chanel creepers.


”Nä. Nu gör jag det bara” sa jag till herrskapet som följde med mig in på Chanel-butiken på Spring Street i Soho. Vi fick Evianflaskor av butiksbiträdet för att vi var där inne så länge och jag provade tre färger innan jag fastnade för de i sammet. Älskar sammet, kan leva på sammet.


Från vårkollektionen 2013, creepers i svart med små glittrande stenar och det klassika chanel-emblemet på knapparna. Kärade ner mig totalt efter att ha sett bilderna från cruise-kollektionen, och tänkte att nu eller aldrig, 2012 ska banne mig få sluta lite trevligt.Att gå in i Chanel-affären och inte köpa några klassiska pumps eller väska utan platåer i uppgraderad grunge-anda bland alla tanter i stora pälsar var en så trevlig känsla.


Hej hej vi ska hänga i vår.

Translation
Bought the Chanel creepers from the cruise 2013 collection a few weeks ago. They are in black velvet, a bit crazy and I love them.

sandra
 1. Kajsa skriver

  Jag hade ingen aning om att Chanel gjorde ”vanliga” kläder och skor. Vad fina de är, bra köp (om du inte blev helt ruinerad såklart).

 2. olivia skriver

  ååh men helt otroligt fina!

 3. jill skriver

  Galet snygga. Älskar sulan!

 4. Nathalie skriver

  Riktigt fina! Jag älskar Chanel även jag men håller mig mer till deras make-up, lack och skönhetsprodukter :) Även vissa dofter gillar jag!

 5. Lovisa skriver

  Men åh så otroligt fina! Helt rätt att du köpte dem!

 6. Anna Margareta skriver

  Åh i sammet! Det som är så fint. Fina de var.

 7. karo skriver

  Alltså, åhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!! Avis. ):

 8. Pyrola skriver

  Underbara saker! Wow.

 9. LoppisListan skriver

  Åh vad fina! Dom hade man inte tackat nej till :)

 10. L I L I J A skriver

  Själv klarar jag inte av sammet, men oj, vad fina de var! Passar dig perfekt :D

 11. Libertad skriver

  I think they look perfect! Velvet shoes are from the 60s and I love it!

 12. Amanda skriver

  Det är så din stil och passar dig perfekt! jag åker till paris ensam om tre veckor när min man ska åka snowboard och då tänker jag spendera timmar i alla fina butiker utan att stressa!

 13. diamaria skriver

  åååh!!!! det drømmer jeg også om! hvor mye kostet de?

 14. Hilde skriver

  Altså, æææææææææææææ! Misunnelig!

 15. Sandra skriver

  Supersöta skor!! :) Bara en fråga: är ”märkesprylar” billigare i USA än i Sverige? tjillevippen!

 16. Louise skriver

  Ibland måste man få unna sig, helt rätt tjejen!
  Kram!

 17. MoKath skriver

  De var kjempestilige!

 18. Jeanette skriver

  Ibland ska man faktiskt unna sig nått som man trånat efter länge. Jättefina!

 19. hille skriver

  herregud. så sjukt avis! är helt besatt av sammet just nu.

 20. Johanna skriver

  Skit snygga, verkligen!

 21. Isabelle skriver

  Urfina skor! Vad kostade dem? :)

 22. maria skriver

  de var du värd!

 23. Radha skriver

  ahhhiiii vackraste vackraste skorna. jag har själv fallit handlöst förälskad i sammet och äter frukost i sammetsklänningar. det är så man överlever.

 24. Mademoiselle skriver

  Du gjorde rätt i som köpte de, verkligen jätte fina! Skorna måste vara jätte glada över att få följa med dig på äventyr istället för att stå och damma i en butik.

  Tack för en jätte fin blogg!

 25. Emma skriver

  Åh Sandra! Så fina! Jag har också drömt om dem och funderar på att kanske kanske slå till i vår när jag är i London. Hur mycket fick du ge för dem? Så jag vet om jag ska hålla extra hårt i plånboken fram tills dess det vill säga.
  Puss

 26. Emma skriver

  Jag. Dör.

 27. Emilia skriver

  så enormt avis, gah så snygga!!

 28. Josefina skriver

  Love it! I want to go into Chanel and buy something completely different than what you would think of buying when thinking Chanel! Great inspiration for doing what you want, hah:)

  http://thatboston.com/ – Josefina Boston – london fashion/style/lifestyle/ photos

 29. Anna skriver

  Good for you! Jag blev helt såld på de vita du la upp en bild på tidigare… Om man ändå inte vore student…Vad är väl en bal på slottet?

