2012. may to august.

fortsättningen av mitt 2012.

MAY.

Åkte till Los Angeles direkt efter jag varit i Sverige för att jag inte hade träffat Ludvig på nästan 6 veckor och höll på riktigt att gå sönder av saknad. Vi grillade, åt middag med min syster Mira som var där och pluggade och besökte Venice Canal som var typ det vackraste jag sett.
Tillbaka i New York började takfesternas tid. Kändes som att jag inte gjorde något annat än att stå på olika tak och dricka burköl och grilla majskolvar. Så himla fint. Åkte på roadtrip i Californien med Ludvig under en långhelg. Vi besökte Palm Springs, Joshua Tree och San Diego. Californien var magiskt vackert, vägarna fyllda av klippiga berg, kossor och små restauranger. Palm Springs var flott med perfekt temperatur, Joshua Tree ett First Aid Kit-ökenlandskap och San Diego en en stor hamnstad. Det hade kunnat bli så fint men herregudars vad jag grät, nästan hela tiden, men kunde inte förstå varför.
.

JUNE.

Han gjorde slut med mig första juni. Jag minns inte så mycket från resten av månaden. Tvingade mig ut och festade men grät överallt. Satt i mitt fönster och blev så sinnesjukt full helt ensam, rökte cigaretter så fingrarna gulnade och min mamma kom på besök och vi promenerade över hela Manhattan. Hade den första fina kvällen på midsommarafton när vi knöt kransar, drack öl i regnet och jag blev upphånglad i baksätet på en taxi. Det var också ett stort plus när jag träffade en gullig hund i en hiss en lördagnatt. Och när jag lyckades fånga blixten med min mobiltelefon. Annars den pissigaste månaden på året.
.

JULY.

Joakim flyttade in hos mig i början av Juli och stannade en hel månad. Han gjorde mitt hjärta lite bättre. Vi gick på dagsfester och båtfester och söndagsfester. Fabian fyllde 30 år och hade finmiddag hemma hos sig. Erik och Marie bjöd på varmkorv och bästa fyrverkeriutsikten på deras tak under 4:e juli. Alexandra flyttade hem till Sverige vilket vart hemskt sorgligt. Kommer ärligt talat inte ihåg så mycket mer än det jag tog bilder på. Var ostabil och ledsen mest.
.

AUGUST.

Åkte till Sverige på semester vilket innebar kräftor, kantareller, födelsedag, mamma och alla mina älskade vänner som jag saknat extra mycket. Vi bilade till Way Out West och hade så himla roligt hela hela tiden. Drack öl i gräset, dansade till Jonathan Richman och gick på punkklubb. När jag kom tillbaka till New York var det dags för nästa person att flytta hem till Sverige, Nina. Vi lekte tärningsleken en natt några dagar innan hon reste. Hade augusti-fest i min lägenhet och bjöd på yelloshots, tog foton i fotoautomater och gick på takfester.
.


My 2012 May till August. Please read by clicking “in english” below FAQ.

sandra
 1. Sara skriver

  Andra bilden ner, vänstra spalten, juni. Ovanlig bild på dig men väldigt fin.

 2. The Wallflower skriver

  Du er tøff Sandra, som sammenfatter året på dette viset. Det må være vanskelig, men det er sikkert en fin måte å bli ferdig med 2012 på óg. En avslutning. Out with the old liksom. Skjønt å starte på nytt!

 3. Helena skriver

  Det är modigt av dig att skriva om sommaren och om honom. Jag hade också en tuff sommar, fast på ett annat sätt om andra saker med andra personer, och för inte jättelängesedan spydde jag ur mig alltid hos en kurator. Gång på gång höll jag på att tappa andan för att jag ville säga så mycket som möjligt så snabbt det bara gick, och andra gånger var det knappt så att rösten bar alls på grund av alla minnen och ledsenhet. Fastän att allting känns lite bättre nu, för tiden läker ju faktiskt, så känns det som att magklumpen kommer att dyka upp då och då när jag blir påmind om sommaren som var. Jag vet inte om det är så, men just nu känns alla känslor kring då och det som var oförglömliga. Sedan gjorde jag så hemskt mycket fint också, men det finns liksom inte med i min bild av då. Tror du att du kommer att helt förtränga det dåliga med sin förra sommar och bara minnas de bra sakerna?

