take me anywhere i don’t care i don’t care i don’t care.

Några bilder ur telefonen från min lördagsnatt som började med lamb ribs på Moto med Marie (nog den mest romantiska restaurangen jag vet, gå dit om ni kommer hit) och sedan avslutades med hemmafest med glowsticks overload. Hundratals som hängde i taket, låg gömda i flaskor, under soffor, i folks hår och längs med balkongräcket. Blir så himla glad ibland över bara tanken på att det här är mitt liv. Det här knäppa liksom, jag skulle kunna sitta kvar i Stockholm och längta bort men ändå inte våga men istället står jag någonstans i Brooklyn på en hemmafest med gröna lysrör i skjortfickan och dansar med en tiger. Varför inte liksom.

 


Some glimpse of my Saturday night through my cellphone.

sandra
 1. Anna Martina skriver

  Härligt att du vågade!
  Brukar alla hemmafester ha egna DJ´s borta i New York?

 2. Sus skriver

  Jag är så himla himla glad för din skull! Tänk vad mycket roligt du kommer att se tillbaka på när du blir äldre!

 3. Matilde skriver

  Jag har en liten fråga som har att göra med min ångest över tristessen och vad jag vill göra som jag tror kan lindra den. Jag har alltid drömt om att få bo i USA. New York, San Fransisco, Los angeles… Främst kanske just San Fransisco. Men egentligen har nog platsen ingen betydelse i denna fråga då jag undrar hur man tar sig till USA som du gjorde? Hur man fixar lägenhet och arbete? Nu är jag inte färdigutbildad någonting utan kan tänka mig mycket enkla jobb. Har du några tips på hur man kan gå tillväga? Om man nu saknar kontakter och det enda man har är en jävla vilja. Är inte så intresserad av Au Pair-jobb, finns det något annat att få? Kan man försöka skaffa sig praktik? USA är ju lite speciellt med alla dessa visum och dylikt. Tacksam för svar. Man blir ju så glad av att gå in här på din blogg.

 4. Maria Z skriver

  Vad inspirerad man blir varje gång man läser din blogg! Önskar bara jag vågade lite mer som dig. Hoppas du inte slutar blogga på läääänge :)

 5. Mira skriver

  Åh, det ser ut som om du virkelig lever livet. Herlig!

 6. thesadbox skriver

  Himla söt tiger alltså :D

 7. lea skriver

  vi hade sex för första gången ganska nyligen, jag var oskuld, tror att han legat typ högst en gång innan det, jag har sån jävla ångest för om han tyckte att jag var dålig eller nervös eller klumpig. Men det var ju liksom bara för att jag är så inihelvetekär i honom att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Tror du att killar tänker lika mycket på sånt/på samma sätt som jag gör, för isåffall vill jag dö. då kommer han ju aldrig vilja ligga igen.

 8. Kajsa skriver

  Allt blir bättre med glowsticks.

 9. Christine skriver

  Happy Times!!!

 10. amanda skriver

  holy crap, i’m jealous….

 11. Lisa skriver

  Åh vad roligt att du skriver det! Jag har faktiskt undrat om du ibland inser att du bor i NYC och blir så lycklig

 12. olga skriver

  blir så gla på livet när jag läser detta sandra!!!

 13. xyz skriver

  lea: du har inget att oroa dig över! han är nog bara glad att han fick ligga (kanske också extra glad över att det var med just dig han fick göra det!).

  om det är till någon tröst var min första gång katastrofal. vi försökte flera gånger under en vecka men det gick bara inte eftersom jag hade så ont och jag fick be honom sluta, jag skämdes så himla mycket. till slut, efter kanske fem försök, gick det ändå bra och jag är glad att han var en fin kille som aldrig stressade mig om sånt och att lät det ta den tid det tog.

 14. Daria skriver

  alltså åh, så ska jag också ha det i framtiden.

 15. Anna MArgareta skriver

  Jag bor förvissa inte i Stockholm utan i Malmö men jag ha inte dansat med några tigrar. Än. Du gjorde rätt som flyttade till NY. Jag ska själv flytta dig men det kommer ett ta ett tag. Barnen ska växa upp först, sen kommer jag!

 16. nathalie skriver

  Du är modig som tog steget Sandra, och du verkar verkligen leva! Jag har tagit steget förr, och bott utomlands i några omgångar, och känner nu att jag behöver motivation för att kunna ta det igen. Jag vet inte vaaaart jag vill ta vägen dock, och sen är såklart den ekonomiska biten ett krux!

 17. Misha skriver

  Det gör mig glad på något vis att få se folk som tog det där steget, som gör det de för något år sedan inte trodde skulle kunna ske. Det är bra skit det där , att se andra jaga sin stjärna! Lite empowering till och med. Makes me want to live more.

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *. E-postadressen publiceras inte.

Niotillfem
my name is sandra and i'm from stockholm. i like fridays, pasta carbonara, scrabble and young handsome men. i have one of sweden's biggest blogs with over 170 000 visits a week. besides blogging i work as a freelance writer. my first novel is coming out in april 2014. e-mail love letters and other things to sandrabeijer@gmail.com
you can find my portfolio here.
Instagram: sandrabeijer
🎈🗻 hello from above the Atlas Mountains!
Arkiv
Twitter @niotillfem