 30. Fashion Team skriver

  BRA GJORT SANDRA! Och blir lycklig över att du valde den bästa varianten också! <3 <3 <3

 31. Thessaly skriver

  Åh! Helt sjukt snygga!

 32. Stefanie skriver

  Det är du värd! Hoppas du upplever många glada och vilda takfester i dessa skor!

 33. Synne skriver

  Dere kommer sikkert til å bli lykkelige sammen!

 34. Vicky skriver

  haha jag ba ”köp genast chanelcreepersen.” och du ba ”ok”. <3 såg att det var ett tag sen nu, men ändå. fint.

 35. JustinaVeraMaria skriver

  Helt magiska. MAGISKA.

 36. Matilde skriver

  De är verkligen fantastiskt fina. Det är få gånger man tappar andan nuförtiden. Fint köp.

 37. skriver

  ♡ååååh hur mycket kostade de?♡

 38. Clara skriver

  Åh så fina, avundsjuk jag blir!

 39. Ola skriver

  Awesome! Where did you buy them?

 40. Elin skriver

  Fick du några skötselråd eftersom de är i sammet? Har också ett par sammetscreepers som jag är dörädd om eftersom regn uppenbarligen kan sabba dem helt, men jag är inte helt säker. Antar att dina kostade lite mer så det vore ju inte så kul om de blev förstörda…

 41. Cecilia skriver

  ibland sa kan jag bli sa dar helforbannad pa dig sandra nar du gar och koper skor som kostar SA mycket, nar du istallet kunde ge en donation till organisationer som ASPA eller andra hjalporganisationer istallet. Men samtidigt! sa forstar jag hur du alskar dessa! for de ar vackra och de passar dig underbart. Men samtidigt sa ar jag sa dar skitforbannad pa dig anda! kram!

 42. Linnea skriver

  Fast alltsa Cecilia, Sandra ar val anda en vuxen manniska som gor vad fan hon vill med sin lon som hon jobbar for? Hon har visat oss delar av sitt portfolio sa alla har vet hur javla grym hon ar pa det hon gor. Och vart ska man dra gransen annars? Allt som inte ar livsviktigt ska doneras till hjalporganisationer? For vem galler detta? Bara kanda manniskor med inflytande? Jag tror Sandra ar betydligt mer medveten om orattvisor i varlden an manga andra, som jamstalldhetsfragan till exempel, sa varfor ska allt handla om pengar nar man kan paverka folk pa andra satt? Som genom att bryta normer genom reklam som nar ut till ett helt javla enormt forum. Herregud, vilken trottsam kommentar!

 43. Cornelia skriver

  Åh så fina, då var det bara att börja spara sa studenten haha! Kram och ha så trevligt i dina nya skor!

 44. maja skriver

  Åhhhh hur mycket fick du ge för dessa? Dör så fina !

 45. Linnea skriver

  WOOHOO GOOOO SANDRA OCH HENNES SKOR. SUPERSNYGGA!

 46. nina skriver

  Cecilia, hur vet du om hon donerar pengar eller ej? Vilken knäpp kommentar. Det ena utesluter inte det andra.

 47. Marri skriver

  Åhhhhh jag vill inte ens veta hur mycket de kostade!
  *dreglar på mig själv i ett hörn tills jag drunknar*

 48. Eira Jenssen skriver

  satan!!!!! så mycket wow. har bara sett på satc hur de bjuder en på champagne i sådana butiker. men gratis evian är ju såkalrt också kul

 49. sandra skriver

  Diamaria etc som undrade om priset – de var sinnessjukt dyra. Jag fick en fin julbonus av mitt jobb och bestämde mig för att införskaffa något jag inte behövde och som man absolut inte skulle unna sig annars. Dyraste skorna jag någonsin köpt och antagligen kommer köpa.

  Sandra – märkesprylar är väl billigare här om man handlar med svenska pengar eftersom dollarn är låg. för mig är det samma eftersom jag tjänar pengar i dollar.

  Ola – i bought them at the chanel store in soho.

  Elin – oj vet inte, vara jätteförsiktig tror jag bara.

  Cecilia – självklart donerar jag pengar till organisationer, det ena utesluter inte det andra. Tycker Linnea svarade väldigt bra (nummer 43 i kommentarsfältet). kram

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *. E-postadressen publiceras inte.

Niotillfem
my name is sandra and i'm from stockholm. i like fridays, pasta carbonara, scrabble and young handsome men. i have one of sweden's biggest blogs with over 170 000 visits a week. besides blogging i work as a freelance writer. my first novel is coming out in april 2014. e-mail love letters and other things to sandrabeijer@gmail.com
you can find my portfolio here.
Instagram: sandrabeijer
🎈🗻 hello from above the Atlas Mountains!
Arkiv
Twitter @niotillfem