a video of my last month in new york.

Imorse landade jag i Sverige. Jag kan inte riktigt fatta att jag är här, helt overkligt. Kändes som att hjärtat skulle brista när jag steg av planet och kanske till slut insåg att jag inte kommer se New York på ett tag. Gjorde en film om min sista månad i världens bästa stad. 31 dagar komprimerat till 2 minuter och 48 sekunder.
Enjoy!

Kommer sakna de här människorna så mycket. <3
.


I arrived in Stockholm this morning, already missing New York a little bit. Here’s my last month in my favorite city compressed to two minutes and 48 seconds. The soundtrack is Alex Winston – Velvet Elvis.

Kommentarer

 1. Men vad ska du göra med alla grejorna, eller ska du hyra ut din lgh i West Village till någon av dina poolers? När jag flyttade hem till Sverige efter tio år i London hade jag ett jävla bestyr med alla grejor och rat man samlat på sig. hövva…

 2. hur funkar det med arrangemanget av alla grejer och din lägenhet? Det måste ju vara jättejobbigt att styra upp? (om man inte hyr ut då inkl alla möbler, men ändock.)

 3. Vad trevligt det ser ut, man vill bara vara en i gänget när man ser alla glada människor och massa kärlek!! :D Hoppas att du får det jättebra i Paris, kommer följa din blogg varje dag iaf, älskar den!!! :D

 4. DU är min bästa förebild Sandra, får jag uppleva så mycket bland så många fantastiska människor som du verkar göra blir jag nöjd.

 5. Jag är fortfarande i schock över att du flyttar till Paris men tycker att det är så himla fantastiskt att du följer dina drömmar. Njut av Stockholm under tiden och det ska bli väldigt roligt att följa dig i en annan stad. Jag har aldrig varit i Paris men det kanske blir av någon gång snart :)

 6. Tycker det är så himla fint att du lever ut dina drömmar och bara gör det du känner för liksom. En dag kanske jag också vågar? Ser i alla fall fram emot att få läsa texter skrivna i Paris!

 7. Så himla fint men var inte ledsen Sandra. Försök minnas allt bra från New York och allt du har upplevt varenda dag och alla människor som älskar dig. Allt det finns kvar och en dag kan du återvända och då är du full av historier från Paris istället som du väva in tillsammans med dina historier från New York.

  Allt kommer bli bra till slut och du kommer bli hel för du får äntligen leva ut den där drömmen som du har längtat efter i så hemskt många år. Det är någonting speciellt med de senaste korten på dig för du ser så himla annorlunda ut men på ett bra sätt förstås. Du strålar helt magiskt och hela du är så magisk och så fin!

 8. alltså ÅH så fint. new york <3 jag älskar att göra såna videos också, måste verkligen ta mig i kragen och göra klart dom.
  så himla fint alltså! du är duktig.

 9. Om den sangen ikke har en musikkvideo allerede, bør artisten spørre deg om å få bruke denne. Veldig stemningsfullt!
  Håper du kan nyte følelsen av å være hjemme, selv om du savner New York og alle menneskene der- du ser dem igjen!

 10. Alltså Sandra du gör de finaste filmerna ever! När jag ser dem önskar jag att jag var en i ditt gäng! Ni verkar alltid ha så roligt tillsammans önskar att jag hade mitt kompisgäng men mina allra bästa vänner bor antingen i Barcelona eller i Stockholm eller i Arjeplog!

  Nu ska jag också börja filma mina vänner som jag har här i piteå och göra mysiga filmer av det!

  Du får ha en trevlig tid i Sverige och filma det mer för jag blir alltid glad av dina fina filmer! :)

 11. alltså 02:13 kan ju vara det gulligaste nånsin. och hela videon är så himla fin! tänk liksom, att du kommer få uppleva allt sånt där skoj igen fast i en helt ny stad. det är ju lite som att se en nyinspelning av sin favoritfilm kan man säga!

 12. Hej Sandra! Ifall du inte redan har sett filmen Ruby Sparks, se den! Filmen handlar om författaren Calvin som blir kär i en tjej som han egentligen hittat på. Hon finns bara på pappret i hans skrivmaskin. Men en dag när han vaknar så står hon plötsligt i hans lägenhet i bara skjorta och äter en skål med flingor. Jag älskade filmen.

