chanel creepers.


”Nä. Nu gör jag det bara” sa jag till herrskapet som följde med mig in på Chanel-butiken på Spring Street i Soho. Vi fick Evianflaskor av butiksbiträdet för att vi var där inne så länge och jag provade tre färger innan jag fastnade för de i sammet. Älskar sammet, kan leva på sammet.


Från vårkollektionen 2013, creepers i svart med små glittrande stenar och det klassika chanel-emblemet på knapparna. Kärade ner mig totalt efter att ha sett bilderna från cruise-kollektionen, och tänkte att nu eller aldrig, 2012 ska banne mig få sluta lite trevligt.Att gå in i Chanel-affären och inte köpa några klassiska pumps eller väska utan platåer i uppgraderad grunge-anda bland alla tanter i stora pälsar var en så trevlig känsla.


Hej hej vi ska hänga i vår.

Translation
Bought the Chanel creepers from the cruise 2013 collection a few weeks ago. They are in black velvet, a bit crazy and I love them.

Kommentarer

 1. Jag hade ingen aning om att Chanel gjorde ”vanliga” kläder och skor. Vad fina de är, bra köp (om du inte blev helt ruinerad såklart).

 2. Riktigt fina! Jag älskar Chanel även jag men håller mig mer till deras make-up, lack och skönhetsprodukter :) Även vissa dofter gillar jag!

 3. Det är så din stil och passar dig perfekt! jag åker till paris ensam om tre veckor när min man ska åka snowboard och då tänker jag spendera timmar i alla fina butiker utan att stressa!

 4. ahhhiiii vackraste vackraste skorna. jag har själv fallit handlöst förälskad i sammet och äter frukost i sammetsklänningar. det är så man överlever.

 5. Du gjorde rätt i som köpte de, verkligen jätte fina! Skorna måste vara jätte glada över att få följa med dig på äventyr istället för att stå och damma i en butik.

  Tack för en jätte fin blogg!

 6. Åh Sandra! Så fina! Jag har också drömt om dem och funderar på att kanske kanske slå till i vår när jag är i London. Hur mycket fick du ge för dem? Så jag vet om jag ska hålla extra hårt i plånboken fram tills dess det vill säga.
  Puss

 7. Love it! I want to go into Chanel and buy something completely different than what you would think of buying when thinking Chanel! Great inspiration for doing what you want, hah:)

  http://thatboston.com/ – Josefina Boston – london fashion/style/lifestyle/ photos

 8. Good for you! Jag blev helt såld på de vita du la upp en bild på tidigare… Om man ändå inte vore student…Vad är väl en bal på slottet?

 9. Fick du några skötselråd eftersom de är i sammet? Har också ett par sammetscreepers som jag är dörädd om eftersom regn uppenbarligen kan sabba dem helt, men jag är inte helt säker. Antar att dina kostade lite mer så det vore ju inte så kul om de blev förstörda…

 10. ibland sa kan jag bli sa dar helforbannad pa dig sandra nar du gar och koper skor som kostar SA mycket, nar du istallet kunde ge en donation till organisationer som ASPA eller andra hjalporganisationer istallet. Men samtidigt! sa forstar jag hur du alskar dessa! for de ar vackra och de passar dig underbart. Men samtidigt sa ar jag sa dar skitforbannad pa dig anda! kram!

 11. Fast alltsa Cecilia, Sandra ar val anda en vuxen manniska som gor vad fan hon vill med sin lon som hon jobbar for? Hon har visat oss delar av sitt portfolio sa alla har vet hur javla grym hon ar pa det hon gor. Och vart ska man dra gransen annars? Allt som inte ar livsviktigt ska doneras till hjalporganisationer? For vem galler detta? Bara kanda manniskor med inflytande? Jag tror Sandra ar betydligt mer medveten om orattvisor i varlden an manga andra, som jamstalldhetsfragan till exempel, sa varfor ska allt handla om pengar nar man kan paverka folk pa andra satt? Som genom att bryta normer genom reklam som nar ut till ett helt javla enormt forum. Herregud, vilken trottsam kommentar!

 12. Cecilia, hur vet du om hon donerar pengar eller ej? Vilken knäpp kommentar. Det ena utesluter inte det andra.

 13. Diamaria etc som undrade om priset – de var sinnessjukt dyra. Jag fick en fin julbonus av mitt jobb och bestämde mig för att införskaffa något jag inte behövde och som man absolut inte skulle unna sig annars. Dyraste skorna jag någonsin köpt och antagligen kommer köpa.

  Sandra – märkesprylar är väl billigare här om man handlar med svenska pengar eftersom dollarn är låg. för mig är det samma eftersom jag tjänar pengar i dollar.

  Ola – i bought them at the chanel store in soho.

  Elin – oj vet inte, vara jätteförsiktig tror jag bara.

  Cecilia – självklart donerar jag pengar till organisationer, det ena utesluter inte det andra. Tycker Linnea svarade väldigt bra (nummer 43 i kommentarsfältet). kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>