söndagens.


Såhär såg jag ut i söndags när jag gjorde det där ni fick följa med på två inlägg här under.


T-shirten med väl utvalt placerade racketar är från Wildfox och kjolen är den gamla vanliga (har iofs tre stycken) från American Apparel. Vet att några har frågat vet den heter och det är alltså den här knäkjolen som jag sedan kortat med ungefär tio centimeter.

Älskar att staden jag bor i har så mycket sol fastän vi är mitt i vintern. ÄLSKAR DET.

.

Sunday outfit. T-shirt from Wildfox and skirt from American Apparel.

 

Kommentarer

  1. Jag saknar också vintrarna från Sörmland (minus Sthlm) och Norrland, där har man torr kyla, snö och sol och det är bara fantastiskt! i större delar av Sverige är et ju tyvärr bara grått och regn i typ 8 månader!

  2. Älskar dessa kjolar!! Vilken storlek har du? Om man är S i midjan men M över höfterna, fungerar det bra att ta en storlek S då tror du? Dom är väl inte direkt tighta?

  3. Jag har aldrig varit någon copycat direkt men sedan jag började läsa din blogg (bara några månader sedan faktiskt) så kan jag inte låta bli att vilja härma typ varenda klädesplagg och inredningsgrej du har :) No offence men du har väldigt bra smak :) Letade den perfekta svarta lite lagom klockade kjolen och provade en på AA här i Sthlm men den var alldeles FÖR klockad, nu har jag en från Urban Outfitters som är jättebra med resår i midjan.

    Tenenbaums-kudden är ju också helt fantastisk! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>