genom en annan lins.

Tänkte att vi skulle spana in vad som hänt i mitt liv på sistone genom mina vänners instagram.


Joakim tog den här fina höstbilden när vi var på promenad i West Village. Det var november och man kunde fortfarande sitta på uteserveringar. Sånt är fint.


Jag och Mathieu äter ju som sagt lunch tillsammans i princip nästan varje dag eftersom vi jobbar ihop. Just den här dagen blev det den genialiska uppfinningen soup dumplings. Soppa inuti dumplings, dör.


En annan dag åt vi lax med creme fraiche på potatisplättar.


Min mamma hälsade på en helg! Här har jag, hon och Joakim ätit söndagsmiddag i East Village.


Jag och Mathieu väntar på att vårt möte ska börja någon himla gång.


Här är från en fredagsnatt när vi hamnade på en jättemärklig karaokebar där det kostade en dollar per sång och stället var helt tomt.


Det här är den långsamma motsvarigheten till fyllesms – fyllevykort. jag var på en efterfest runt fem på morgonen där vi bestämde oss för att skriva brev och skicka dom innan vi ångrade oss. Två veckor senare dök det här upp hemma hos Michelle.


Sen kom ju Michelle och hälsade på! Jag stod och bakade lussebullar när hon kom in med sina resväskor. De blev väldans goda, dubblade saffranmängden, tips tips.


Sen kom Maja och Jonna också. Här är vi på New Museum.


Här är jag och Maja ett indieband från Portland.


Sedan blev det nyårsafton! PEPP


Här är typ tio timmar senare när klubben i kyrkan har stängt och vi undrar lite var vi i Brooklyn vi är någonstans egentligen.

Följ dom här:
jonna
michelle
joakim
adrian
mathieu

 


Photos from november ’til new years through my friends’ instagram accounts.

Kommentarer

 1. som det är. – men varför? för mina tändsticksben? asså jag vet att de är som pinnar men mitt bmi är normalviktigt och de har alltid varit så här smala, oavsett vad jag har vägt. allas kroppar är olika, huvudsaken att man mår bra och äter som man ska. jag är en vuxen människa och skulle aldrig begränsa mitt liv för att nå någon slags vikt. inte så länge det finns spaghetti, cheeseburgare och kolaremmar i världen.

 2. blir glad av att se att man inte måste klä sig tråkigt bara för att man är vuxen. du ger mig hopp om framtiden!

 3. Sandra: Sen ser du kanske lite smalare ut för att du aldrig har jeans på dig, man ser inte dina höfter, höga klackar och svarta strumpbyxor drar ju ut benen visuellt. Tycker du är fin som du är, alltid! kram <3
  Själv tycker jag inte att jag passar i sådana korta söta vippiga kjolar, för lång för det… Skulle inte se lika näpen och söt ut som du, tror jag inte. :)

  kram!

 4. alltså åh jag är lite avundsjuk på ditt kök, det liknar Monicas kök från serien friends hahah… det vill jag med ha sen när jag skaffar eget boende :( Jättehärliga bilder för övrigt!

 5. Så morsomt å se deg hos andre, liksom!
  Nå har jeg forresten hatt Paris-besøk av kjæresten min i fem dager. Inntil i går kveld. I dag klarer jeg ikke konsentrere meg, for jeg vil helst bare holde ham i hånden og kysse ham på kinnet, men jeg vet at vi ikke sees før om to måneder. Det er fint å se hva som har skjedd hos deg i mellomtiden, for å tenke på noe annet!
  God onsdagskveld!

 6. hey sandra! ska du inte göra ett best of-inlägg av alla brevvänsannonserna? eller inte best of men välja ut några som är värda att notera!

 7. men! skrev PRECIS ett sånt här inlägg också som kommer upp om några dagar. nu kommer väl alla tro att jag bara tar efter dig pga dålig fantasi : D nåväl. MÅSTE MÅSTE testa soppdumplings snarast btw!!!

 8. 1. FINT! 2. SLUTA KOMMENTERA VIKT folk. för böööveleen. vi ser olika ut. gråter pga mina pinn-ben varje jäkla dag men nu fick jag nog. allt är bra så länge man äter bra och kan dansa.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>