två.


Köpte mig två nya t-shirtar för några dollar var i en second hand-butik i Williamsburg.


Den första har en rymdraket på sig och är kanske reklam för något spelställe eller så. Har ni förövrigt inte sett pixars senaste film Wreck-it Ralph så måste ni! Så himla rolig.


Den andra är en röd historia med kanske något sportlag på, inte så noga. Gillade den för att halsringningen är så hög och så är den fodrad! Fodrade t-shirtar alltså, perfekt nu när det är så sinnessjukt kallt här.


Så var det med den t-shirtensaken.
.


Two new shirts bought at a vintage shop in Williamsburg.

Kommentarer

 1. Så fine, begge to! Jeg liker telefon-coveret også, forresten. Det er litt vanskelig å finne filmer som ikke er dubbet her i Paris, men eg gleder meg til jeg endelig kan se Wreck It Ralph, for jeg er en retro-dataspill-nerd! Perfekt!

 2. Haha, vilket dåligt jobb de gjorde att marknadsföra den där filmen på Kalle ankas julafton, av typ två sekunder av trailern får jag mer lust att se den än den snutten de visade där.

 3. Hej!

  Jag skulle vilja be dig om hjälp, men om du inte har tid/lust är det OK. Känner mig ärad bara om du läser dessa år, då jag ser upp till dig allra mest i världen men samtidigt hatar dej. Jag har en kärlek så stark att den inte går att beskriva, till drömmarnas stad: NEW YORK! Där du har äran att bo, och kan inte minnas hur många gånger jag drömt om att jag var du. Vet inte vad, men vet säkrare än något annat att vi hör ihop, jag och N.Y.
  Finns i mina tankar varje dag, första och sista jag tänker på varje dag och sparar pengar så att jag såfort jag blir myndig och pluggat klart kan dra dit, även fast jag nu bara är 13 år. Men mina föräldrar, som är så underbara och förstående i allt utom detta, håller inte med. De inser inte det fantastiska utan bara allt det dåliga med staden, och vi har bårkat om detta X antal gånger.
  När vi åker dit, för jag tänker inte ge upp, vad tycker du att vi inte ska missa? Gärna något för mamma, pappa, sportig lillasyster och shoppinggalna systrar 13 + 16 år?
  Om du inte vill svara på bloggen, är de bara att maila!
  Älskar dej och fortsätt leva livet i världens bästa stad, gör de åt mig också!
  Puss // Erica

 4. Zombie – det rosa gick ur på två tvättar! kram.

  Linn – gud minns inte vad den hette.. nån av alla hundra i williamsburg.. ;)

  gina – society6.com!

  agnes – tack för infon!

  erica frank – haha jag älskar att du skriver att du hatar mig. ;) jag tycker du ska kolla in min new york-guide här till höger under reseguider samt hela kategorin new york där jag samlar tips utöver den! hoppas ni kommer iväg snart, puss!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>