då: spelkort, karameller och cirkusprinsessor.

En gång i tiden hade jag som högsta mål stilmässigt att se ut som en seriefigur. Året var 2009 och jag tänkte att vi skulle färdas tillbaka en liten stund!


Året började med en perfekt page. Blev så sanslöst irriterad om någon rufsade till mig i håret. Rör inte min lugg etc.
Målade ofta dit en mousche med eyeliner som fick flytta runt i ansiktet, denna gång under ena ögat.


Sydde upp den här bakelsen hos en skräddare. En Miu Miu-kopia men i mörkblått i bästa cirkusprinsessa-känsla. Gudars vad jag har använt den, så mycket fläckar och cigarettmärken på den stackars saken.


Fyndade en Miu Miu-klänning i siden på 80% rea med massvis av karameller på.


Kappa från Minimarket som man kände sig som en dam på ett spelkort i.


Jeansshorts och randig tröja en vinterdag på promenad med min mamma.


Hängslen och Fred Perry en annan kväll.


Det blev vår och jag levde i den här sjömansklänning. Finaste klänningen jag visste. Nu hänger den på finaste platsen i mitt vardagsrum.


Rosa korsett en dag i Vanadislunden.


Shortsdress och boater (som var superpoppis den sommaren) för en picknick i parken.


Prickig klänning som jag älskade. När jag hade den brukade Ludvig matcha med strumpor i samma rosa och svarta prickar. Så fånigt och oemotståndligt romantiskt.


En Way Out West-klädsel.


Gul ballong, gul ögonskugga, gula naglar och gul t-shirt.


Godisklänning från Modcloth.


Hittade den här Betsey Johnson klänningen för hundra kronor second hand. Kände mig som en Barbie i den.


Lockade håret eller sov med pincurls minst varannan dag under hösten.


Och året avslutades i den här femtiotalsklänningen med rosettdetaljer precis överallt.
.


My clothing style in 2009.

sandra
 1. Maja skriver

  åh det var ungefär vid den här tiden jag började läsa din blogg. Jag har följt din stilresa genom åren och gjort ungefär lite samma av en ren slump. Hade jag aldrig börjat läsa din blogg är det inte säkert jag hade vågat och inspirerats till blommiga klänningar och 60-tal.

 2. emma skriver

  tänker fortfarande på dig såhär, fast jag vet att det inte är så längre… gillar både nu och då såklart!

 3. mywildheart skriver

  Det var då jag började läsa din blogg : )
  Alltid sen dess!

 4. Bea skriver

  Detta är min favorit-Sandra. Håret, stilen, allt!
  Kom ihåg att jag började läsa din blogg när du la upp den videon på tre killar, där killen i mitten spelade ukulele och mimade till en tjejs (som inte satt i bild) röst till Håkans Jag älskar dig så mycket att jag hatar mig.

 5. Caroline skriver

  That’s about the time when I started reading! : )

 6. kaneli skriver

  Sjukt vad din stil ändrats! Men fin var du ändå!

 7. Josefine skriver

  jag saknar det här! det är ju naturligt att växa ifrån en stil, men så sjukt gullig du var. verkligen! <3

 8. Jenny skriver

  Angående ”Rosa korsett en dag i Vanadislunden”-bilden. Oemotståndligt att inte scrolla tillbaka till några gånger om. Alltså wow. Kunde först inte bestämma om jag skulle repinna som beauty eller till saker att klä sig i, men valde det sistnämnda. För om man kan se ut sådär i en korsett vill jag bennemig också ha en! Ahhh

 9. Bambi skriver

  Åh, tror det var typ då som jag började läsa din blogg. :) Du är och har alltid varit så himla fin! <3

 10. Alina skriver

  Du är så fin!!

 11. Daniela skriver

  Härligt,Sandra!

