sunday. one photo every hour.


10.00
Vaknar och äter en frukost gjord på det jag har kvar i kylen. Blir mycket bra: ett stekt ägg, chorizo, svamp, lite hollandaisesås och sjukt gulliga äpplen.


11.00
Dags att påbörja dagen.


Hitåt.


12.00
Möter upp Victor i Washington Square Park. Min favoritpark.


13.00
Vi går och fikar med Adrian på La Colombe.


Här är Victor! Han är här i en och en halv vecka, himla fint.


14.00
Vi storfikar kan man säga.


15.00
Möter upp Lukas och Calle och promenerar österut mot East Village.


16.00
Det är så himla fint väder så vi tar en uteserveringspaus och dricker mechiladas, som är typ bloody mary fast med öl istället.


17.00
Sen blir vi lite hungriga och stannar vid Plump Dumplings och äter dumplings. Åh.


18.00
Vi hoppar in på Urban Outfitters och kollar runt. Jag hittar en randig t-shirt med hästar som jag känner att jag måste äga, så nu gör jag det.


19.00
Och så blir det mörkt.


20.00
Vi har tid kvar att fördriva innan middagsbokningen och sätter oss på Von och dricker prosecco, men där fick man inte fotografera så här är Victor och Adrian utanför.


21.00
Middag med 6 bra personer! Vi äter pasta på Bianca’s och jag och Victor äter skaldjurspasta.


22.00
Dags att gå vidare mot Tom & Jerrys i Nolita.


23.00
Hänger på Tom & Jerrys med ett gäng bra personer. Chrissy exempelvis.


00.00
Gruppbild innan jag åkte hem! En mycket händelserik söndag.
.


My Sunday, a photo each hour, please click ”in english” below FAQ to read.

Kommentarer

 1. När du får bilderna att bli så fina och ändå ljusa trots att det är kväll, hur gör du då? Har du blänadern på typ 8 eller 11? Tycker det är så fint att man ser hur starkt lamporna lyser och ändå är det jämnt ljus, åh så svårt att förklara…

 2. Jag tycker det är så fina inlägg dessa ”ett foto i timmen”, mina hade dock inte alls varit lika händelserika, känns som att jag använder mina helger på att städa och betala räkingar typ :(


 3. Cornelia – jag fotar med M, har högt iso och låg bländare. Men försöker alltid hitta naturliga ljuskällor att använda, typ som den där utomhusbilden på gatan. Då såg jag ju att den gatan hade jämna ljuskällor jag kunde använda och så slog jag till på ett foto! kram

 4. Tjena, underbar söndag! Nästa gång ni fikar på La Colombe får ni jättegärna vända på porslinet och se om där står något namn.. så fattar jag förhoppningsvis var man kan köpa dem.. så fina! ;)

 5. är du aldrig rädd att din kamera ska gå sönder då du tar med den ut, upp på rooftops etc.? jag har inga festbilder för jag hatar att behöva oroa mig för kameran :(

 6. Jag älskar din blogg, och har följt dig ända sen du för flera år sedan la upp en bild på en fin rosa baddräkt från en stranddag.
  Men ibland. då och då, så måste jag ta små pauser från din blogg.
  Du verkar ha ett sådant perfekt liv. Det händer hela tiden saker och du har jämt vänner runt om dig.
  Så när jag, som det känns nu, bara jobbar, sover, och sen jobbar igen, utan ork till annat, så måste jag sluta titta här!
  Men jag lovar att jag snart är tillbaka ;)
  Kram Sofia Linnea

 7. Anneli – kanske står på La Colombes hemsida? kolla!

  Elin – kappan är från Juice Couture men jag köpte den 2007!

  Lisa – det är värt det! jag fotograferar ju för att jag vill ha bilder av mitt liv, då får jag ta den risken. Hittills har den aldrig gått sönder, bara något objektiv någon gång.

  Sofia Linnea – puss ses snart igen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>