movies of 2013.

En lista på filmerna som jag ser framemot i år! Eftersom det blir så sanslöst tungt för en liten dator med så många youtube-länkar på raken kan ni klicka på bilden eller titeln för att komma till trailern.


Wrong.
Jag tror det här kanske kan vara min nya favoritfilm? Har kollat på trailern fyra gånger bara idag.
- I dont know how it happened but your palm tree is no longer a palm tree.
– I don’t like this at all.


Les Misérables
Den här hade premiär i USA på juldagen, men jag har inte hittat någon att se den med än. Les Misérables är en av mina absoluta favoritmusikaler, kan alla låtar utantill. Filmversionen ser så jäkla fin ut och jag tycker så mycket om Anne Hathaway. Oscarsvarning tror jag.


Warm Bodies
Pojken från About A Boy har växt upp till ett snyggo och spelar en zombie som blir kär i en flicka. Verkar knäpp, rolig och romantisk.


The Place Beyond the Pines.
Ryan Gosling är så het i den här filmen att jag vill gråta. Vill gråta och gråta för att han inte ligger utan kläder i min säng exakt NU.


The Great Gatsby
OMG. Så vackert, välgjort och så Leo, Tobey och Carey på en och samma gång. Regissören som gjorde Moulin Rouge dessutom.


Man of Steel
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bubblare:

World War Z
Perfekt katastroffilm. Smart det där med att zombiesarna rör sig som laxar. Klart dom ska liksom.

Killing Them Softly
Mer Brad Pitt!

Now You See Me
Trollkarlsbankrånare!

The Incredible Burt Wonderstone‬
Är hemligt förälskad i Jim Carrey

Jack the Giant Slayer
Bönstjälksjack-historien med den söta About a Boy-killen igen. Han verkar va det nya.

Catching Fire.
Hunger Games 2 har inte fått en trailer än men ÅH. Peppen.

Django Unchained.
Haft premiär här och tänkte se den i helgen. Älskar älskar Tarantino och den här verkar sjukt bra.

 .


Movies I look forward to see this year.

Kommentarer

 1. Inte bara från About a Boy, utan även den brittiska serien Skins. Se den om du inte har det, fantastisk (de första säsongerna)!

 2. EXAKT samma filmer som jag har på min lista över årets filmer som jag vill se!! Warm bodies känns uppfriskande mot alla deadly serious zombiefilmer<3

 3. Django Unchained är GRYM! Fantastiskt soundtrack, perfekt manus och snygg som attan. Lite väl lång men annars en nästan komplett film.

 4. Visst är det lite förvånande att de valde att filma The Great Gatsby i Sydney eftersom Fitzgerald ändå är en sådan klassisk amerikansk författare?
  jag vill iaf gärna se den eftersom jag älskar boken och huset du har på bilden ligger i manly som snart blir mitt nya hem!

 5. Roligt blogginlägg! Ser väldigt mycket fram emot the great gatsby – trots att jag inte har läst boken. Suck, har aldrig läst böcker som filmatiseras känns det som :P

 6. Härligt inlägg. Ser också fram emot The Great Gatsby. Har dessutom höga förhoppningar på ”Struck by Lighting” med Chris Colfer (Kurt-Glee) i huvudrollen och som manusförfattare, den verkar mysig och rolig. Och så kommer ju Sofia Coppolas ”The Bling Ring”!

 7. Åh vilken härligt disturbing trailer av Wrong!! Och sättet dom kombinerade musiken på också. Måste se igen tror jag.

 8. Skulle tipsa dig att läsa Warm Bodies innan du ser filmen! Jag recenserade boken förra året i februari, helt jävla fantastiskt bok! Säger mycket om mänskligheten, samtidigt som det är romantik och spänning. Väldigt, väldigt bra!

 9. tänkte också på det där med skins, kanske bästa serien om brittiska ungdomar som lever i misär. älskar att den är så rå och inte glamouriserar drama som i andra ungdomsserier, dessutom är ju ”pojken från about a boy” som du beskrev honom huvudroll!!

 10. Åh vad jag längtar efter the great gatsby, har tittat på trailern många gånger nu.. Och förresten måste du ju bara se Skins! Killen från about a boy spelar huvrollen och hela serien är så himla fin!

 11. Jeg gleder meg også til flere av disse, og til andre del avHobbiten – og til Seven Psychopats, selv om den kom i fjor, for jeg har ikke fått sett den ennå!

 12. Har du sett The perks of being a wallflower? Har sett den tre gånger på en vecka nu, tänker bestämt hävda att det är 10-talets Breakfast club. Så himla fin, rätt i tonårshjärtat (även om det var ett tag sen man var tonåring). Se!!

 13. Min måste-se-film just nu är Gangster squad med Ryan Golsing och Emma Stone! Les Miserables känns också som man inte får missa!

 14. jag vet att det är försent att fråga saker. Men jag gör det nu och jag hoppas du ser det här.

  Jag är helt galet, dumt, idiotiskt, svindlande, brutalt, hjärtslitande och vackert förälskad i en av mina närmaste manliga vänner och jag har nu varit det i fyra månader.

  han gillar inte förhållanden.
  är charmig, förtig, smart, vacker, söt, rolig, galen, lugn, långsam, musikalisk, genialisk, sexig, flurig, lurig & helt makalöst fantastisk.

  och jag tror, jag känner att vi är så förbannat rätt för varandra, vi kompletterar varandra, får varandra att kikna av skratt, kan prata om världen, kan ligga bredvid varandra en hel dag och läsa våra böcker, dansa tillsammans på fester & krogen (skit kaxigt och snyggt även i fyllan) vi kan lyssna på jazz under minuter av tystnad utan att de känns knäppt, vi kan diska ihop, utbyta åsikter, slåss på låtsas och bara vara.

  ÄNDÅ, känns de så fel att göra något, för jag är så jävla rädd, rädd och trasig av sorg att förlora allt detta för att jag vill kyssa vettet ur denna gosse.

  Varje gång jag sover bredvid honom eller ser han kliva ur duschen i ett badlakan runt höften vill jag styrka min hand längs hans vackra ansikte och bröst.

  VARFÖR SKA ALLT VARA SÅ HEMSKT SVÅRT OCH JOBBIGT.

  Mina vänninor säger att jag inget har att förlora, men det har jag ju, eller?
  Även om jag tror att vi kan gå tillbaka till det normala (om kyssen skulle bli katastrof) kommer jag ju ändå ha förlorat. Och jag är trött på att förlora i kärlek & spel…inget känns rättvist.

  sandra, du är en av mina kvinnliga pionjärer. Stay golden and awesome.

  x

  Emma den vilsna flickan på 21 år från skogen.

 15. Om du gillar About a boy- killen (även kallad Nicholas Hoult) så ska du spana in brittiska serien Skins. Väldigt knäpp och bra serie som handlar om sex, droger, kärlek och att vara lite lost. En av mina absoluta favoritserier!

 16. Har du sett Silver linings playbook? Så söt och rolig. Scenen när ”girl from the north country” med bob dylan och johnny cash spelas är magisk. Anyways bra bra bra

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>