So many words get lost. They leave the mouth and lose their courage, wandering aimlessly until they are swept into the gutter like dead leaves. On rainy days, you can hear their chorus rushing past: Iwasabeautifulgirlpleasedon’tgo Itoobelievemybodyismadeofglass I’veneverlovedanyoneIthinkofmyselfasfunnyforgiveme


Fick en present på posten igår!


Så himla fint, jag skrev ju om Ladybird Likes skjortspännen (säger man så?) i ett inlägg för några veckor sedan och så råkade det vara så att hon läste min blogg och skickade ett som tack! Blev så glad! Världen alltså, så väldans liten.


Annat jag har på mig idag är tröja från American Apparel och löskrage från COS. ikväll är julfest med jobbet. Vi ska vara någonstans i meatpacking och allt kan i princip hända för att min byrå är knäpp (på det bra sättet). De ville exempelvis att jag och Fabian (svenskarna på jobbet) skulle bygga ihop en ikea-möbel på tid som ett performance på julspelet. Varför inte.

.


Today’s clothes. Sweater from American Apparel, collar from COS and collar clips from Ladybird Likes (thank you, I love it!)

sandra
 1. The Wallflower skriver

  du er fin! lykke til med ikeamøbelen, haha.

 2. Ronja - det djupa och det roliga skriver

  Hahaha ååh, kan ni inte filma? Skulle vara så kul att se

 3. unga fröken karlssons Esteterier skriver

  Haha, ja varför inte. Underbart knäppt.

 4. rebecca skriver

  du är så fin. älskar det där spännet.

 5. Linnéa skriver

  ÅH! Att få fina saker på posten gör en alltid så glad! Jag har en liten brevvän och hon är specialiserad på det där. Hon ritar små gubbar i hörnen på brevet och skickar med foton och saffran. Saffran behövs här i London, annars blir ju lussekatterna ledsna.

 6. lina skriver

  SJUKT FINT!

 7. Maja skriver

  Så himla gulligt!

 8. Gabriella skriver

  Vilken fin present! Och så fin du är!=)

 9. Clara skriver

  Så fint! Vill också införskaffa mig en :)

 10. Vicky skriver

  be amerikanerna spela upp en mcdonald’s-sketch där dom käkar friterad mat.

 11. Antonia at Swedish Love Affair skriver

  Vad fint av henne! Ska nog köpa ett par såna i julklapp till en kompis. Undrar om de hinner komma till jul bara!

 12. Sanna skriver

  Åh vad fint av henne och du är så fin i din tröja att jag vill köpa en själv! Föresten, vart kommer det citatet ifrån som är din rubrik på inlägget? Så vackert.

 13. kram skriver

  puss vad du är fin ditt gullo

 14. Stina skriver

  Hej!

  Tack för finaste bloggen, min favorit tusen gånger om.

  De senaste två veckorna tror jag att jag har läst något om Sverigedemokraterna varje dag och det gör mig kall hela vägen in i hjärteroten. Vart tog medmänskligheten vägen?

  Det är så svårt att öppna människors ögon, att påverka. Du har den fantastiska möjligheten att nå ut till så många, skulle inte du kunna skriva ett inlägg? Förstår om du inte vill, men tänkte att det inte skadar att fråga. Någonstans måste man ju börja.

  Ta hand om dig,
  Stina

 15. Ada skriver

  Hej Sandra! Du är så himmelens fin i den tröjan/färgen. tänkte höra ifall den här bilden gör färgen trogen? På AAs hemsida är färgen så himla chockturkos..

 16. anna skriver

  Bryter ihop en smula angående IKEA-möbeln, dör. :D :D:D:D:D:DDDDDDDD

 17. Silvia skriver

  Have a great party tonight. And good luck with the IKEA building ;-)

 18. Linnéa Johagen skriver

  åååh fota fota fota!!

 19. emma skriver

  Hej fina Sandra! Jag undrar om du skulle kunna tipsa om dina favoritspel (engelska & svenska, lekar/festlekar/bradspel osv). Alskar galenpanna och tarningsleken (tack for tipset!) och vill garna samla pa mig fler spel, sa man alltid ar redo for lek liksom. Tack for din underbara blogg, pepp pa hur bra stark du ar och for dina magiska texter. <3<3<3

  PS. Forsokte smsa for att lasa din och elsas text om era oskulder och ville skanka pengar till projektet men det verkar inte som att det fungerar fran UK, vet du om det ska fungera?

 20. Libertad skriver

  I totally need a collar like yours from COS, and the clips are simply adorable! I’ve been thinking about doing a pair of clips by myself… yes, I should try!

  Oh Sandra, I must tell you that now I’m writting about my trip to Poland I realized how beautiful it was and how much you would like it. Warsaw is gorgeous, and Krakow… <3!

 21. emma skriver

  (Forlat, laste precis att du skrivit pa engelska att det bara fungerar att smsa till Kvinna till Kvinna med en svensk telefon. Synd. Men grattis till ett himla vettigt projekt iaf! :) ).

 22. Sandra - Breakaway skriver

  Vilken liten men uppiggande detalj!

 23. Moki skriver

  Hej! Var kommer citatet ifrån?

 24. Anna Martina skriver

  Haha, ni måste ju bygga IKEA möbeln och filma det!

 25. Sofia skriver

  Hahaha. Håller med tidigare talare, det är ju nästan ett måste att visa upp ikeamöbel-byggandet nu!

 26. Malin Aurora skriver

  Åh galet tjusigt!

 27. thesadbox skriver

  Väldigt fint, något liknande måste jag också skaffa mig. Vi har geeky thursday på jobbet idag och jag och en kollega har dykt upp klädda som nördar med hängslen, fluga, nördglasögon och hela kittet. Man borde göra utflippade grejer lite oftare tycker jag! :D

 28. Teresia skriver

  Alltså åh, bara jag tänker på det där med IKEA-möbeln (i skolan, hemma, på toan, var som helst) så börjar jag gapskratta. Guuuuud, det roligaste jag läst på hela månaden!

 29. Oskar skriver

  Du är fin.

 30. kaneli skriver

  Vad underbar den är!!!

 31. maria skriver

  Åh en såndär fin grej, va kul! :)

 32. nicolina:) skriver

  Youre so so so pretty! I LOOVE your collar tips. Great post x

 33. Sam skriver

  Hej Sandra!
  Riktigt snyggt, men jag kom precis att tänka på en sak… Har någon någonsin talat om för dig att du påminner om Maria i Sound of Music? För det gör du! Lika vacker och klok och så mycket mer! Puss.

 34. Jeanette skriver

  Men oj sån fin liten detalj.

 35. paket. | Niotillfem skriver

  [...] Från Etsysäljaren Ladybird Likes fick jag ett argt litet katthalsband och katt-kragspännen! Tidigare har jag ju ett par fina hjärtan. [...]

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *. E-postadressen publiceras inte.

Niotillfem
my name is sandra and i'm from stockholm. i like fridays, pasta carbonara, scrabble and young handsome men. i have one of sweden's biggest blogs with over 170 000 visits a week. besides blogging i work as a freelance writer. my first novel is coming out in april 2014. e-mail love letters and other things to sandrabeijer@gmail.com
you can find my portfolio here.
Instagram: sandrabeijer
It's a wrap with @jeansforall ! 👏✌️
Arkiv
Twitter @niotillfem