Kommentarer

 1. Sedär! Du blev den första som önskade mig en godmorgon, kan ju lätt bli så när man spenderar snooze-tiden i bloggvärlden och han inte är här. Godmorgon tillbaka!

 2. Asså du är så enkelt smart! ”Jag hatar att vara rädd”. Det var bästa citatet på länge. Den bara slog mig, för det är ju så sant.

 3. Heyyy, varför är du säker på att du aldrig kommer att tro på Gud?
  Jag är liksom ateist själv, men det vore ändå kul om du berättade lite mer.


 4. Hanna förbanna – nä vilken fin tack!

  Ellen – det här är frågor från en gammal frågestund som jag hade i juli. fick många frågor så det tar lång tid att svara, kram!

  Maria – yes maybe!

  Astrid – för att jag tror bara på verkliga saker, som människor och kärlek och mod. Tror inte på något som är påhittat (typ spöken, gud, ödet, harry potter eller enhörningar). Tycker världen är tillräckligt magisk för att fascineras av bara den.

 5. Haha åh vad fin du är. Och jag vill bara gräva ner mig i ditt hår. Även om det kanske låter lagom obehagligt och creepy, haha!

 6. Varför har du håret hängandes för ansiktet i typ varje video? Jag tycker att det är lite irriterande, man får inte riktigt kontakt, fastän det bara är en video.

 7. du tar bort min åldersnoja lite! jag är 25 och tänker alltid att ju äldre man blir så måste man vara smart på så många olika sätt, klä sig smart, tänka smart, göra smarta saker och vara vuxen liksom. men du visar att man inte alls måste det utan bara vara sig själv. och det är så jättebra för vem vill vara tråkvuxen egentligen. tack!

 8. Hej Sandra! Du är så fantastisk. Du borde verkligen starta en podcast, jag skulle inte missa ett endaste avsnitt! Lovar. Nu har jag förresten nollställt hela safari för att förhoppningsvis få bukt med mitt ”kan-inte-kommentera-på-din-och-andras-bloggar-problem”. kramar i mängder!

 9. Åh tack snälla för informationen! Det är så himla märkligt. Kan kommentera andra blogg.se-bloggar men typ inga andra. :S Ursäkta masskommenteringen. :(

 10. AMAGAAAAWD det publicerades dessutom! :O haha. MEN det viktiga var ju iaf att du fick meddelandena och att de inte bara försvann i tomma intet. *tänker på alla andra stackare nu med erica-fyllda spamfilter*

 11. tycker att det är himla svårt att hitta bra väskor, sådana som är lagom stora, så att systemkameran kan få plats. har du några tips? du kanske mest använder din mulberry i och för sig…

 12. Hej Sandra

  Jag vill bara fråga, för du brukar ha väldigt bra åsikter: vad är ditt tips till en 20 årig tjej som är vilsen och står och stampar utan något mål, utan att veta vart hon ska ta vägen eller vem hon ska bli?
  Det var ingen som varnade mig för att det är så svårt att vara 20, det är en väldigt konstig tid i livet, sådär lite mitt emellan. Jag vill inte börja plugga för jag vet inte vad jag skulle plugga till. Det är jättesvårt att få ett ordentligt jobb och därför har jag inte råd att flytta hemifrån. Jag står still och det gör mig galen!
  Vad gjorde du när du var 20? Vart var du på väg/vart ville du hamna? Vad var viktigast för dig då? Var du förvirrad, eller hade du hela tiden en plan?
  Tack för att du tar dig tid att läsa och det hade varit roligt om du har tid att svara. Kram

 13. Freja – jag har aldrig min kamera i en väska, låter den bara hänga över axeln. alltid redo etc :)

  Jessica – för det första är 20 år inte mycket, så oroa dig inte. Om jag vore du skulle jag bara ta någon strökurs på unviersitetet och plugga den tills du kommer på vad du vill göra. Själv pluggade jag genusvetenskap och jobbade på Seven Eleven när jag var 20. Sök såna jobb, det är svårt för mig att veta hur svårt det är nuförtiden, men jag skickade och gick och lämnade typ 40 CV och fick 1 erbjudande tillbaka och där jobbade jag natt, åt nudlar och köpte in ett enda klädesplagg utan sparade allt så jag kunde åka på en liten resa med mina kompisar senare udner våren. Jag tror man bara måste börja någonstans, sedan flyter det på av sig själv. Du har lång tid kvar att bestämma dig. puss.

 14. ”Tror inte på något som är påhittat (typ spöken, gud, ödet, harry potter eller enhörningar). Tycker världen är tillräckligt magisk för att fascineras av bara den.”

  Blir sinnesjukt förbannad på den kommentaren.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>