outfits of 2012. july to september

Eh oj, jag råkade visst posta oktober till decembers outfit innan juli till september. Men det är ju inte hela världen förstås. Här kommer 2012s outfits under mitten av året.

July.

Firade Fabians födelsedags i platåsneakers från Jeffrey Campbell och superhjälte-tröja.


Införskaffade en varsity-jacka från sextiotalet från Ebay.


och en leopardkjol från Asos.


Hade magtröja jämt som vanligt. Exakt den här outfiten hade jag förresten sommaren i New York 2007 när Facehunter fångade mig på bild. Knäppt.


Shorts.


Mina första par Buffalos damp ner i brevlådan efter att jag stått på kö i två månader för att de jämt och ständigt blev slutsålda. Blev SÅ glad.

August.

Detta blev lite av en sommaruniform. Batmantröja och Buffalos, oerhört passande för en tjugoåttaåring om ni frågar mig.


Fick en så himla fin Dolce Gabbana-kjol av min mamma med rödlökar på!


En smaragdgrön väska från Mulberry i modellen Bryn flyttade in hos mig. Sedan dess har vi varit oskiljaktiga.

September.

Magtröja i sammet från American Apparel på en dagsfest.


Jeansjackan från Monki blev perfekt när dagarna blev några grader kallare.


Grön jeanskjol från H&M.


Den neongula tröja från AA hängde kvar i september, dock lite urtvättad.


Och Batman-tröjan.


Tony the Tiger-kjolen från Lazy Oaf fick följa med ganska många fredagsnätter.


Och till sist skaffade jag de här helt sanslösa klackarna. Högsta jag gått i. Men klarade att gå ut med dom en hel natt utan att få ont! Är dock fortfarande lite rädd för dom, trampar man snett är man ju antagligen invalid för livet.

sandra
 1. Clara skriver

  Så fint allt är! Älskar DolceGabbana kjolen, så fin!

 2. Bambi skriver

  ÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHHHH vad fint du klär dig hela tiden! Blir alltid så glad av dina outfit-blogginlägg! <3

 3. Maja skriver

  Bästa outfitsen! Längtar till sommaren nu.

 4. Bea skriver

  Hej, du är så himla fin Sandra!! (Batman tröjan är seriöst to die for..)

  Men nu måste jag ställa en aning konstig fråga, dina jc homg, hur många storlekar fick du gå upp i dom?

  Kram <3

 5. Hedvig skriver

  Så himla fin. Alltid.

 6. Carolin skriver

  Så grymma klackar! Skulle aldrig våga gå i dom själv dock, vrickningsrisken måste vara enorm!

 7. Malin Aurora skriver

  Åh galet mycket fint!

 8. Vicky skriver

  gul aa-tröjan-bilden, FIN!

 9. manda da manda skriver

  rosa/svarta superhjälte-tröjan är nog min drömtröja, fo realz.

 10. anna skriver

  dumheter, du förstår väl att du inte ska sy om kjolen. du måste äta mer sandra! tynar liksom bort och ser inte ut att må så bra alls. du är alltid jättesöt och jättefin men alldeles för smal. får ont i hjärtat

 11. Daria skriver

  Du klär dig så himla fint! Åh, ge mig din garderob.

 12. Linda skriver

  Jag läser ofta, men kommenterar typ aldrig. Och det kom jag på idag, och att jag liksom bara ville berätta att jag blir så himla peppad av dig. Vi lever uppenbarligen helt olika liv och vi verkar vara väldigt olika varandra, men du peppar mig verkligen, liksom allmänt. Jag blir liksom en bättre människa (lite gladare) när jag tittar in på din blogg. Din blogg är en riktig feelgood-blogg, den enda jag vet faktiskt. Även om jag vet utifrån vad du skrivit under förra året att du haft ett många gånger tufft 2012, så lyckas du ändå sprida massa glitter omkring dig på nåt vis. Kram!

