sju stycken januari.


2012.
Såg jag den här på riktigt på ett museum i LA.


2011.
Bodde jag i det här sovrummet på Lower East Side.


2010.
Övade jag och Michelle japanska poser för att vi hade köpt biljetter till Tokyo.


2009.
Drack vi champagne på ett tak.


2008.
Var jag på Stockholms modevecka. Här med fina Diana.


2007.
Var jag i Kenya och hade öroninflammation. Fick någon vätska man skulle ha i öronen och var tvungen att ligga såhär. Doktorn hade förövrigt en cigg i mungipan när han undersökte mig.


2006.
Var jag i Paris med Tobias.
.


Seven January in a row, from 2012 down to 2006.

Kommentarer

 1. Tänk vad tiden går, och vad roligt att du har så mycket fotografier att ta av f¨¨or att göra dessa inlägg! jag måste bli bättre på att ta foton istället för att bara förlita sig på min duktiga man!

 2. testar en grej bara. har haft problem med att kommentera och försöker komma underfund med om det beror på blogg.se eller min dator och mobil eller alla andra. :P

 3. Hej Sandra. Brukar inte kommentera för jag tycker inte om att känna mig som ett en i mängden av alla fans/bloggläsare, hehe. Men jag vet ju hur mycket man gillar kommentarer!

  När jag är deppig eller rastlös eller lite likgiltig inför livet brukar jag läsa dina bloggarkiv. Kan fastna i timmar. Då blir jag så satans pepp på livet igen! Du är så bra!

 4. Jag gick in på hans websida idag, för att jag saknade honom och för att han befinner sig så himla långt bort och för att det dyker upp fantomsmärtor i mitt hjärta och jag vill bara vikas ihop i två och längta mig så jag går sönder. Till något som inte finns längre.
  Han hade lagt upp en bild som jag tog i maj när vi var i thailand ihop, med mig på andra sidan som knäppte den bilden. Det träffade hårt..

 5. Alltså jag tyckte så himla mycket om när du gjorde videosvar till frågestunden. Nu kanske frågorna är slut, men kan du inte fortsätta göra videoinlägg ändå? Om lite vad som helst! Det är så mysigt när du pratar på nåt vis! :)

 6. My – vad fint sagt, tack!

  Alina – 2009.

  thesadbox – puss.

  m – finns frågor kvar, kan försöka knåpa ihop en video i veckan! kram

 7. @thesadbox: sent svar, men mitt ex profilbild på facebook är nu en bild som jag tog på honom för i princip exakt ett år sedan. jag har honom inte ens på facebook (han tog bort mig nån månad efter att han gjort slut) men eftersom vi har gemensamma vänner dök det upp för mig ändå, var som ett slag i magen och jag fick först panik eftersom jag ju hade tagit bort alla bilder på honom/oss. känns lite konstigt att han väljer att ha en bild som profilbild som hans ex (jag) tagit, fastän han nu är tsm med nån annan. även om jag vet att jag inte har ensamrätt på dom bilderna.

 8. @xyz: Det är helt konstigt för man ser bilden och man har ett så tydligt minne av hur det var, vädret, solen, att det blåste lite, hur det luktade i vinden..helt sjukt och jag som stod där på andra sidan, jag som knäppte bilden och minns så tydligt sekunderna innan och efter bilden togs. Verkligen som ett slag i magen och jag vågar inte gå in där något mer, på hans sida..så himla konstigt, mina bilder..eller våra gemensamma bilder..och han använder dem som han vill…
  tack för responsen <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>