www.


Igår hamnade min instagrambild under Explore vilket innebar över tretusen likes och en väldigt massa kommentarer från tonårskillar med profilbilder på deras biceps. Så då tänkte jag att gårdagens outfit kanske även är bloggvärdig. Med ett par (högst identiska..) bonusbilder förstås.


Såhär såg jag ut igår alltså, en vanlig dag på jobbet. På lunchen åt jag en wrap med räkor och koriander (hade som nyårslöfte 2012 att börja gilla det vilket lyckades! Äldre nyårslöften är kapris, avokado, kaffe och något annat jag nu glömt bort). Sedan sprang jag på ett löpband och läste en fin bok jag nyss börjat på (Om Man Håller Sig i Solen av Johanna Ekström) och på kvällen gick jag på en konsert. En kille som heter Iman Omari, det var fint. Avslutade natten med två Lost-avsnitt och den äckligaste jordgubbsläsken jag druckit i mitt liv. Men att börja se om Lost kan vara det bästa jag gjort hittills i år.


Tröjan är härifrån, kjolen är American Apparel och löskragen är från COS.
.


My outfit yesterday. Internet sweat shirt from this store, skirt from American Apparel and collar from COS.

Kommentarer

 1. JA! LOST! Jag och min karl håller på att kolla om det just nu och är inne på sista säsongen, mest spännande blev det vid näst sista eftersom vi inte hade kommit så långt första gången. SPÄNNANDE SÅ JAG DÖR!

 2. lost lost lost! skulle maratonse med bästis under julen, men vi hann bara jättelite. som tur är fick jag honom att lova att ta med sig sin hårddisk hem under varje högtid så vi kan fortsätta varje högtid man är hemma i barndomsstaden. fint.

 3. Lost alltså. Man kanske skulle se om den serien bara för att se slutet. Trots att det blev så sjukt överdrivet där efter några säsonger.

 4. Åh Lost är SÅ bra! Ända tills slutet i alla fall. Jag ville att det skulle fortsätta i all evighet med mera och mera historia om den där ön!

  För övrig kan jag rekommendera nya Battlestar Galactica också. Även om man inte gillar sci fi så är programmet helt toppen. Kollar en andra runda på den i år.

 5. hej sandra! alla gillar väl batmantröjor? köpte en till min pojkvän i födelsedagspresent. nu ligger jag och har ångest för jag är så dålig på presenter. men batman är väl aldrig fel, eller???1!

 6. Tycker lost är skit det har gått så långt att jag bryr mig varken emotionellt eller intressemässigt. Bara intriger, hjälp vi är på en öde ö o badar i djungeln o gör allt alla andra inte skulle göra, som att man ställt frågan hur ska ni göra för på bästa vis hålla er fast i intet och låtsas kämpa framåt. typ så… Samtlidigt skapa så mkt intriger som möjligt. så fantastiskt oinspirerade att inget berör. Hjälp vi springer bland palmer nästa scen samtidigt i stan. Tell the others!!! Uhhhhh spänning, drama svartsjuka…. Kollar hellre på matprogram till och med.

 7. Alltså internettrjöjan är så otroligt fin!!!! Och älskar kombon internet och femtiotalsinternat som du fått till här! Fina kontraster liksom. Det här är nog en av mina absoluta favoriter bland alla dina fantastiska outfits! <3

 8. Tycker att du har så himla fin lätt rödblond hårfärg Sandra! Är det toning eller färgning? Vad heter den färgen/sorten i så fall?

 9. vilken storlek har du på tröjan? jag vill så gärna beställa den och jag troooor att vi verkar ha samma kroppstyp så tänkte chansa på det!

 10. Vet du att du är med i en fråga i quizkampen! Frågan lyder ”Vad heter bloggen som Sandra Beijer driver”.

  Förövrigt är du så himla himla himla fin, jämt och ständigt.

 11. Åhhhh Iman Omari!!!! ÄLSKAR
  Varför man ska bo i NYC-

  En artist som honom kommer aldrig någon i Sverige att boka

 12. ah, jag ska också börja se om Lost! fast ja, senast slutade jag efter halva andra säsongen för det var min och mitt dumma ex grej att se på det och när det tog slut kunde jag inte fortsätta kolla. men snart så! ska bara se klart min gamla favoriserie OC. fan vad jag älskar Seth Cohen fortfarande.