  Trailer.
  http://www.youtube.com/watch?v=W4RJYlSgDKM

 13. åhhh kan vara mest peppiga videon jag sett på hur länge som helst, får nästan panik nu över mitt egna liv. och du är SÅ MODIG som vågar flytta ifrån det trygga och alla vänner!

 14. Det är jobbigt med en sådan förändring.
  Efter ett tag kommer det säkert att kännas fantastiskt, men tills dess kommer det nog att vara tufft att sakna vännerna och staden och undra om du har gjort rätt.

 15. Vilken fin liten film. Jag förstår att det känns sorgligt att lämna men nåt annat, kanske bättre, väntar ju precis runt hörnet.

 16. Lycka till med de nya äventyr som väntar :) Hur gör du med bostaden, har du packat med dig ditt hem eller kommer du att flytta tillbaka till New York igen?

 17. Vet du, jag flyttade till Frankrike för en månad sen, i och för sig bara under några månader, men det är det bästa jag gjort i mitt liv. Du kommer få det kanon.

 18. Such a beautiful video! It really makes me want to go to NYC! <3
  And I wanted to tell how excited I am about your new life, you'll totally rock Paris! ;-)

  xx, eleonora

 19. alltså SNÄLLA berätta om adrian? <3 <3 kommer han och hälsar på i paris? <3 *hoppas på romantik (SÄRSKILT FÖR DIG<3) och dör pga det svartvita gullet där runt tvåochtretton*

 20. kommer til å savne new york-sandra. men synes du er tøff. og et forbilde for meg som tør. når jeg er kvitt alle mine ”skulder” hjemme i norge kommer jeg gjøre det samme som deg (yolo). ønsker deg virkelig alt godt o du fine menneske. og kommer aldri slutte å lese om paris-sandra heller.

  soundtrack: Kindness – House

 21. Jag förstår inte. Du älskar New York och säger att det är världens bästa stad. Varför flyttar du? Det är jättebra och härligt att du följer dina drömmar och gör det du vill, men det har alltid verkat som att det är att bo i New York? Varför lämnar du den staden du skrivit så kärleksfullt om alltid?

 22. Vad fin film! :)

  Kan inte vänta efter att få följa dig i Paris. Själv är jag om nio dagar på väg mot Australien. Men till hösten ligger stor nyfikenhet vid att studera franska en termin på universitet i Paris…

  Puss och kram och lycka till med allt nu. Du är modig!

 23. Du är fantastisk och så otroligt modig! Lycka till på ditt nya äventyr.
  Tack för att vi får följa med på resan, för dina berättelser och din livsglädje, tack för att du gör mig så glad genom att våga.
  Kram,
  Lotta (som just nu använder din klassiska playlist som perfekt soundtrack för äventyrsplaner)
  Ps. Kör hårt med boken. Hade köpt den i förra veckan om det gått. Ds.

 24. Really well edited, the music you picked goes so well with all those nice moments!
  Is it just me or Christian (i think it is) looks a bit like Taylor Hanson? Snygg i alla fall!
  welcome home!

 25. Så himla fin film!! Jag skulle också vilja fly från allt för en stund, fast dit du flyr ifrån – New York! Ska försöka se till att min dröm uppfylls. Tack för att du inspirerar till att följa drömmarnas väg :)

 26. Du verkar ha haft det så himla fint där borta. Blir så glad för din skull på något sätt, känns så fint att se att man faktiskt kan ha det så bra.

 27. Julia – det som händer är att vi inte bor i samma stad längre.

  Stina – tack för filmtipset!

  filippa – färgade det!

  nyfiken – jag tycker om honom bara. men nu är det såhär, att jag inte bor i new york längre, och då finns det inte så mkt att göra.

  anan – men jag ville ju syssla med MINA saker och inte reklam. och då går ju mitt arbetsvisum ut, så jag KAN inte stanna i new york. Jag offrade helt enkelt new york för att följa mitt hjärta.

 28. Har precis kollat på flera av dina filmer och jag undrar bara vilket program du använder när du redigerar dina filmer. Blir så himla bra.
  //jonna d

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>