if looks could kill you would be a weapon of mass destruction.

Världens bästa fredagstradition är tillbaka! En hel hög med vackra män att vila ögonen på.
Tänk ändå att sedan jag flyttat hit har jag sett många av de här grabbarna på riktigt. Jared Leto, Josh Hartnett, Ed Westwick och Jake Gyllenhaal till exempel. Jäklar vad likvärdigt heta de är på riktigt. Åh killar.
sources.

(Ursäkta att alla röker så mycket, men det är megasvårt att hitta pose-bilder där de inte håller cigg/blåser ut rök osv. Fotografer är tydligen fantastilösa. Så om ni missat: cigaretter är farligt barn osv.)

Fler inlägg med killar:
you’re so sweet, you put hershey’s outta business.
are you a parking ticket? because you’ve got FINE written all over you.
If you were a chicken, you’d be impeccable.
if you were a burger at mcdonalds, you’d be named mcgorgeous.

 


Friday eye candy!

Kommentarer

 1. Best of the bunch: Brando, Jimi, Sid, The Clash, Jagger och de tre okända (?) färgade killarna i vassa kostymer! Härligt att du har brytit dig ut ur trulig-pojke-från-90-talet träsket ;)

 2. Fint förutom ugly face Jagger. Förstörde lite när han dök upp. Men smaken är ju olika! Bra fredagstradition!

 3. Håhå, många yummys indeed! Blev gladast över bilden på Clash, en ung Joe Strummer är något av det snyggaste som nånsin promenerat på denna planet.

 4. Hurraaaa! Världens bästa fredags-tradition är tillbaka!!
  Även om jag råkar ha världens finaste kille, så är det ändå rätt gött att starta fredagen med att dregla över dessa hunks (och få en fin ragg-replik från rubriken att använda på min honey när jag kommer hem ;))
  Vem är det näst sist, Aaron Taylor-Johnson?
  Happy helg på dig, Sandra!

 5. Åhh, jag som precis hade börjat längta efter ett sånt här inlägg. Att det blir fredagstradition gör ju saken ännu bättre. Tack för det!!

 6. Underbart! Så många snygga, unga Depp, Pitt och Phoenix, och massa därtill. Härlig tradition, det ser jag fram emot! <3

 7. Ah, jeg elsker denne fredagstradisjonen! OG at den er tilbake! Vips, så ble fredagen enda noen hakk bedre enn den var fra før av :)

 8. Men alltså boy band-killen i bruna hatten? LAM tycker jag. Men vi gillar olika. Dör av gifen med nackpussandet dock. Blir så avundsjuk. Sex månader sedan sist. Men blir bara ledsen av män, så hånar dem istället, Lättare så, men ligga får man inte.

 9. Sandra!!! Vad skulle du göra om du såg Ryan Gosling typ på en trottoar eller på en uteservering eller i en mataffär? Om du bara stötte på honom helt casual en dag när du är på väg hem från jobbet, vad skulle du göra?

 10. Jag måste erkänna.. Jag tycker Jimmy kimmel är vansinnigt snygg! Sådär som ens man ska se ut när man är gift och börjar bli lite äldre! Snälla säg att någon håller med, litegrann iallafall?? Haha

 11. Detta sitter mycket fint. Pluspoäng på punchlinen ang. det oundvikliga inslaget av rök. Håller helt med om att det handlar om fotografens mån av fantasi snarare än en bloggares mån av rökförsköning (haha). Men personligen tycker jag cigaretter gör sig riktigt bra på bild då jag dras till det klassiska vilket för en tillbaka till en tid innan paketen märktes med cancervarningar etc. så liksom ah. Nackdelen där med att vara kär i dåtiden.

 12. Asså åh all dessa snygga män, jag orkar inte mer. Killtips: Ezra miller, the face of god. Han är nog den snyggaste killen på jorden om jag får bestämma. MMMMMM

 13. Sandra, jag tror du kommer att träffa en riktigt hot hot hot kille som du tänder till ordentlig på senast i april 2013. I feel it!

 14. Denna bilden av Josh Hartnett, hade jag i min flickrum när jag var i tonåren. Grät för att man skulle aldrig nånsin få dela säng med honom. Haha. Han var ursnygg då. Likaså Johnny Depp, något särskilt är det med han. Skulle inte tveka att hångla med en ung Depp i en krog eller så.

 15. hahah det sa min bror med nar han sag jake gyllenhaal pa en pub i london ”HAN VAR SA JAVLA LIK SIG SJALV!!!!!!”

 16. Alltid lika trevligt att titta på män som man kan vila ögonen på. Skulle dock rekommendera att titta upp den nye Superman-skådespelaren Henry Cavill, inte så dålig heller

 17. Sandra, kan inte du berätta hur du gör GIF-bilderna? Jag har provat några sidor på nätet men kvalitén på bilderna blir så himla dålig. Har du nåt tips på nån bra hemsida eller program? :)

  Kram!

 18. Är redan i sånt pmsigt fragile state och så skriver du att du sett jared, gråtklumpen sitter hårt och obekvämt i halsen nu. Och så kom bilden på finaste river phoenix och sen gifen med aaron johnson och sen den söta på 90talsjared i förra inlägget, dör lite inombords. Fast kanske på ett bra sätt iallafall.

 19. Hej Sandra och alla andra som mot all förmodan råkar läsa det här. Jag skulle inte direkt påstå att jag är hjärtekrossad, men ont gör det i alla fall. Det är så att jag har pratat med en pojke i sen oktober förförra året och i början var det verkligen bara prata som vänner. Vi pratade mest om musik och han älskar samma musik som mig och vi sitter och får gåshud tillsammans till kent över sms osv. Fint, lovely och ALLT DET DÄR. Men, alltid detta jävla MEN, sen träffades vi med alkohol i blodet på ett dansgolv och han la armarna runt mig och kallade mig vacker och sa att det var ”så jävla synd att du ska flytta till London” FASTÄN jag inte ens vet inte om jag kommer att göra det. Han kallar mig speciell, säger det här och det där om mig men återkommer alltid till mina planer om London, underbarajävlaLondon. Och nu ser jag att han lägger upp bilder på sin instagram på en tjej och jag ser att de spenderar lördagar med sushi och promenader och han svarar mina sms efter allt från en till fem dagar, trots att jag vet att han alltid har mobilen på sig. Jag vill inte bry mig, men jag gör det ändå. Jag vill inte sluta prata med honom, men jag måste nog göra det ändå. Är så trött på det. Att det alltid blir så fel. Hur gör man rätt egentligen?

 20. Okej, HERREGUD, behöver få höra lite mer story om när du såg Jared Leto. får dåndimpen av blotta tanken!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>