Kommentarer

 1. fan i helvete, vad jag längtar till man får tease:a med kjol-ass och magtröjor.
  fakk de tjugo stycken minusgrader som gått ihop i maskopi och förstör mitt liv och mitt ~*fashiön*~ där utanför lägenhetsdörrn.

 2. du som gillar 90-talsmode måste hy älska Clueless, gör du det? hur kommer det sig förresten att du tycker om det årtiondet så mkt? är det för att du växte upp då?

  kram!

 3. lovisa – hmm. det här var ju innan apoteket privatiserades, de kanske inte finns kvar längre! jag skulle gissa på att ebay är fullt av sånt här dock! kram

  karin – fina!

  m – för det första är det ju ganska mycket på modet nu så jag är ju inte ensam och det, och jag tror jag kan relatera till det oerhört mycket för att jag just växte upp med det. dessutom tycker jag det gifter sig så oerhört bra med sextiotalet, ett annat strålande stilårtionde!

 4. Sandra: ja, det var alltså inget negativt menat. Tycker 90 talsblommigt är sött, har några sånna klänningar. Kommer ihåg ryggsäckstiden, du vet tygryggsäckarna och fjällräven. Knästrumporna va söta! Sen är det ju vissa saker jag gillade mindre. Som sportmodet och knallgula färger med galna rutor, kommer du ihåg den tiden på jc? Skrikig grön, orange, gul på byxor gärna kombo med rutig kavaj eller tröja i samma färg. Har sett att du har sammetshalsband, hade jag med. Ett med hjärta och ett med stjärna. Sen var ju 90 talet så roligt för allt kom ju igen och det fanns ju även en stort grått mode, 90 tala grått. Hippiechick bohohem mode var ju rätt stort. Samt disco o ABBA kom jag ihåg. Virkade västar, det hade jag! Magtröja med spetsarmar. Så gjorde jag tryck på tröjor med tryck jag fått från tidningar. Hehe! 60-talet är också ett bra år tioende ja!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>