erik fyller år.


I torsdags fyllde Erik år! Han bjöd in till middag hemma hos sig och Marie.


Vid åttatiden plingade jag på och fick pistagenötter och proscecco i vardagsrummet.


Tillsammans med det här gänget.


Och så var det dags att äta.


Godaste som finns.


Erik hade köpt bombvin.


Mathieu fick öppna.


Clemens.


Jag och Carl Fredrik.


mmm ost.


Det här åt vi. Citron och lime-marinerad kyckling med tsatsiki, hummus och sallad. SÅ gott.


Efter maten hade Marie bakat en riktig svensk gräddtårta med bär och allt.


<3


Det här är typ min favoritstund av allt. När man ätit klart och alla har halvurduckna vinglas, dricker kaffe och pratar mycket och högt och ingen vill gå hem. Åh.
.
.

It was Eriks birthday last Thursday. He invited us for dinner and we had chicken with tsatsiki and Marie made a classic Swedish berry cake.

Kommentarer

 1. Det där ser bara så vansinnigt mysigt ut! Och gott. Jag tycker som du, den bästa stunden är efter allt ätande, man dricker kaffe och babblar och tar en bit tårta till trots att man är proppmätt och bara njuter av gemenskap. Finfint!

 2. Tårtan ser helt gudomligt god ut!

  Förresten har alltid undrat om det är många i ditt kompisgäng som är singlar? Typ Mathieu, Clemens, Rasmus, Chrissy, Adrian, Carl-Fredrik osv?

 3. Det ser så himla mysigt ut! Och maaaten, oh my. Vad var det för något ”på” salladen? Smulad ost, salt? Ja vad är det egentligen? Det ser så himla gott ut!

 4. Vill bara tacka dig Sandra! Dels för en underbar blogg, dels för att du är en av de få bloggare som faktiskt behärskar det svenska språket! Så tack för att vi slipper syftningsfel, aviga meningsbyggnader och särskrivningar!

 5. Jag har inte bestämt mig vad som är mest hemskt – de där killmössorna eller killar (män!) som bär mössor vid matbordet. Bläää x 100 :)

 6. jag är hemligt förälskad i Mathieu. Kan man vara det i en person man aldrig träffat och bara sett på bilder via din blogg och hans instagram? Orkar inte.

 7. manda da manda: Hat? Det är väl bara en sådan grej som sedan länge betraktats som oartig, det gäller alla ytterkläder vid matbordet eftersom det signalerar att man är på väg och inte vill stanna. Och är man uppvuxen med det så är det som med armbågar på bordet, stoppa kniven i munnen eller vad som helst – det ser lite otrevligt ut mot värden/värdinnan och de andra gästerna. Men hat?

 8. Olle – de flesta är singlar! kram

  bambi – feta! omnom

  Victor – tackar och bockar!

  Ina – haha

  hanna – tänker att det är lite upp till värden och sällskapet att känna av stämningen. det var ju inte som att vi åt middag med kungen liksom. båda herrarna med mössor är väluppfostrade och artiga.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>