what I wore the last day of 2012.Såhär såg jag ut på nyårsafton. Rosa hår, platåskor från Buffalo och en blå sammetsklänning från Theory. Det rosa håret fixade vi med såndär colorbug, en slags ögonskugga på håret kan man säga som man bara drar genom. Försvinner på en tvätt. Typ. Kände mig lite som en superhjälte, vilket är den bästa känslan förstås.

Translation.
My new year’s outfit. The blue velvet dress is from Theory, the platforms are Buffalo and we did the pink hair with colorbug.

Kommentarer

 1. Jag älskar ditt hår! Jag vill också köpa sånt puder men jag bara undrar om det fäller, tex på kläder och andra textilier?

 2. så himla fin du är sandra! och det är nog det enda som är trist med att inte vara ljushårig längre: alla pastellkritor man inte kan ha i håret. :( Du är jättefin i ditt rosa! :D

 3. Åååh så fin du är, jag älskar att känna mig som en superhjälte och måste, bara måste skaffa mig en batman tröja och en superman tröja till min bästa killkompis som jag brukar kalla för superman. Bekämpa hjärtesorgen & take back the city. Du ser underbar ut <3

 4. Tavlan var det vackraste jag sätt!! Man blir så glad av den! Vem är konstnären? Din blogg gör underverk!

 5. GUD VAD ACKLIGT.LAGOM SNUSKIGT MED ROSA SLISSKIGT HAR..SEN DA PLATA SKOR.LATT ATT FIXA POJKVAN I DEN STILEN…DE BLIR VAL MER RADDA AN INTRESSERADE FOR DIG.MEN DET BETYDER VAL INGET MER AN ATT DU HAT SKOJ ANDA.TRISSTESSE…..

 6. meh! kina! hon ska väl skita i om killarna blir rädda för henne! hon ska väl inte fira nyår för att skaffa pojkvän?? Jävla femtiotalsfasoner! kvinnan ska va söt och vän??? tror vissa killar inte är så traditionella och i så fall ska man inte behöva anpassa sig till det!

 7. Fin! Något som också är fint om man är blond är svagt svagt pastellrosa pink hade sådan färg för ett tag sedan som jag tänker på.


 8. alla som undrar om tavlan – christian hälsar att en konstnär som heter mark demos har målat den.

  about the painting – a artist called mark demos has painted it.

  lina och tahira – det fäller som BARA den. Alltså det sitter kvar i håret som berg men allt runt omkring dig som du tar på, har på dig, hånglar med, blir rosa det också.

  kina – äh killar älskar rosa hår!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>