 13. En ständig klump i magen. Vad är det för fel? Jag vet inte. Jag vet verkligen inte. Är det möjligt att jag deprimerad? Ständigt några sekunder borta från tårarna och det minsta lilla hårda ord kommer att bräcka mig. Sjutton år, skulle det inte bli bättre då? Jag är så jävla feg och känner mig så sjukt ensam. Försöker kravla mig upp ur kvicksanden men dras bara ned djupare när jag kämpar. Ska man inte vara lycklig vid sjutton, är det inte nu man ska leva livet? Jag har alltid gått och väntat på att saker ska bli bättre, men det blir dem aldrig. Jag har väntat på att folk ska tycka om mig, men det verkar inte som att det räcker med att vara sig själv. Vad har andra som inte jag har? Jag är verkligen nyfiken på det, för vad det än är så måste jag skaffa det.

  Jag vänder mig till dig, inte i förväntan av ett svar, utan för att du verkar så klok. Har du någonsin varit med om denna ångest? Hur hanterade du det i så fall? Det är skönt att skriva av sig, men det här tar över mig och mitt liv.

 14. Lost, alltså. Innan jag var hans och han var min och vi var varandras, så tyckte jag Lost var helskumt och bara dåligt. Sen en kväll tog han fram första säsongen och tryckte på play. Och jag var fast. Han har sett det en massa gånger, men ligger där bredvid mig ändå. Ibland gissar jag vad som kommer hända, och de få gånger jag gissat rätt ler han alltid och säger ”vi får väl se…”. Men nu är jag i London, så vi har Lost-paus.

 15. Elin,
  Jag fyller 19 snart och jag vet precis vad du menar. Har haft väldigt mycket ångest samt varit deprimerad från det att jag var 16,5 tills jag var 18,5 år.
  Det är inget fel på dig, att vara deppig och nere kan få en att tänka de sjukaste och skummaste tankarna (märker man sedan i efterhand). Du är säkert jättefin och superbra, men självkänslan tryter när man mår dåligt, och det är inte alls ditt fel att du känner som du gör.
  För mig hjälpte det inte att prata med någon, eftersom jag kände att ingen kunde hjälpa till. Dock gick jag till vårdcentralen och förklarade hur jag mådde (hade en skitig läkare som föreläste om hur tonårsångest går över av sig självt och att det säkert inte alls är farligt), fick ändå ett ångestdämpande läkemedel som hjälpte mig när det var som jobbigast på natten. Så kontakta din vårdcentral så får du säkert lite hjälp. Får du en dålig läkare så be om en ny!

  Trots att det var jätteskititgt och tog över två år att ta sig ur, så hände det till slut, och det kommer att bli bra för dig med! Man är inte alltid lycklig i livet, och ångest är inte lätt att brottas med, men ha mycket tålamod med det, det går över, om inte idag så imorgon eller dagen eller veckan efter det!!
  Lycka till.

 16. Hej!
  Hur lyckades du börja gilla koriander? Jag har extremt svårt för koriander, vilker är väldigt opraktiskt eftersom koriander finns i en massa (annars god) mat. Behöver tips!

 17. Jag undrar hur du läser böcker på löpband? Låter som en jäkla bra grej att kunna. Håller du i dem eller finns det bågot slags ställ? Hur håller du balansen?

 18. Ida: Mitt tips är att börja med kryddstarka rätter med koriander i, typ thaicurrys och mat med torkad koriander som smakar lite mildare. När du sen vant dig vid en aning av smaken, så kan du gradvis gå till mer koriandersmakande saker tills du i slutändan kan äta en sallad med det i. :D

 19. thessaly – började med bg men fastnade inte alls. hmm.

  wera – ALDRIG FEL!!!

  Jenny – de finns på netflix!

  maria – tonar, vet inte färgen riktigt, min frisör som ordnar.

  sofia och ida – börja litet och sedan öka!

  julia – minsta, och sedan har jag krympt den så m,ycket det går i torktumlaren. de e stora.

  josephine – ja jag har sett det! haha roligt.

  ellen – från society6.com

  Elin – kolla vad M svarade bra! puss puss <3

  Sofia - haha ;)

  hannah - det finns liksom ett ställ på löpbandet som jag ställer dom på.

 20. Elsker genseren! Så hele Lost ifjor, men angrer litt på at jeg så siste sesongen. Den var dårlig. Egentlig tenker jeg at det hadde holdt å se fram til noen av menneskene kommer seg vekk fra øyen, for fram til det var serien helt fantastisk!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>