outfits of 2012. october to december.

October.


Vardagsuniform i oktober. Kängor och tröja eller skjorta. Vad som helst i blåskala gör mig glad.


På helgerna blev det leopard-bomber.


Införskaffade de pinterestpopulära ombre-tightsen.


Köpte en rosa höstjacka.


Och i slutet av oktober fick jag äntligen vara Ginger Spice. Kan begravas såhär tack. Håret är förövrigt också färgat med samma slags hair color chalk som jag använde på nyår, fast röd färg.

November.

November började med att en internet-tröja damp ner i brevlådan! Åh internet.


Var katt en tisdag.


Köpte en ny klocka med kaniner.


Hade militärtischa och choker när jag gick ut.


Tigerkjolen igen.


Visade hur jag sminkade mig.


Och så skaffade jag en fin vinterjacka från Penfield som hållit mig helt varm än så länge.


November avslutades med Thanksgiving och jag hade klänning från Tibi.

December.

Skaffade en Alpha-jacka! Åh den är så fin.


Såg ut såhär när mitt jobb hade julfest.


Och såhär en annan dag.


Så fort jag var ledig åkte högre skor på. Kan inte riktigt ha de här på jobbet känner jag.


På julafton var det finklänning från Zara som gällde.


Och nyår var ju nyss så den här bilden har ni ju sett. Men det är en sammetsklänning från Theory i alla fall.
.
.

The last round of outfits of 2012.

Kommentarer

 1. hör inte till detta men: hur gör man för att sluta bry sig så mycket om vad folk tycker om en när man tar fram sin feta systemkamera på en helspontan kväll? vill inte att det ska kännas konstigt men jag känner mig alltid lite awkward sådär när jag testar.

 2. Bästa Sandra, jag har totalångest. Jag går sista året i gymnasiet nu och tänkte söka till universitet att börja på till hösten, och vill helst plugga utomlands i nåt engelsktalande land för att (kanske) bli copywriter. Det verkar ju så himla roligt!
  Men så undrar jag det här med vad man skulle kunna plugga isånafall. Och då tänkte jag att du som bor i NY måste ju ha vänner som studerade på amerikanska universitet, och vilka majors valde de i så fall? Vad gör man om ens drömskola inte har advertising som major?

 3. Hej Sandra.
  Nu har jag sett Take This Waltz och jag dog litegrann inombords. Vilken melankoli men vacker film.
  Du är en inspiration på många sätt och vis. Tack för att vi får ta del av liten bit av ditt liv och dina foton.
  Nu ska jag lägga mig bredvid min dotter och sova gott. Kram på dig!

 4. Du har en snygg frisyr, blir nästan inspirerad av att klippa det ännu kortare. Det är såå skönt med kort hår. Har haft långt hår i alla når, men för 3 veckor sen kapade jag det 2 decimeter. Hmm… vågar man köra kortare? ;)

 5. Förlåt att jag frågar, du har säkert skrivit detta en miljon gånger, men var kommer kjolen på översta bilderna ifrån? Har den två knappar där framme i sidorna, lite som en omlott-kjol liksom? från AA?

 6. Ja nu såg jag ju det i ett annat inlägg. Försökte leta efter den igår men den såg inte ut som jag trodde när jag provade. :( Namedroppa gärna modellen någon gång. Tack!

 7. Det Ottilia frågade: VAR får man tag på den fantastiska klockan med kaniner? Jag måste måste måste ha en sån för att fira mitt nya jobb.

 8. cecilia – man får bara bita ihop och stå ut att folk tycker man är störig ibland. de vänjer sig. och kommer uppskatta det efteråt!

  becks – kolla reklamyrkesutbildningar istället, det är det vanligaste sättet att plugga reklam. I USA har Berghs utalndsutbildningar, och så finns Hyper Island och Miami Ad School och säkert fler andra också! kram

  Marika – ja precis, det är en omlottkjol. Den är från AA, det är egentligen en knäkjol som jag kortat. kram.

  Ottillia och Tove – asos!

 9. Hej finaste du! Var hittar man dina underbara skor någonstans? Har letat så länge efter ett par med precis sådär sjuk platå!
  Tack för världens finaste blogg!

 10. Nu blir jag orolig för dig. När jag ser alla dina outfits syns det tydligt att du gått ner i vikt. Du visar bilder på små små matportioner och skriver om hur du tränar. Varför? Har det med ditt ex att göra? Tror du att han lämnade dig för att du var fet? Tror du att du måste förändra dig för att hitta kärleken igen? Tänk igen! Du verkar vara en härlig tjej med stor aptit på livet. När jag ser på dina bilder att du mer börjar likna en liten flicka istället för den kvinna du är blir jag beklämd. Sluta späka dig och ta för dig av livet! Hälsningar från en helt vanlig mamma med en anorektisk dotter

 11. You and your life seem so insanely cool! Where can I make cool friends like you? Where in NYC. I live here too.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>