2012. january to april.

dags att summera året! här kommer de första fyra månaderna.


JANUARY.


Firade in året i Mexiko. Red en elektrisk tjur för första gången i mitt liv, åt grillad fisk, badade i vågor och fick kallsupar men älskade varje sekund. Åkte hem till New York och åt kräftor med Alexandra och firade Ninas 28-årsdag med pizza och whiskey och Eriks födelsedag med en himla massa argentiskt kött. Åkte till Los Angeles och besökte Johnny Ramones grav och åt carbonara på Ludvigs veranda.
.

FEBRUARY.

Vårsolen tittade in för första gången. Jag såg Fibes Oh Fibes i Brooklyn, gick på Matilda och Adrians inflyttningsfest, besökte Green Peace-båten och åt frukost i sängen. Dansade med Alexandra på olika klubbar och svor evig vänskap. Slog in presenter och åkte till Los Angeles igen för att fira min och Ludvigs 4-årsdag. Vi åt glass och jag fick en kattallrik som jag har tänkt slänga så många gånger efteråt men inte förmått mig till. Jag gav honom ett par skor som han hade önskat sig väldigt länge och efter att han öppnat paketet sa han, ”nu kommer jag ju aldrig släppa dig.” och jag minns att jag fick ont i magen av den meningen, varför sa han på det konstiga sättet.
.

MARCH.

Min mamma och min bror Gustaf kom till New York och vi gick till Botaniska Trädgården i Brooklyn och tittade på körsbärsträden som redan blommade. Nina hade perukfest och Christian hade överraskningsfest för Linn. Det blev lobster rolls-säsong och jag och Alexandra hade premiär på en bänk i East Village. Meg var i New York och sedan hälsade Ludvig på och vi firade med pastagratäng, utgång i Harlem och långpromenader.
.

APRIL.

Alexandra fyllde år och bjöd på den galnaste middagen i lilla Rumänien i Queens. Vi dansade på stolar och bord och ville aldrig gå hem. Hade polaroidförfest i min lägenhet och mitt jobb firade 30 år och byggde en minirallybana på sjätte våningen. Åkte till Sverige över påsken och hamnade på ett sjukhus den andra dagen efter att Michelle vaknat på natten av att jag inte slutade skrika. Kunde knappt ställa mig upp på två veckor och ingen doktor visste riktigt varför. Var tvungen att ta sjukledigt och låg hemma hos min mamma med en varm tax vid halsen. Kunde inte träna på två månader, men det försvann sedan på en sekund, en värk i visdomstanden också, natten när vi gjorde slut. Men det är en senare historia.
.


My 2012 January to April. Please read by clicking ”in english” below FAQ.

Kommentarer

  1. gee you’ve got some strength to tackle this year recap, i can’t even look at my archives, this year has been so sad and i don’t even post anything too personal but anything remotely connected to 2012 can be forgotten to start anew as far as i’m concerned. I’m glad that you seem to have had beautiful moments despite everything else x

  2. Och tiden är så skoningslös. För allt som hänt kommer alltid att ha hänt, hur mycket man än försöker glömma. Men å andra sidan, allt som har hänt kommer alltid att ha hänt, hur mycket man än älskade tiden då. Ja. Allt som har hänt kommer alltid att ha hänt, och det kan ingen ta ifrån oss.

  3. Himla fint att lasa. Och allt jag vill ar att saga att du ar modig och bra pa alla vis. Att den dar dagen kommer, som du kommer minnas lika val som nar han lamnade dig. Det kommer bli bra, vi lovar det allihopa, tusen kramar.

  4. Tiden är den största dämparen men alla minnen försvinner inte. De omvandlas bara. Till slut så ser man tillbaka på det mesta som något fint <3

  5. minns den dagen jag insag att jag kommit over honom. kandes lite som att ha varit full i flera ar, och helt plotsligt vara nykter. det var harligt och jag njot av det. nu ar jag kar i en annan och det ar underbart men jag ar valdigt glad for aren dar emellan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>