 12. V skriver

  Åh vackra kläder. Hittade en klänning på asos för några dagar sen som var en tyll/spets sommar klänning i orange/röd färg. så himla vacker och riktigt billig, kostade 1200 innan och idag runt 300. fyndar alltid på det sättet när jag har tur.

 13. Synne skriver

  Jeg har bare fulgt deg i omtrent to år, så dette er gøy å se! Fin da, fin nå. På snakk om å se ut som en seriefigur, har du sett denne ekstreme jenta fra Ukraina?

  http://trendsandtribulations.files.wordpress.com/2012/10/anastasiya-shpagina.jpg

 14. L I L I J A skriver

  Alltid så himla fina outfits! Både då & nu :D

 15. Allis i eventyrland skriver

  Åh, du er vel fin! <3

 16. Anna MArgareta skriver

  Den sista bilden alltså. Så jädra fin du är. Och åh! vad jag gillar din stil. Då och nu. Kram!

 17. nej skriver

  hej sandra
  detta har ingenting med detta inlägg att göra men here we go: jag blev nyfken och googlade din gamla pojkvän och kom in på hans himla instagram och låt mig säga såhär – TUR att du inte är ihop med honom. vad är det för patetisk himla cAliFOrNiA dUdeee DreAAMmmm han lever ut? seriöst, douche-burken tack. bad bitches cars raps and caps. GET OVER IT. han alltså. du är hundra tusen gånger smartare, snyggare, medveten, egen och stark. och du beter dig som en vuxen människa. jag gillar inte ens din blogg i vanliga fall men alltså fick verkligen tokryck av att se denna cali-kopia till ex och hur mycket bättre du framstår. hoppas verkligen att du kommer över honom helt och hållet förr eller senare. jag vet själv att det tar tid och att bara du vet hur det egentligen var och allt det där men alltså. han är inget utan dig. och sådant är det bara bra att göra sig av med. för du klarar dig mer än väl. kram

 18. sandra skriver

  tack alla!

  Jenny – haha vad fint sagt tack :)

  Synne – ja jag har sett henne! SJUKT läskig.

  nej – asså. den här kommentaren gjorde min dag

 19. Rebecka Ekström skriver

  Fan vilka coola outfit:ar du hittat! Riktigt imponerad! Fanns många godbitar där som jag själv skulle kunna tänka mig att ha i min garderob!

  Ha en trevlig kväll!

 20. daniela skriver

  alltså, bananlakanen, helt fantastiska.

 21. Linnea skriver

  wow, sitter o avundas dina finfina outfits! lovelovelove haret o 50-tals klanningarna!! kan man fa en liten guide i hur du fixar haret ngn gang kanske?:)

 22. tessan skriver

  Alltså Sandra, du som kan saker om pojkar osv. VAD är det med dem som gör att det inte går att tänka på något ALLS, överhuvudtaget, när de luktar gott?!?! Speciellt inte lukta gott + vara snygg som kombination, hjärnan blir en jäkla deg. Seriöst jag blir galen. På riktigt alltså, jag glömmer bort att andas tills han frågar om något är fel och jag klämmer ur mig att jag bara råkade hålla andan. För det gååår inte att andas, då känner man ju lukten och hjärnan blir ÄNNU mera deg => man glömmer att andas igen. Plus man får inte bara fjärilar i magen utan en hel jävla cirkus.

  Jag lever ungefär på dina inlägg som säger att sånt här går över, meeen jag tror dock att jag kommer vara svag för pojkar som luktar gott i resten av mitt liv.

  Tack för en grym blogg i alla fall, har följt den slaviskt sen jag hittade hit för ett par år sen!

 23. christina skriver

  åh GUD vad mycket rosetter man hade under 2008-2009. lite skönt att slippa den trenden nu i alla fall. skrev också ett tillbakablicksinlägg precis, fast mitt handlar om ett brev jag skrev som 8-åring till mitt framtida jag och handlar om vem jag är kär i.

