outfits of 2012. october to december.

October.


Vardagsuniform i oktober. Kängor och tröja eller skjorta. Vad som helst i blåskala gör mig glad.


På helgerna blev det leopard-bomber.


Införskaffade de pinterestpopulära ombre-tightsen.


Köpte en rosa höstjacka.


Och i slutet av oktober fick jag äntligen vara Ginger Spice. Kan begravas såhär tack. Håret är förövrigt också färgat med samma slags hair color chalk som jag använde på nyår, fast röd färg.

November.

November började med att en internet-tröja damp ner i brevlådan! Åh internet.


Var katt en tisdag.


Köpte en ny klocka med kaniner.


Hade militärtischa och choker när jag gick ut.


Tigerkjolen igen.


Visade hur jag sminkade mig.


Och så skaffade jag en fin vinterjacka från Penfield som hållit mig helt varm än så länge.


November avslutades med Thanksgiving och jag hade klänning från Tibi.

December.

Skaffade en Alpha-jacka! Åh den är så fin.


Såg ut såhär när mitt jobb hade julfest.


Och såhär en annan dag.


Så fort jag var ledig åkte högre skor på. Kan inte riktigt ha de här på jobbet känner jag.


På julafton var det finklänning från Zara som gällde.


Och nyår var ju nyss så den här bilden har ni ju sett. Men det är en sammetsklänning från Theory i alla fall.
.
.

The last round of outfits of 2012.

sandra
 1. Bettina skriver

  Elsker, elsker, elsker den blå look’en i oktober!

 2. Maja skriver

  Alltså åh, du är ju så himla himla fin! Jämt.

 3. Zombie - Devouring Brains Since 1984 skriver

  Den översta looken från oktober – jag dör så fint det är! Älskar din klädstil över huvudtaget, det är så jag skulle vilja våga klä mig jag med :)

 4. ninA skriver

  Åh älskar också blåskala i rusk. <3

 5. cecilia skriver

  hör inte till detta men: hur gör man för att sluta bry sig så mycket om vad folk tycker om en när man tar fram sin feta systemkamera på en helspontan kväll? vill inte att det ska kännas konstigt men jag känner mig alltid lite awkward sådär när jag testar.

 6. Anna Margareta skriver

  Åh så himla fin du är!

 7. blameitonmywildheart skriver

  ÅH STRUMPBYXORNA <3 och vill du ha dom skorna på jobbet så borde du ju.

 8. frida skriver

  Ååå vart är internettröjan från?

 9. Carolin skriver

  Så himla snyyyggt!

 10. Sarah skriver

  Hahha, måtte bestille den Internet-collegetrøya nå, den er så fin!

 11. Vicky skriver

  evigt skitsnygga du.

 12. Becks skriver

  Bästa Sandra, jag har totalångest. Jag går sista året i gymnasiet nu och tänkte söka till universitet att börja på till hösten, och vill helst plugga utomlands i nåt engelsktalande land för att (kanske) bli copywriter. Det verkar ju så himla roligt!
  Men så undrar jag det här med vad man skulle kunna plugga isånafall. Och då tänkte jag att du som bor i NY måste ju ha vänner som studerade på amerikanska universitet, och vilka majors valde de i så fall? Vad gör man om ens drömskola inte har advertising som major?

 13. kristina skriver

  Hej Sandra.
  Nu har jag sett Take This Waltz och jag dog litegrann inombords. Vilken melankoli men vacker film.
  Du är en inspiration på många sätt och vis. Tack för att vi får ta del av liten bit av ditt liv och dina foton.
  Nu ska jag lägga mig bredvid min dotter och sova gott. Kram på dig!

 14. olivia skriver

  åh alltid lika roligt att se alla outfits! så fint!

 15. Lindah skriver

  Du har inte funderat på att prova på att vara brunett lite? :)

 16. Jossan skriver

  ALLTSÅ DU ÄR SÅ JÄKLA SNYGG!!! Ville bara säga det

 17. Bella skriver

  Du har en snygg frisyr, blir nästan inspirerad av att klippa det ännu kortare. Det är såå skönt med kort hår. Har haft långt hår i alla når, men för 3 veckor sen kapade jag det 2 decimeter. Hmm… vågar man köra kortare? ;)

 18. Marika skriver

  Förlåt att jag frågar, du har säkert skrivit detta en miljon gånger, men var kommer kjolen på översta bilderna ifrån? Har den två knappar där framme i sidorna, lite som en omlott-kjol liksom? från AA?

 19. Marika skriver

  Ja nu såg jag ju det i ett annat inlägg. Försökte leta efter den igår men den såg inte ut som jag trodde när jag provade. :( Namedroppa gärna modellen någon gång. Tack!

 20. Ottilia skriver

  Kaninklockan!!! Var får jag tag på en sådan?!

 21. Tove skriver

  Det Ottilia frågade: VAR får man tag på den fantastiska klockan med kaniner? Jag måste måste måste ha en sån för att fira mitt nya jobb.

 22. sandra skriver

  cecilia – man får bara bita ihop och stå ut att folk tycker man är störig ibland. de vänjer sig. och kommer uppskatta det efteråt!

  becks – kolla reklamyrkesutbildningar istället, det är det vanligaste sättet att plugga reklam. I USA har Berghs utalndsutbildningar, och så finns Hyper Island och Miami Ad School och säkert fler andra också! kram

  Marika – ja precis, det är en omlottkjol. Den är från AA, det är egentligen en knäkjol som jag kortat. kram.

  Ottillia och Tove – asos!

 23. Lina skriver

  Hej finaste du! Var hittar man dina underbara skor någonstans? Har letat så länge efter ett par med precis sådär sjuk platå!
  Tack för världens finaste blogg!

 24. sandra skriver

  Lina – solestruck.com kram!

 25. finacarina skriver

  Nu blir jag orolig för dig. När jag ser alla dina outfits syns det tydligt att du gått ner i vikt. Du visar bilder på små små matportioner och skriver om hur du tränar. Varför? Har det med ditt ex att göra? Tror du att han lämnade dig för att du var fet? Tror du att du måste förändra dig för att hitta kärleken igen? Tänk igen! Du verkar vara en härlig tjej med stor aptit på livet. När jag ser på dina bilder att du mer börjar likna en liten flicka istället för den kvinna du är blir jag beklämd. Sluta späka dig och ta för dig av livet! Hälsningar från en helt vanlig mamma med en anorektisk dotter

 26. NYC girl skriver

  You and your life seem so insanely cool! Where can I make cool friends like you? Where in NYC. I live here too.

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *. E-postadressen publiceras inte.

Niotillfem
my name is sandra and i'm from stockholm. i like fridays, pasta carbonara, scrabble and young handsome men. i have one of sweden's biggest blogs with over 170 000 visits a week. besides blogging i work as a freelance writer. my first novel is coming out in april 2014. e-mail love letters and other things to sandrabeijer@gmail.com
you can find my portfolio here.
Instagram: sandrabeijer
🎈🗻 hello from above the Atlas Mountains!
Arkiv
Twitter @niotillfem