10 things I like Tuesday.


The Moonrise Kingdom Script.

.


Trays by depeapa

.


Cheong-ah Hwang’s paper hummingbirds

.


Rare color photography of early 1900′s Paris

.

 Miu Miu crepe-trimmed metallic brocade dress
.


Morrissey themed knitted sweaters

.


The couples costume that took over Halloween 2012.

.


Att det är Torkel Peterson som håller i Dramatens instagram-konto den här veckan.

.


Emma Veronica och Tommy X’s stylingjobb i den här musikvideon. Gawd.

.


Leith Clarks skirt and jacket from Orla Kierly. Just perfect.

 

Kommentarer

 1. Hihi, jag och min kille tänkte också vara Sam och Suzy men hittade inte alla rätt saker i tid (och rätt ska va rätt!). Får bli nästa år. :)

 2. Hej Sandra
  Min kille fyller 25 år snart och vi ska åka till NY i sommar, tänkte försöka hitta någon rolig konsert som vi kan gå på när vi är där och ge honom i födelsedagspresent. Min fråga är om du har något tips på någon bra sida där man kan hitta roliga konserter och event i NY? Lär ju finnas hur mycket som helst:)
  Vore himla snällt, skulle vilja överaska honom med bästa 25-års presenten!
  Kramar

 3. Hi Sandra! I did that Moonrise Kingdom Halloween post on BuzzFeed. :) I’ve been following the English translation of your blog for years now, and I’m really happy to see my post show up here! Just wanted to say thank you, and I love your blog!

  P.S. I live in NYC – I hope we cross paths one day!

 4. Så himla fina bilder!

  Men Sandra jag känner mig så hemskt kluven och jag vet inte vad jag ska göra. Jag älskar min pojkvän men det känns inte rätt. Det är någonting som säger att det är helt fel det här och jag vill absolut inte ha sex med honom. Om det känns rätt i ett förhållande vill man inte bara hans kropp mot sin? Bara jag tänker på det så gör jag det mig orolig och ledsen.

  Och samtidigt är jag orolig över att göra slut med honom. Han har aldrig haft någon flickvän före mig och han älskar mig så mycket att det nästan känns som en obehaglig dyrkan och han har redan planerat våran framtid. Jag känner mig så himla rädd och förvirrad. Och tänk om jag aldrig någonsin träffar någon igen? Tänk om det visar sig att det är ett misstag att göra slut och jag är ensam för alltid? Jag vet inte alls vilket ben jag ska stå på.

 5. Jenny – ladda ner spotify-appen songkick och sök på new york så ser du om några av artisterna du lyssnar på spelar här då! kram

  saga – tack!!

  Angela – oh thats so lovely! thank you!

  Lisa M – sötis, vill man inte ligga ska man inte va ihop. när man är ihop ska man nämligen vilja äta upp varandra i princip. man tycker varenda del av honom är den finaste och man vill hångla upp dom så man nästan sprängs. nöj dig inte med något annat än det! kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>