 4. pamela skriver

  åh och jag minns att vi sågs på wow och jag gav dig den hårdaste kramen jag kunde för jag hade känt att du var så himla ledsen och jag vill göra min del att få dig lite peppigare.
  och jag tror du kände igen mig också, va? så himla kul om du gjorde det. :)

  puss + pop

 5. Alexia Dahl skriver

  I feel so sad when i read about june and july. Sandra i love every single part of your blog, you’re amazing!

 6. Bambi skriver

  Tycker du är så modig som har skrivit så öppet om hur du känner dig. Det fick mig att beundra dig ännu mer. Du är verkligen en fantastisk förebild Sandra! <3

 7. Maria skriver

  I see you ten thousand times happier and prettier in the last months!! Now you are 100% YOU. Have a good year and keep on sharing everything with us FOREVER.

  MWAH

 8. kim skriver

  det är fint att du skriver om allt, även om det gör ont i hjärtat. jag blev också lämnad förra året och förstod ingenting. trodde aldrig att jag skulle kunna resa mig igen, men jag är starkare än vad jag tror och så jävla stolt över mig själv. nu tänker jag att jag kanske till och med vågar bli kär igen, sådär sprängs-i-hela-hjärtat-dör-utan-dig-kär. det är fint. och mitt nyårslöfte till mig själv är att bli modig, att göra trots att jag verkligen inte vågar, för det är så mycket bra saker som kan komma ur det. det här året blir bättre sandra, helt fantastiskt tror jag till och med!

 9. sonia skriver

  det är så trevligt att du inte bara skriver om det hemska utan även försöker se på de bra sidorna under månaden även om det var jobbigt.

 10. e skriver

  Hej fina du!

  Kan du inte ge fler filmtips? Typ en lista på dina 20 bästa filmer? Sitter och kollar igenom din kategori om filmer nu i alla fall. Men mer :-)

  Och mer matinlägg. PUSS

 11. lollo skriver

  hej! när ska du och adrian bli officiella? eller kommer du ha det här förhållandet mindre på ”display” än ditt förra?

 12. Muppen skriver

  Du är så fin Sandra. Det är så sorgligt att se tillbaka på saker och ting, man känner smärtan åter igen för de hemska minnena och sorg över de glada stunderna som aldrig kommer tillbaka. Man inser att året försvan så fort och rädslan över att nästa år går lika snabbt eller snabbare blir påtaglig, åtminstone är det så för mig..

  Men jag tycker väldigt mycket om din blogg, är glad att du börjat uppdatera mer nu efter de lite sämre uppdateringarna du hade under jul o så. Måste säga att du lite lever mitt drömliv som jag gärna skulle vilja ha om några år.

  Ha ett fortsatt bra 2013!

 13. eleonora skriver

  Don’t like reading about May and June, such sad and stupid months…
  But you are so brave Sandra! I always visit your blog, because you are so optimistic and life-loving :) All the best wishes for 2013! =)

  xx, eleonora

 14. Cornelia skriver

  Åh så himla fint sandra! 2013 kommer bli ett kanon år det känner jag på mig :) kram

 15. Emmi - aspirerande modesigner skriver

  Du skriver så vackert om allt som är så sorgligt men samtidigt så fint ♥

 16. sandra skriver


  puss alla!

  helena – jag vet inte riktigt, jag tänker att jag nog ska försöka att inte tänka på den där sommaren något mer alls överhuvudtaget. det här blir som ett avslut liksom. tack och adjö hemsksommar. kram.

  pamela – oh jag minns förstås, var dock lite onykter.. men klart jag kände igen dig! puss!

  e – skrivit om mina tio i topp filmer i kategorin om frågor och svar, men kan förstås skriva fler filminlägg! puss.

  lollo – fast vi är inte ihop.

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *. E-postadressen publiceras inte.

Niotillfem
my name is sandra and i'm from stockholm. i like fridays, pasta carbonara, scrabble and young handsome men. i have one of sweden's biggest blogs with over 170 000 visits a week. besides blogging i work as a freelance writer. my first novel is coming out in april 2014. e-mail love letters and other things to sandrabeijer@gmail.com
you can find my portfolio here.
Instagram: sandrabeijer
🎈🗻 hello from above the Atlas Mountains!
Arkiv
Twitter @niotillfem