 24. Johanna skriver

  Hej, jag undrade om du bara ville läsa mitt senaste inlägg i min blogg? Jag har fått så mycket inspiration från dig över allt med ett brustet hjärta och inatt hamrade fingrarna över tangenterna. Jag vill jättegärna ha lite feedback från dig, om det skulle gå bra.

  http://brothermorphin.blogspot.se/

  bloggen är lite hemlig då ingen vet om den, men kanske dags att föra den fram i ljuset?

  kram och nyp i kinden <3

 25. lilla S skriver

  Oj, det var väldigt många förtjusande klänningar och bra inköpstips där!

 26. anonym skriver

  nej: håller med dig om bad…

 27. Sarah -Har ni te? skriver

  Verkar som att det var fler än jag som började läsa din blogg ungefär då. Fantastiskt fina outfits!

 28. nina skriver

  nej: du satte verkligen ord pâ det jag tänkt…

 29. Lisa skriver

  så fin din klädstil är! <3

 30. Jessica skriver

  åh, dagens höjdpunkt är alltid att kika in här. Du är så vacker och cool på så många vis.

 31. Libertad skriver

  I remember every single outfit around here! Your style during this time of your life was gorgeous and I must admit I miss it a little bit; but everybody changes and anyway you always look so good, Sandra!

 32. Sanna skriver

  Underbar Amelie-plansch!

 33. Malin skriver

  Så himla genomfint, rakt igenom!

 34. Fröken Cocco Sohl skriver

  Så fint! Gud va tiden går!

 35. Michelle skriver

  Förutom det självklara, du är fin, du var fin, du kommer alltid vara fin osv!!!!

  JISSES vart kommer banan-påslakandet från? fan det finaste lakanet jag sett i hela mitt liv, typiskt att det ska komma från dig :*

 36. Lovisa skriver

  Åh. Fina fina Sandra. Då som nu. Jag älskar allt med dig! Jag är så glad att din blogg finns.
  Take care!

 37. Karolin skriver

  Det var ett fint år stilmässigt. Saknar det lite. Har själv många fina puffiga kläningar som nu mest hänger i garderoben. Det passar sig inte riktigt att bära dem längre. I alla fall inte dagar då man aitter på möten med gubbs som mest av allt vill att man agerar tyst sekreterare. Har också den där minimarketkappan, i rött, den får mig att känna mig som en kvinnlig cirkusdirektör, och den använder jag fortfarande flitigt under hösten :)

 38. anna skriver

  elsker stilene dine! Du er så utrolig pen!

 39. Judy skriver

  This is when I started following your blog! You’ve certainly changed a lot since then, but you’re still awesome.

 40. Julia skriver

  Det var nog häromkring jag också började läsa din blogg, och jag älskar, älskar fortfarande hur du och bloggen såg ut då. Kan bläddra tillbaka i arkivet bara för att få se allt det fina om och om igen!

 41. sofia skriver

  ..hur länge har jag läst din blogg är min spontana tanke. Jag känner igen allt, minns inläggen o så.

  Jag tror aldrig någon kommer förstå hur viktig du har varit i unga tjejers liv.
  Jag kommer nog inte göra det, även om jag skulle vilja.

 42. Tua skriver

  Oh herregud, den där sjömansklänningen måste vara bland de vackraste klänningarna jag någonsin sett! Sitter som smäck på dig! Älskar modellen :’) Är på jakt efter en perfekta klänningen nu själv och jag lutar åt sjömans-stuket.. det är ju så härligt :D

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *. E-postadressen publiceras inte.

Niotillfem
my name is sandra and i'm from stockholm. i like fridays, pasta carbonara, scrabble and young handsome men. i have one of sweden's biggest blogs with over 170 000 visits a week. besides blogging i work as a freelance writer. my first novel is coming out in april 2014. e-mail love letters and other things to sandrabeijer@gmail.com
you can find my portfolio here.
Instagram: sandrabeijer
Dagsfest= ❤️❤️❤️
Arkiv
Twitter @niotillfem