heja gruppfoto.

Linn har samlat på gruppfoton under 2012, tagna på alla fester och tillställningar och händelser året genom. Man blir så glad av gruppfoton tycker jag, att man har så många vettiga, roliga och knäppa personer i sitt liv.
Här är dom jag fastnade på:


Tacokväll för ett år sedan ungefär. Eller demonkväll snarare.


Vin och spel hemma hos mig.


Rooftop-fest på Lower East Side.Sommarlunch hos Christian.


Spaghetti med köttfärssås-middag! Åh det var en så mysig kväll. Jag filmade förövrigt:


mathieus födelsedag på en restaurang i Williamsburg.


och så julafton!

heja gruppfoton. En annan bra sak över 2012 är videon Matilda gjort, på fyra minuter har hon summerat hela året.
Glad söndag på er, fast min lördagskväll iofs börjar precis nu.
.


Linn always takes group photos at parties, dinners etc. Here are the ones I’m in from last year.

 

Kommentarer

 1. Så glad man blir av sådana bilder. Tycker om att ni hittar på så mycket grejer. Att ni ex. kan bjuda hem hur många som helst och verkligen gör saker.

 2. Börjar nästan gråta av hur fina era videos e! Jag vill också ha en såndän tight grupp av vänner, fina fester och fint ansikte (haha)..

 3. jag suuuuuuuuuger på gruppfoton!!! kollar alltid åt fel håll, eller gör fel. eller blundar. blir så jävla nervös av gruppfoton?!?!? så mycket förväntningar. såna krav på att bidra till en perfekt helhet. SABBAR ALLTID. alltid när folk ska göra roliga miner – det är min värsta. då blir jag förvirrad och blir bara helt jävla fakkin’ :ooooooooo . är nog bäst på solobilder när man ska råkka i sig själv bah! då är jag tamefan bäzt.

 4. du ser så härligt belåten och glad ut efter hånglet Sandra, u go girl !
  himla fin video, ska med börja filma mitt kompisgäng varje gång vi samlas, blir ett fint minne vid årets slut<3

 5. Hi Sandra and all readers of this wonderful blog that is ”niotillfem”!

  I am doing my third year dissertation on attitudes towards women in society and I would very much appreciate it if you took 2 – 6 minutes to answer my survey by clicking the link below. It is mainly aimed at people who live in or are from Sweden and the UK but anyone is welcome to take it. Off course your answers will be completely anonymous.

  I would be very happy if you shared it with your friends as well, but that is completely up to you. I need respondents from all ages (18 and up).

  Thank you!

  https://westminsterpsych.qualtrics.com/SE/?SID=SV_2fU7UNKoytLStLf

 6. Hej Sandra! Vad redigerar du dina videor i för program? Jag tror att jag har ungefär samma videokvalité som du på min kamera men mina redigeringsprogram pallar inte klippen. Det bara hackar och är helt omöjligt att arbeta med. Tips?
  puss.

 7. jag har börjat ta gruppfoton på mina vänner när vi hittar på nåt speciellt och alla brukar vara motvilliga och vill inte vara med men när fotot väl tagits tycker alla det är kul så jag är glad att jag lyckats övertala dom till dessa foton. det är ju så kul att ha när man blir äldre också.


 8. manda da manda – haha fantastisk kommentar.

  sara – en canon 600d. kram!

  j – nej har bara arbetsvisum

  maja – imovie! har inga tips mer än att kanske rensa datorn lite så den blir starkare? kram.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>