bling.


Har ett nytt halsband från Nelly.Jag har velat en bred guldkedja som inte är lång så himla länge. Hade liknande när jag var 13-14 år, och letat internet runt tills jag hittade det här. Men nu när vi funnit varandra blir jag osäker på om vi är kompatibla. Det är så himla mycket där, som att jag behöver vara sval med trött obrydd blick för att kunna bära upp det. Svårt att förklara.


Vi får prova oss fram lite försiktigt, halsbandet och jag.
.


New necklace from nelly.com

Kommentarer

 1. Hej Sandra!
  Ser fint ut men du kanske kan prova med håret uppsatt och kanske en tröja som är mer ringad? Om du tycker att det blir mycket runt halsen menar jag.

  Ser fram emot framtida bilder! Ska bli jättekul att följa dig i Paris också. Det är så härligt att du finns och bara GÖR, det är så viktigt att visa att det går!

  Kram på dig!

 2. Jättefint!! :] Blir grön av avund! :< passar ju perfekt till något enkelt, som typ den vita t-shortsen eller liknande! Mörkblått och guld brukar väll också gå bra ihop :)

 3. Hej hördu finaste Sandra!

  Halsbandet ser topp ut tycker jag, men däremot så får jag känslan av (även om det såklart inte är sant) att det gör ont med tunga halsband mot bar hud. Lite sårbart sådär. Kanske med en mörkblå, tight polotröja?

 4. Superfint! Jag tycker inte alls det ser mycket ut, tycker det klär dig väldigt fint. Jag tror också det kan vara riktigt flott med håret lite löst uppsatt till, så att halsbandet verkligen får lov att hamna i fokus. Men du är alltid så fin tycker jag!

 5. Tycker det var fint jag.
  Har dock funderat på om du har kall eller varm hudton och innan trott att du absolut har kall hudton men nu blir jag osäker eftersom jag tycker du passar i guld (som varma toner brukar passa i). Inte för att jag är någon hudtons/färgexpert men jag kan lätt fastna i att försöka se om personer har kall eller varm hudton :P
  Sen kan man såklart strunta i sånt och bara köra på det man gillar oavsett!

 6. Helt ärligt, så tycker jag att du är för ”lätt och luftig” som person/typ för att bära sådär tunga smycken. Passar bättre på mer ”jordnära” eller större tjejer, enligt min upplevelse. Jag är själv mer som du, lite eterisk, ha ha, och passar inte alls i för stora, tunga smycken. Då försvinner jag bakom smycket. Då är smycket liksom ute och promenerar med mig.Tänk dig en ängel eller ett annat lätt och ljust sagoväsen med jättestora ringar på fingrarna eller en tung kedja runt halsen – nej ;)

 7. Hej Sandra!
  Grymt bra blogg och snyggt halsband! Ville bara fråga dig hur du började skriva krönikor? Älska att skriva och vill verkligen börja skriva mer seriöst. Hur fick du foten i dörren så att säga? Tack på förhand!

 8. Heh, förstår PRECIS vad du menar med att halsbandet liksom kräver nåt, har flera plagg/accessoarer som känts perfekt när man köpt dem men som man sen känner att man måste vara i helt rätt mind set för att kunna ha på sig. Så mycket knepigt man kan inbilla sig! Bara kör på, det ser strålande ut!

 9. Nej de var sjukt snyggt :)
  En skönhet klär i allt vet du :)
  http://www.ankpung.se 23 åring mamma som lever med skyddad identitet
  (allt finns att läsa på min blogg, under tidigare inlägg i januari finns ett inlägg som heter skyddad identitet, snälla läs de innan du lägger nån spydig kommentar här eller på min blogg. tack för de)


 10. Tack för alla bra tips! Ni har nog rätt i det där att håret ska vara uppsatt.

  Nathalie – oj ingen aning om jag har varm eller kall hudton, men i och med att jag är rödlätt har jag antagligen kall väl?

  Maria – EXAKT min tanke! Lätt och luftig :) tror du har rätt. kram

  Mischa – skrev mycket texter på bloggen och den är ju stor liksom, så jag blev rekommenderad. kram

  Victoria – åh va fint!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>