⌇ ⚐ ♡ ♬ ☻ ☆ !


Här kommer några dåliga mobilbilder men jag ville bara visa mitt nya mobilskal som jag älskkkkar.


Inte nog med att det har kiwis, gröna bananer, goggle eyes, regnbågar och mangos på sig – det är ett sådant där hologram! Som vykort som man stod och förundrades över i närmsta tobak när man var fem. Förundras tydligen fortfarande.


Från Urban Outfitters.


My new hologram iphone cover!

Kommentarer

  1. hur gör man för att våga ta kontakt för att visa att hej jag tycket visst om dig?
    För nu verkar det som att han tror att jag inte gillar honom för jag förstörde allt, och vi beter oss exakt likadant, vilket suger. Ska man bete sig annorlunda än normalt, för nu måste jag liksom reparera skadorna och vara extremt tydlig men ändå visa att jag vill ha ett förhållande. Hur gör man för att han ska förstå att man vill fortsätta hångla och att jag vill ligga med honom mer än en gång?

  2. Åååå ett sånt där mobilskal vill jag också ha! Såg att de hade något liknande på Gallerix här i Sverige fast med olika motiv på djur.. Kanske skulle se om de fortfarande finns kvar! :D

  3. @Mina: om jag var i din situation och var modig skulle jag säga det till honom, jag skulle vara ärlig och säga hur jag kände. efter det ligger väl liksom bollen på hans planhalva.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>