Kommentarer

 1. Förlåt för masskommentarspostningen men jag lyckas aldrig publicera dem så nu testar jag med firefox istället för safari…. Ville iaf skriva att du alltid är otroligt fin och att gif:ar är himla kul :P

 2. Hej Sandra! Du är så smart och har bra erfarenheter så tänkte fråga dig om en sak, även om du kanske inte svarar.

  Jag träffade en kille som var tillsammans med en tjej, men enligt han funkade det inte mellan dem och det var ett distansförhållande. Så han gjorde slut med henne och i samma veva började han träffa mig. Vi hann träffas fyra helger och gjorde allt som att vi var tillsammans och gång på gång förklarade han hur mycket han gillade mig och jag blev så jävla kär.

  Efter fjärde gången hände det något och efter att jag skickat ett sms som löd ”jag gillar dig, okej?” får jag svaret tillbaks ”jag gillar dig också men jag har lite svårt att gå vidare” som jag förstår från sitt ex och det är lite lustigt med tanke på hur mycket skit han pratat om henne och att han inte tycker om henne.

  Jag är så känslomässigt jävla förstörd och han förstår inte att jag är ledsen. Han säger att han inte har det lätt och det är bara bullshit. Så snälla, jag vet inte vad jag ska göra för att komma över honom. Orkar inte. Blir så jävla ledsen varje gång jag tänker på hur många gånger han har sagt att han gillar mig. Hoppas du ser detta, fina du.

 3. Det här med att bli dumpad och gå vidare, att ärligt inte vilja ha honom när han ber om en chans till. Månaderna går och man mår bättre än någonsin, och sen en dag i badrummet så är han där, hans lukt finns överallt fast han inte fysiskt varit där inne på flera månader. Sen börjar drömmarna komma, nästan varje natt finns han där och tillslut tar han även upp en stor del av dagarna.
  Hur får man det att gå över? Är det någon sorts flashback som man måste genomlida för att gå vidare? Tog mod till mig och träffade honom idag för att jag tänkte att jag skulle inse, och det gjorde jag ju på sätt och vis. Allt dåligt finns ju kvar och vi skulle inte funka. Vill inte ens vara med honom, men ändå hånglar vi varje natt. Hur kan man sakna någon så oerhört fast man inte ens vill ha personen? Behöver jag en psykolog?

 4. gaaaah jag blir så arg – varför går det inte att kommentera för? :( Du som är så fin och gifar som är så kul och så ska man inte kunna sprida vidare det. :(

 5. Emma: Jag tror att det är en övergångsfas. Att man saknar och saknar men vill inte ha personen. Man känner sig ensam och han är den som dyker upp, för det tar tid och energi för att bryta banden. Jag tror att det är fasen innan du känner att du inte VILL hångla med honom, och då gör du inte det. Fasen innan du faktiskt inte saknar honom. Alls. Det går över!
  Och jag tror att alla behöver en psykolog.
  Puss!

 6. Malena – svarat nu!

  Julia – haha va fint!

  Johanna – tycker inte att han verkar särskilt hel igen och kanske just därför bara kan koncentrera sig på sina egna känslor. Försök gå vidare och glöm honom, faktiskt, iaf nu, kanske i framtiden när han mår bättre och är redo för ett nytt förhållande kanske det kan bli ni, men nu tror jag bara han skulle dra ner dig. va med kompisar, göra roliga saker, lyssna på fin musik, se bra filmer och försök ta dig vidare. puss

  Emma – det tar så himla lång tid att gå vidare. Jag är inne på sjunde månaden och vi är också, precis som du, ”ihop” om natten. Det tar tid för hjärtat att ställa om sig. En dag kommer du må bättre, håll ut. puss.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>