leopard och svart.


Såhär såg jag ut igår, lite morgontrött, innan jag skulle gå till jobbet. Ursäkta stöket i bakgrunden, tvättade exakt alla mina sängkläder.


Kjolen är från Asos, skorna Dr Martens och tröjan i balettsnitt är från Shown To Scale. Den är perfekt för den slutar precis vid midjan så den passar högmidjade kjolar så bra. Dessutom är det min fina vän Silke som står bakom märket, och det måste man ju supporta.


Wednesday outfit. Shirt from Shown to Scale, skirt from Asos and boots from Dr Martens.

Kommentarer

 1. Det är lite komiskt egentligen för jag skulle själv aldrig använda den typen av kläder du bär, kanske vissa tröjor, men på dig blir allt så jävla snyggt! Snacka om skräddarsydd stil :)

 2. Hey fine Sandra!
  I was wondering, if you do all you laundry and cleaning up and stuff by yourself? you seem to work so much and have a marvellous, wonderful blog at the same time, so I wondered if you can manage to do the housework too, or if you have help. I am curious!
  PS you look mighty fine, lady! :)

 3. Har alldeles nyligen trillat in på din blogg. Jag vill passa på att tacka dig nu. Så Tack! Tack, tack, TACK, før att du driver en så hærlig, knæpp, fin, mysig, ærlig och alldeles.. alldeles underbar blogg. Den lyser upp min vardag nær den ær grå och gør den ænnu piffigare nær den ljus. Kram Matildis.

 4. Hur håller du dina dr.martens rena och glansiga Sandra? Eller är det slasken här i Danmark och saltandet på vägarna som etsar fast sig i mina älskade dr.Martens?

 5. Riktigt snyggt och häftigt! Lite intensivare läppstift som markerar läpparna lite mer hade varit ursnyggt på dig som kan bära upp det! :) Ohlala!

 6. Hej alla fina här! Jag behöver lite smarta ord.
  Jag hade varit så jävla duktig. Jag hade inte kollat hans facebook/instagram på hela 2013. Så gjorde jag det idag. Det var som en reflex, jättekonstigt. Och jag visste ju vad jag skulle få se.
  Vi gjorde slut 14/2-12 och redan i april hade han ny flickvän. Dom gjorde slut i september, och nu är han med ytterligare en ny. Han & jag var ihop i nästan ett år. Konstigt att inse hur lite man betydde för honom.
  Jag trodde att vad jag än såg på hans instagram så skulle jag inte bry mig. För att det är slut och för att jag är helt över honom. Men det gjorde jävligt ont. Och jag kan inte låta någon annan komma mig nära. Det går inte. Varför går det inte över? Det har ju gått snart ett år? (iofs träffades vi och hade sex osv i november typ, jävligt dumt, jag vet)
  Puss på er. Hoppas ni mår bättre än jag gör.
  Maila mig gärna på sabinawarngard at hotmail punkt com

 7. Jag tror taxen kommer heta olof. för du sa nån gång att det var ett bra taxnamn. jag håller definitivt med.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>