktigt snyggt, men jag kom precis att tänka på en sak… Har någon någonsin talat om för dig att du påminner om Maria i Sound of Music? För det gör du! Lika vacker och klok och så mycket mer! Puss.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>