tävlingsdags.

Nu är det dags för en fredagstävling!
Jag vet ju att det är många av er som är fotointresserade, så när Rodeo frågade om jag ville göra ett samarbete med Canon tyckte jag det lät toppen. Tänkte att det kunde bli ett fint tillfälle för en rolig tävling och samtidigt kunna ge bort ett riktigt pris.

Tävlingen:
Med en bild, beskriv ditt liv just nu. Kanske platsen eller staden eller vilka du umgås med eller hur det känns i hjärtat just nu. Ganska öppet helt enkelt. Skicka med en liten beskrivning till bilden.
Och förstås ditt namn och mail och om du har en blogg.

Jag publicerar ett gäng av bilderna nästa vecka på torsdag och fredag tänkte jag, tillsammans med ditt namn och länk till blogg.

Priset är en skrivare från Canon med Wifi, så man kan skriva ut och ge bort eller sätta upp sina bilder på väggen! Och i och med wifi går det att skriva ut trådlöst också, från Facebook eller Tumblr till exempel. A juste, den heter PIXMA MG6350 och priset ligger på runt 1500 kronor.

Maila din bild till canon@rodeo.net, så tittar jag på dom under helgen. Du kan skicka in bilder till på onsdag.

Lycka till och puss.
.


A photo competition for my Swedish readers.

Kommentarer


  1. wilhemlina – man behöver förstås inte ha blogg! tänkte bara om man har det kanske man vill skriva ner den också så jag kan länka till den!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>