outfits of 2012. july to september

Eh oj, jag råkade visst posta oktober till decembers outfit innan juli till september. Men det är ju inte hela världen förstås. Här kommer 2012s outfits under mitten av året.

July.

Firade Fabians födelsedags i platåsneakers från Jeffrey Campbell och superhjälte-tröja.


Införskaffade en varsity-jacka från sextiotalet från Ebay.


och en leopardkjol från Asos.


Hade magtröja jämt som vanligt. Exakt den här outfiten hade jag förresten sommaren i New York 2007 när Facehunter fångade mig på bild. Knäppt.


Shorts.


Mina första par Buffalos damp ner i brevlådan efter att jag stått på kö i två månader för att de jämt och ständigt blev slutsålda. Blev SÅ glad.

August.

Detta blev lite av en sommaruniform. Batmantröja och Buffalos, oerhört passande för en tjugoåttaåring om ni frågar mig.


Fick en så himla fin Dolce Gabbana-kjol av min mamma med rödlökar på!


En smaragdgrön väska från Mulberry i modellen Bryn flyttade in hos mig. Sedan dess har vi varit oskiljaktiga.

September.

Magtröja i sammet från American Apparel på en dagsfest.


Jeansjackan från Monki blev perfekt när dagarna blev några grader kallare.


Grön jeanskjol från H&M.


Den neongula tröja från AA hängde kvar i september, dock lite urtvättad.


Och Batman-tröjan.


Tony the Tiger-kjolen från Lazy Oaf fick följa med ganska många fredagsnätter.


Och till sist skaffade jag de här helt sanslösa klackarna. Högsta jag gått i. Men klarade att gå ut med dom en hel natt utan att få ont! Är dock fortfarande lite rädd för dom, trampar man snett är man ju antagligen invalid för livet.

Kommentarer

 1. Hej, du är så himla fin Sandra!! (Batman tröjan är seriöst to die for..)

  Men nu måste jag ställa en aning konstig fråga, dina jc homg, hur många storlekar fick du gå upp i dom?

  Kram <3

 2. dumheter, du förstår väl att du inte ska sy om kjolen. du måste äta mer sandra! tynar liksom bort och ser inte ut att må så bra alls. du är alltid jättesöt och jättefin men alldeles för smal. får ont i hjärtat

 3. Jag läser ofta, men kommenterar typ aldrig. Och det kom jag på idag, och att jag liksom bara ville berätta att jag blir så himla peppad av dig. Vi lever uppenbarligen helt olika liv och vi verkar vara väldigt olika varandra, men du peppar mig verkligen, liksom allmänt. Jag blir liksom en bättre människa (lite gladare) när jag tittar in på din blogg. Din blogg är en riktig feelgood-blogg, den enda jag vet faktiskt. Även om jag vet utifrån vad du skrivit under förra året att du haft ett många gånger tufft 2012, så lyckas du ändå sprida massa glitter omkring dig på nåt vis. Kram!

 4. snälla anna, prata inte vikt. det är bara onödigt. jag tror sandra själv vet hur hon mår och hur hon trivs i sin kropp. hon är ju inte sjukligt smal på något sätt, eller hur? då är det inte lönt att kommentera. överhuvudtaget nånsin. punkt.

 5. Underbart! Du ser nästan exakt ut som jag gjorde en gång i tiden: korta kjolar, magtröjor, platådojor. Året var 1994 och jag hade precis börjat som copywriter på en av Tysklands största reklambyråer. Jag minns den tiden så väl när jag ser dig i dessa kläder, med samma förhoppningar, samma pepp och samma hängivenhet. Jag både älskade och hatade denna tiden i mitt liv – så spännande och skrämmande på samma gång. Njut den, så mycket du bara kan! (Och lova mig att cowboybootsen aldrig kommer tillbaka. Inte. Dem.)

 6. sandra, du er så søt, men jeg synes du romantiserer din tynne kropp for mye. at du skal sy inn det skjørtet, liksom.. husk på alle de små jentene som elsker deg og som strever med å passe inn i petite vintagekjoler.

 7. Jag vet vad du menar om höga skor, speciellt här i Europa där det är kullersten överallt! jag kan gå i höga klackar, dock är det bara så pinsamt när man snubblar lite över ojämnheter i marken eftersom alla tror man druckit för mycket ;)


 8. Bea – jag gick upp en storlek från 37 till 38 men hade lätt kunnat gå upp till 39. Så en till två storlekar helt enkelt.

  Linda – så fint sagt, tack!

  Jenny – bloppis coming up!

  annem – ja det var dumt, tänkte inte alls på det, vilket var naivt. tog bort det.

  saudade – jomen de finns, la upp dom i slutet av november! kram

  eva – nej under den perioden i livet mådde jag fruktansvärt dåligt. nu mår jag mycket bättre!

 9. ”Detta blev lite av en sommaruniform. Batmantröja och Buffalos, oerhört passande för en tjugoåttaåring om ni frågar mig.”

  Hahahaha, jag dör! ”In your face” till alla bittra ”Sandra klär sig som en 8-åring” typ!

 10. Älskar platåskorna! Var kan man få tag på ett par såna? Har sökt skor i den stilen som en galning men finns ingenstans, inte åtminstone i Finland. Surprise.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>