bling.


Har ett nytt halsband från Nelly.Jag har velat en bred guldkedja som inte är lång så himla länge. Hade liknande när jag var 13-14 år, och letat internet runt tills jag hittade det här. Men nu när vi funnit varandra blir jag osäker på om vi är kompatibla. Det är så himla mycket där, som att jag behöver vara sval med trött obrydd blick för att kunna bära upp det. Svårt att förklara.


Vi får prova oss fram lite försiktigt, halsbandet och jag.
.


New necklace from nelly.com

sandra
 1. Jojojojohanna skriver

  Hej Sandra!
  Ser fint ut men du kanske kan prova med håret uppsatt och kanske en tröja som är mer ringad? Om du tycker att det blir mycket runt halsen menar jag.

  Ser fram emot framtida bilder! Ska bli jättekul att följa dig i Paris också. Det är så härligt att du finns och bara GÖR, det är så viktigt att visa att det går!

  Kram på dig!

 2. Myrlejonet skriver

  Jättefint!! :] Blir grön av avund! :< passar ju perfekt till något enkelt, som typ den vita t-shortsen eller liknande! Mörkblått och guld brukar väll också gå bra ihop :)

 3. Julia - Chasing Vintage skriver

  Hej hördu finaste Sandra!

  Halsbandet ser topp ut tycker jag, men däremot så får jag känslan av (även om det såklart inte är sant) att det gör ont med tunga halsband mot bar hud. Lite sårbart sådär. Kanske med en mörkblå, tight polotröja?

 4. Emelie skriver

  Men nej, asballt kör hårt!!

 5. O skriver

  Superfint! Jag tycker inte alls det ser mycket ut, tycker det klär dig väldigt fint. Jag tror också det kan vara riktigt flott med håret lite löst uppsatt till, så att halsbandet verkligen får lov att hamna i fokus. Men du är alltid så fin tycker jag!

 6. Carolin skriver

  Bling bling!

 7. cecilia skriver

  Himla fint med bara en vanlig vit t-shirt som du har på bilderna!

 8. cecilia skriver

  Varifrån är den vita t-shirten förresten? Ser ju perfekt ut!

 9. Nathalie skriver

  Tycker det var fint jag.
  Har dock funderat på om du har kall eller varm hudton och innan trott att du absolut har kall hudton men nu blir jag osäker eftersom jag tycker du passar i guld (som varma toner brukar passa i). Inte för att jag är någon hudtons/färgexpert men jag kan lätt fastna i att försöka se om personer har kall eller varm hudton :P
  Sen kan man såklart strunta i sånt och bara köra på det man gillar oavsett!

 10. Maria skriver

  Helt ärligt, så tycker jag att du är för ”lätt och luftig” som person/typ för att bära sådär tunga smycken. Passar bättre på mer ”jordnära” eller större tjejer, enligt min upplevelse. Jag är själv mer som du, lite eterisk, ha ha, och passar inte alls i för stora, tunga smycken. Då försvinner jag bakom smycket. Då är smycket liksom ute och promenerar med mig.Tänk dig en ängel eller ett annat lätt och ljust sagoväsen med jättestora ringar på fingrarna eller en tung kedja runt halsen – nej ;)

 11. Christina skriver

  Halsbandet var riktigt snyggt. Känns bara lite stort på dig. Men du kommer säkert kunna bära det upp ändå :)

 12. Amanda skriver

  Jättesnygg kedja, men annorlunda jämfört med dina andra accessoarer, det är kanske därför det känns underligt?

 13. Ann skriver

  Work it, girlfriend. Jeg har dobbelt guldkæde på i dag, og folk er vilde med det.

 14. elina skriver

  Jättesnyggt ju!

 15. deniz skriver

  Hahaha:) It makes me laugh, cause I’ve never seen you with this kind of jewellery before!
  But if you like it, no worries:)

 16. Carolina skriver

  Jag tycker du passar väldigt bra i tung kedja! Du är ju en ”tung”/cool brud, håhå! **Bling bling**

 17. Ellen skriver

  Super fint! :)

 18. Mischa skriver

  Hej Sandra!
  Grymt bra blogg och snyggt halsband! Ville bara fråga dig hur du började skriva krönikor? Älska att skriva och vill verkligen börja skriva mer seriöst. Hur fick du foten i dörren så att säga? Tack på förhand!

 19. mimmi skriver

  RIKTIGT fint :) bara vanesak tror jag!!

 20. Klara skriver

  Asså, åh. Du är en såndär man bara vill vara bästis med! :D

 21. MANDA DA MANDA skriver

  tycker du gör det med bravur, lady!

 22. Annika skriver

  Heh, förstår PRECIS vad du menar med att halsbandet liksom kräver nåt, har flera plagg/accessoarer som känts perfekt när man köpt dem men som man sen känner att man måste vara i helt rätt mind set för att kunna ha på sig. Så mycket knepigt man kan inbilla sig! Bara kör på, det ser strålande ut!

 23. olivia skriver

  ååh förstår precis vad du menar! men det ser superfint ut iallafall!

 24. Anna Martina skriver

  Lite för mycket för mycket för min smak, men du är som vanligt snygg i det mesta!

 25. Ninnie skriver

  Riktigt snyggt!! Speciellt för att det var så kort!

 26. Victoria skriver

  Sandra, jag har hittat världens bästa godisaffär och jag tror du kommer tycka om den lika mycket som jag! klubbor som ser ut som planeter, insekter och bokstäver!

  titta!
  http://www.etsy.com/shop/VintageConfections

 27. Nikolina skriver

  Nej de var sjukt snyggt :)
  En skönhet klär i allt vet du :)
  http://www.ankpung.se 23 åring mamma som lever med skyddad identitet
  (allt finns att läsa på min blogg, under tidigare inlägg i januari finns ett inlägg som heter skyddad identitet, snälla läs de innan du lägger nån spydig kommentar här eller på min blogg. tack för de)

 28. Helén i Vilrummet skriver

  Ibland blir det så, man suktar efter något så länge länge att man nästan blir lite besviken när man väl har det.
  Jag tyckte dock att det var super snyggt!

  Kram Helén

 29. Beata skriver

  Så himla fint, kör på!

 30. sandra skriver


  Tack för alla bra tips! Ni har nog rätt i det där att håret ska vara uppsatt.

  Nathalie – oj ingen aning om jag har varm eller kall hudton, men i och med att jag är rödlätt har jag antagligen kall väl?

  Maria – EXAKT min tanke! Lätt och luftig :) tror du har rätt. kram

  Mischa – skrev mycket texter på bloggen och den är ju stor liksom, så jag blev rekommenderad. kram

  Victoria – åh va fint!

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *. E-postadressen publiceras inte.

Niotillfem
my name is sandra and i'm from stockholm. i like fridays, pasta carbonara, scrabble and young handsome men. i have one of sweden's biggest blogs with over 170 000 visits a week. besides blogging i work as a freelance writer. my first novel is coming out in april 2014. e-mail love letters and other things to sandrabeijer@gmail.com
you can find my portfolio here.
Instagram: sandrabeijer
🎈🗻 hello from above the Atlas Mountains!
Arkiv
Twitter @niotillfem