 13. lovisa/polichinelle skriver

  snälla anna, prata inte vikt. det är bara onödigt. jag tror sandra själv vet hur hon mår och hur hon trivs i sin kropp. hon är ju inte sjukligt smal på något sätt, eller hur? då är det inte lönt att kommentera. överhuvudtaget nånsin. punkt.

 14. Niina skriver

  Oh, that Batman-shirt is awesome!

 15. Jenny skriver

  Precis så. En bloppis (spellingbee, moi? ah, oui) vore helt okej om du känner för det, känner jag rent spontant. Ehehe.

 16. olivia skriver

  ååååh älskar dina outfit-inlägg! alltid så fin

 17. Stefanie skriver

  Underbart! Du ser nästan exakt ut som jag gjorde en gång i tiden: korta kjolar, magtröjor, platådojor. Året var 1994 och jag hade precis börjat som copywriter på en av Tysklands största reklambyråer. Jag minns den tiden så väl när jag ser dig i dessa kläder, med samma förhoppningar, samma pepp och samma hängivenhet. Jag både älskade och hatade denna tiden i mitt liv – så spännande och skrämmande på samma gång. Njut den, så mycket du bara kan! (Och lova mig att cowboybootsen aldrig kommer tillbaka. Inte. Dem.)

 18. annem skriver

  sandra, du er så søt, men jeg synes du romantiserer din tynne kropp for mye. at du skal sy inn det skjørtet, liksom.. husk på alle de små jentene som elsker deg og som strever med å passe inn i petite vintagekjoler.

 19. annem skriver

  edit: din tynne og FLOTTE kropp, jeg mente det ikke som kritikk mot kroppen, bare språket du kler den i

 20. Amanda skriver

  Jag vet vad du menar om höga skor, speciellt här i Europa där det är kullersten överallt! jag kan gå i höga klackar, dock är det bara så pinsamt när man snubblar lite över ojämnheter i marken eftersom alla tror man druckit för mycket ;)

 21. Elina skriver

  Du är så söt och din lägenhet ser så mysig ut.

 22. saudade.ratata.fi skriver

  var är januari-juni outfitsen? kollade ditt inlägg med kläder från 2009, blev helt vippklänningskär igen. den med polkagrisar på, fantastisk. och modclothklänningen.

 23. eva skriver

  Men Sandra, ät! Du ser inte ut att må bra.

 24. sandra skriver


  Bea – jag gick upp en storlek från 37 till 38 men hade lätt kunnat gå upp till 39. Så en till två storlekar helt enkelt.

  Linda – så fint sagt, tack!

  Jenny – bloppis coming up!

  annem – ja det var dumt, tänkte inte alls på det, vilket var naivt. tog bort det.

  saudade – jomen de finns, la upp dom i slutet av november! kram

  eva – nej under den perioden i livet mådde jag fruktansvärt dåligt. nu mår jag mycket bättre!

 25. Make-A-Flake skriver

  ”Detta blev lite av en sommaruniform. Batmantröja och Buffalos, oerhört passande för en tjugoåttaåring om ni frågar mig.”

  Hahahaha, jag dör! ”In your face” till alla bittra ”Sandra klär sig som en 8-åring” typ!

 26. Mel skriver

  Älskar platåskorna! Var kan man få tag på ett par såna? Har sökt skor i den stilen som en galning men finns ingenstans, inte åtminstone i Finland. Surprise.

 27. Johan skriver

  Snygga Outfits.

 28. emelie skriver

  alltså du är ju så snygg så jag tror jag dör

 29. Amanda skriver

  du är så fruktansvärt söt :<

 30. Eira Jenssen skriver

  Älskar älskar älskar din klädstil. så fucking mycket

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *. E-postadressen publiceras inte.

Niotillfem
my name is sandra and i'm from stockholm. i like fridays, pasta carbonara, scrabble and young handsome men. i have one of sweden's biggest blogs with over 170 000 visits a week. besides blogging i work as a freelance writer. my first novel is coming out in april 2014. e-mail love letters and other things to sandrabeijer@gmail.com
you can find my portfolio here.
Instagram: sandrabeijer
📘🐱
Arkiv
Twitter @niotillfem