the first saturday in december.


I lördags mötte jag upp Joakim på baren Tom&Jerrys i Noho.


Hans kompisar var i stan och hälsade på honom! De satt aldrig stilla så det här var den skarpaste bilden jag lyckades ta av herrarna.


Jag skrattade ganska mycket jag med i och för sig.


De hade druckit espresso martinis men vi gick över till hot toddys när jag kom förbi.


jag och joakim. <3


När det blev kväll gick jag hem och bytte om till superhjälte-kläder.


Och så begav jag mig hem till Fanny och Freddy som hade julfest!


De hade julpyntat hela lägenheten.


Det fanns pepparkakor med ädelost (bästa blandningen)


Red velvet cake <333Och så fick alla baka varsin lussebulle! Matildas var bäst, hon gjorde en Nintendo 8bitars-kontroll.


Vi trängdes i köket.


Och i vardagsrummet.


Hadrian hade ny tatuering.


Jac var en del av pyntet.


Fanny också.


Mathieu.


jag och Aviva.


Blenda.


Stannade till klockan blev halv fyra och lyssnade på julmusik, åt lussebullar och hade en så himla himla bra första december.

.


My saturday. Had hot toddys with Joakim and his friends in the afternoon and then I headed to Fanny and Freddy’s christmas party for saffron buns, glögg and a lovely and crowded party that lasted until 3.30 in the morning.

Kommentarer

 1. Nej, fy! Gör ni aldrig annat än röker, super och vräker i er socker och kolhydrater? Hur ser du på hälsoriskerna det medför på lång sikt?

 2. For en super måte å starte julemåneden på! Jeg har ikke funnet pepperkaker her i Paris, men snart må jeg gå på skikkelig jakt!

 3. Alltså, på något sätt har du lyckats få den där Merry Christmas-skylten att se FIN ut!

  Min sexåring köpte en precis likadan på 99p Store här i London och både jag och hans pappa suckade för oss själva när vi såg den.

 4. Jag snubblade över din last.fm-profil idag eftersom en utav dina vänner skickat vänförfrågan till mig (vem det nu är..). Det jag märkte var i alla fall att:

  ”Din musikaliska kompatibilitet med sandypandycandy är SUPER! ”

  Tjoho!

  Därför undrar jag om du kan tänka dig att lägga upp en playlist i din blogg där du rekommenderar amerikanska band och artister som vi svenskar kanske inte fått höra om annars.

  Ha en trevlig tisdagskväll så väntar jag på musiktips från dig. Alla låtar du rekommenderar måste ju bara vara bra i och med att vi matchar så bra på last.fm! ; )

 5. Jina: You can live to be a hundred if you give up all the things that make you want to live to be a hundred.

 6. jag vet att kärlek inte är enkel och att den måste vara ömsesidig och vid rätt tidpunkt osv… men snälla snälla bli ihop med Joakim! om ett tag iallafall. om ni vill såklart. puss <3

 7. vicky – man tackar! <3

  maja - kanske 50?

  madeleine - som en slags sockerkaka kan man säga. googla! puss

  jina - ja fy 17, på lördagar ska man ju bara sitta hemma och stirra in i väggen.

  tahira - haha roligt ;)

  kajsa - kolla kategorin "om musik". massor av spellistor!

  sabina - haha <3 puss

 8. Åh alltså jul i USA!! Jag är lika tokig i julen som du och börjar längta redan i början av oktober. Drömmer i hemlighet om att få ha ett eget hus och bara go bananas med pynt och belysning och kransar på dörren. Someday…Someday.

 9. Alltså din batman tröja! Och espresso martinis lät ju flott (och gott), för att inte tala om julfesten! Jag är galen i julen. Måste nog baka lussekatter idag och åka till min farmor och sitta och fika i sjuhundra år..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>