leopard och svart.


Såhär såg jag ut igår, lite morgontrött, innan jag skulle gå till jobbet. Ursäkta stöket i bakgrunden, tvättade exakt alla mina sängkläder.


Kjolen är från Asos, skorna Dr Martens och tröjan i balettsnitt är från Shown To Scale. Den är perfekt för den slutar precis vid midjan så den passar högmidjade kjolar så bra. Dessutom är det min fina vän Silke som står bakom märket, och det måste man ju supporta.


Wednesday outfit. Shirt from Shown to Scale, skirt from Asos and boots from Dr Martens.

sandra
 1. Hanna skriver

  Gillar kjolen!!

 2. LoppisListan skriver

  Snygg kjol och tröjan klär dej utmärkt!

 3. ann-sofie skriver

  Det är lite komiskt egentligen för jag skulle själv aldrig använda den typen av kläder du bär, kanske vissa tröjor, men på dig blir allt så jävla snyggt! Snacka om skräddarsydd stil :)

 4. Lene skriver

  Du er super søt med hår-tofs :)

 5. Anna Margareta skriver

  Jag älskar själv ljolar och kängor. Du har alltid så fina kjolar. Like it a lot!

 6. Teresa skriver

  Hey fine Sandra!
  I was wondering, if you do all you laundry and cleaning up and stuff by yourself? you seem to work so much and have a marvellous, wonderful blog at the same time, so I wondered if you can manage to do the housework too, or if you have help. I am curious!
  PS you look mighty fine, lady! :)

 7. Maja skriver

  Så fint att heta Silke!

 8. Matilda skriver

  Har alldeles nyligen trillat in på din blogg. Jag vill passa på att tacka dig nu. Så Tack! Tack, tack, TACK, før att du driver en så hærlig, knæpp, fin, mysig, ærlig och alldeles.. alldeles underbar blogg. Den lyser upp min vardag nær den ær grå och gør den ænnu piffigare nær den ljus. Kram Matildis.

 9. Carolin skriver

  Du är så fin! Underbar kjol!

 10. Linnea skriver

  Så himla fin du e Sandra!

 11. Hedvig skriver

  Silke kan ha varit det finaste namnet jag någonsin hört.

 12. Beata skriver

  Älskar din klädstil!

 13. Daria skriver

  Så himla fint!

 14. Märta skriver

  Väldigt fint!

 15. En drama queens vardag, eller kanske Gustavs vardag (med en drama queen). skriver

  [...] i Insights, sen är jag certifierad. Så skönt och kul! Igår varvade jag mellan att läsa niotillfem och boken ”Proof of heaven”. Jag fick sån ångest av att… Inte att livet ska ta [...]

 16. Ida skriver

  Superfint, älskar leopardkjolen!

 17. thesadbox skriver

  Hur håller du dina dr.martens rena och glansiga Sandra? Eller är det slasken här i Danmark och saltandet på vägarna som etsar fast sig i mina älskade dr.Martens?

 18. Ebba Pop skriver

  Riktigt snyggt och häftigt! Lite intensivare läppstift som markerar läpparna lite mer hade varit ursnyggt på dig som kan bära upp det! :) Ohlala!

 19. Sabina skriver

  Hej alla fina här! Jag behöver lite smarta ord.
  Jag hade varit så jävla duktig. Jag hade inte kollat hans facebook/instagram på hela 2013. Så gjorde jag det idag. Det var som en reflex, jättekonstigt. Och jag visste ju vad jag skulle få se.
  Vi gjorde slut 14/2-12 och redan i april hade han ny flickvän. Dom gjorde slut i september, och nu är han med ytterligare en ny. Han & jag var ihop i nästan ett år. Konstigt att inse hur lite man betydde för honom.
  Jag trodde att vad jag än såg på hans instagram så skulle jag inte bry mig. För att det är slut och för att jag är helt över honom. Men det gjorde jävligt ont. Och jag kan inte låta någon annan komma mig nära. Det går inte. Varför går det inte över? Det har ju gått snart ett år? (iofs träffades vi och hade sex osv i november typ, jävligt dumt, jag vet)
  Puss på er. Hoppas ni mår bättre än jag gör.
  Maila mig gärna på sabinawarngard at hotmail punkt com

 20. Lana skriver

  Jag tror taxen kommer heta olof. för du sa nån gång att det var ett bra taxnamn. jag håller definitivt med.

 21. Mandy skriver

  Fantastiskt fin kjol ska kolla in den ;)

 22. Vilma Karlsson skriver

  Är det din naturliga hårfärg eller har du färgat/tonat det? :)

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *. E-postadressen publiceras inte.

Niotillfem
my name is sandra and i'm from stockholm. i like fridays, pasta carbonara, scrabble and young handsome men. i have one of sweden's biggest blogs with over 170 000 visits a week. besides blogging i work as a freelance writer. my first novel is coming out in april 2014. e-mail love letters and other things to sandrabeijer@gmail.com
you can find my portfolio here.
Instagram: sandrabeijer
It's a wrap with @jeansforall ! 👏✌️
Arkiv
Twitter @niotillfem