sandra
 1. ann-sofie skriver

  så fina bilder du samlat i detta inlägg :) hoppas du får en fantastisk dag!

 2. Zombie - Devouring Brains Since 1984 skriver

  Moonrise Kingdom var verkligen en söt film :) Underbart foto!

 3. Emily Dahl skriver

  Hihi, jag och min kille tänkte också vara Sam och Suzy men hittade inte alla rätt saker i tid (och rätt ska va rätt!). Får bli nästa år. :)

 4. Bambi skriver

  OMG OMG OMG OMG OMG Moonrise Kingdom*2 OCH Emma Veronica. <3 <3 <3 <3 <3 <3 < 3< 3 <3 <3 3 <3 < <3<3<<3<3<3<3

 5. Bettina skriver

  Er dypt fascinert over fargefotografiene fra Paris på 1800-tallet! Plutselig virker fortiden virkelig på en helt annen måte.

 6. LoppisListan skriver

  Åh Moonrise Kingdom var så himla bra och fin!

 7. Johanna skriver

  Asså Tommie X & Emma Veronica, kungar!!!

 8. Maja skriver

  Åh, förstår verkligen inte hur du hittar alla bra saker.

 9. Vicky skriver

  måste verkligen se moonrise kingdom. tror nog det får bli idag, jag som ändå ligger hemma och är dödssjuk,

 10. thesadbox skriver

  Jackan och kjolen, gud så fina <3

 11. Hanna Ek skriver

  omg på thesmithströjan. beställer den typ NU

 12. Milliecent skriver

  Wow på kläderna från Orla Kiely!!! Får bli ett måste när jag åker till London nästa gång.

 13. Ella skriver

  Jag dör lite över pappersfågeln! Och Moonrise Kingdom är svårt bäst.

 14. KAJSA skriver

  Fantastiska brickor, skulle ha haft dem framme ständigt.

 15. jenny skriver

  Hej Sandra
  Min kille fyller 25 år snart och vi ska åka till NY i sommar, tänkte försöka hitta någon rolig konsert som vi kan gå på när vi är där och ge honom i födelsedagspresent. Min fråga är om du har något tips på någon bra sida där man kan hitta roliga konserter och event i NY? Lär ju finnas hur mycket som helst:)
  Vore himla snällt, skulle vilja överaska honom med bästa 25-års presenten!
  Kramar

 16. Saga skriver

  Hej allra finaste Sandra. Jag älskar din blogg, din stil, dig. Jag ritat av dig (eller nej, jag skulle inte vilja kalla det porträtt/avbildning direkt), men jag har tolkat två av dina outfitbilder med papper och penna. Skulle såklart vara roligt om du ville kika.
  http://sagajessica.webblogg.se/2013/january/nio-till-fem.html
  Puss.

 17. Angela skriver

  Hi Sandra! I did that Moonrise Kingdom Halloween post on BuzzFeed. :) I’ve been following the English translation of your blog for years now, and I’m really happy to see my post show up here! Just wanted to say thank you, and I love your blog!

  P.S. I live in NYC – I hope we cross paths one day!

 18. Lisa m skriver

  Så himla fina bilder!

  Men Sandra jag känner mig så hemskt kluven och jag vet inte vad jag ska göra. Jag älskar min pojkvän men det känns inte rätt. Det är någonting som säger att det är helt fel det här och jag vill absolut inte ha sex med honom. Om det känns rätt i ett förhållande vill man inte bara hans kropp mot sin? Bara jag tänker på det så gör jag det mig orolig och ledsen.

  Och samtidigt är jag orolig över att göra slut med honom. Han har aldrig haft någon flickvän före mig och han älskar mig så mycket att det nästan känns som en obehaglig dyrkan och han har redan planerat våran framtid. Jag känner mig så himla rädd och förvirrad. Och tänk om jag aldrig någonsin träffar någon igen? Tänk om det visar sig att det är ett misstag att göra slut och jag är ensam för alltid? Jag vet inte alls vilket ben jag ska stå på.

 19. Daria skriver

  Så himla fint alltihopa!

 20. sandra skriver

  Jenny – ladda ner spotify-appen songkick och sök på new york så ser du om några av artisterna du lyssnar på spelar här då! kram

  saga – tack!!

  Angela – oh thats so lovely! thank you!

  Lisa M – sötis, vill man inte ligga ska man inte va ihop. när man är ihop ska man nämligen vilja äta upp varandra i princip. man tycker varenda del av honom är den finaste och man vill hångla upp dom så man nästan sprängs. nöj dig inte med något annat än det! kram

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *. E-postadressen publiceras inte.

Niotillfem
my name is sandra and i'm from stockholm. i like fridays, pasta carbonara, scrabble and young handsome men. i have one of sweden's biggest blogs with over 170 000 visits a week. besides blogging i work as a freelance writer. my first novel is coming out in april 2014. e-mail love letters and other things to sandrabeijer@gmail.com
you can find my portfolio here.
Instagram: sandrabeijer
📘🐱
Arkiv
Twitter @niotillfem