instagram. december.


December började med ett önsketräd i Washington Square Park. Hon som hade det ville så gärna att jag också skulle skriva en lapp, ”c’mon all the cool kids are doing it!”. Fick räcka med ett foto.


En inblick i mitt badrumsskåp där jag har Devi och Stefan i en fotoautomat. Till höger en sjukt mjuk hund.


Hittade en liten gubbe på en bar och en lunch fick jag supermärkligt meddelande i min lyckokaka.


Två frukostar.


Hade en chokladkalender under december vars choklad var helt magiskt välgjord?!? Blev mer fascinerad för varje dag.


En julpyntad hjort och glowsticksfest.


Jag redo för julfest med jobbet och sedan några timmar senare.


Provade lite Chanel-creepers i Chanelaffären i Soho. DÖR FINDÖDEN.


Gjorde manikyr och skaffade bubbelgums-naglar för att matcha mitt hår till nyårsafton och sedan så sprang jag en mil under timmen! Rekord!


En bibimbap-lunch och en fredagsoutfit.


Vi hade julspel på jobbet och jag klädde in en tjej som ett paket. Hon blev så gullig tycker jag.


Michelle hälsade på och vi gjorde fint julvykort. Dagen efter la vi ett pussel.


Sedan kom Jonna också! Här är första bilden med min iphone5-kamera förövrigt. Älskar kvalitén.


Alla mina gulliga kompisar som hälsade på under jullovet och vår frukost.


På nyårsafton gick vi på stan och provade fula hattar och sedan var året slut.
.


My instagram photos in december. You can follow me at sandrabeijer.

Kommentarer

 1. Meddelandet i lyckokakan stämmer rätt bra, egentligen… Är det någon som kommer på en produkt som gör att man går ner i vikt, så tro fan att den personen bli rik. Men tanke på all hets kring vikt.(Även om jag inte tror på dieter i längden.) Jag missuppfattade säkert meddelandet dock, är rätt trött.

  Tror det är första gången ja kommenterar efter alla år, vill bara säga att du skriver fantastiskt och tar härliga foton. Tack för att du lyser upp mångas (med min) tillvaro! :)

 2. Jeg tror også det betyder, at hvis trenden er at spise kød for at gå ned i vekt – så blir kødproducenterne rigere..

 3. hej sandra!
  du springer ju en del på löpband och så. själv så brukar jag alltid få så himla ont i smalbenen efter löpträning. tror det kan bero på att man liksom dunsar ner så hårt på underlaget. har du också haft problem med det? och i så fall, finns det något man kan göra åt det? kram!

 4. Lisa: När hag dansade balett fick jag ont i smalbenen och när jag sprang kändes det typ som att smalbenen skulle knäckas. Det var någon slags benhinneinflammation som gick över när jag började använda benvärmare för att hålla benen ordentligt varma, vilade en del och värmde upp mycket innan. Vet inte om du har samma men kan ju vara värt att prova, hoppas det löser sig!

 5. Dina foton blir alltid så.. magiska på något vis! Hade jag stått bredvid dig & tagit en bild på exakt samma sak så hade den sett pissig & skittråkig ut, men det är som om du har ett magiskt filter som gör bilderna helt fantastiska!

 6. Oi, jeg har også lagt ut Instagram-oppsummering i dag; blir så glad av mange små, fargerike bilder! Jeg hadde absolutt skrevet en lapp til treet – kanskje du kunne ønsket deg Chanel-creepers? En mil på under en time er skikkelig bra jobba, og du tar fine bilder, som alltid!

 7. Hittade precis din blogg och sitter och undrar hur det är möjligt att jag missade din magiska blogg. Kan inte sluta småfnissa efter att jag såg bilden på din inslagna kompis. I’m already hooked ^w^

 8. ”A diet is a selection of food that makes someone rich” – as a poor person you wouldn’t have the luxury of leaving out whole food groups, choosing diets. You eat what you have and get a hold of. One explanation hey? :)

 9. ibland undrar jag vad det är som gör att det är just din blogg som jag kommer tillbaka till och kollar varenda dag. Tror det har någonting att göra med att dina inlägg alltid gör mig glad, och att det verkar som att du verkligen vågar vara dig själv. Så tack för att din blogg är så bra! Puss

 10. Så himla fina bilder! Speciellt bilden på dig i de där bamsestora glasögonen. Men Sandra vad ska man göra när den man trodde var ens bästa vän har vänt en ryggen bara för att man har pojkvän? Hon är så avundsjuk bara för att hon inte hann före mig och hon trodde aldrig att jag skulle få en pojkvän av alla alla människor. Hon som hade så många killar under gymnasiet och jag som bara hade en. Den som hon hatade och ville inte alls att jag skulle vara tillsammans med henne och hon sade att han absolut inte var någon för mig och det var henne jag lyssnade på och inte på honom. Jag har sagt ifrån så hemskt många gånger men då säger hon bara att allt tydligen är hennes fel och hon är trött på att jag kallar henne för oärlig men det är hon för hon ljuger för mig konstant och den senaste lögnen var så intrasslad så hon till och med glömde av min födelsedag efter tio års vänskap.

  Men jag vill inte bryta kontakten med henne för om jag gör det så är jag helt ensam och då har jag inte en enda.

 11. Lisa, Se dig om efter nya kompisar! Gå med i en förening, studiecirkel osv. Fråga personen som du brukar småprata litegrann med om den vill ta en fika/gå på bio/gå och träna med dig:) Det är jätteläskigt i början men det brukar gå bra. Man ska ju ha vänner som är snäll mot en och behandlar en bra!

 12. Jag kanske kan sköta mitt eget och min kompis Magdalenas liv inte hänga över andras axlar som en kopierande parasit. Fantastiskt rolig person är jag verklig.

  Men nu har jag ju outat det och kam sköta mitt dramatiska fjanteri någon annanstans. Har ju blivit maniskt en fix idé.. Kan ju nästa tror att jag är manisk, lider av någon manisk besatthet av andras liv som inte angår mig. Tävla är livet! Även för oss hippies!!.

 13. Fast om du vill kan du med i mitt hippiekollektiv där vi låtsas vara ihop med folk för art jävlas. Vi har öppna relationer för känslor är fult o hämmar individens frihet. Vi lever a la 70 talets nakna hippiedagar. Vi äger inga saker av värde, vi syr våra egna kläder. Så det ska vara !!! När alla andra har förhållande har vi en sexklubb som består av massor av ex som är kompisar på Facebook som ligger med varandra i grupp. På ett vis är vi ihop, funderar på att skaffa en villa. Där vi alla ex kan bo i ihop o bjuda in nya swingers att delta. Krav: odla morötter, dricka mördar dricka, inga känslor får förekomma, ingen svartsjuka. Här är alla fria i en stor familj där alla delar kläder skor och utsvänga jeans.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>