bloggöl och spaghetti och dans, bland annat.


Min torsdag var mycket innehållsrik. Som tur var tog jag med kameran under hela dagen. Vi spanar in.


Började med frukost. Den gamla vanliga, den har ni ju sett.


Sen fikade jag med en kompis på Gildas. Drack kaffe.


Efter fikandet träffade jag upp Devote.se på Urban Deli för en intervju.


Gick hem och hängde framför datorn. Redigerade bilder och sånt fix.


Bytte t-shirt.


och vid sextiden begav jag mig till Vasastan och Tennstopet!


För bloggöl! Elsa och Emelie var där.


Och Emma och Emily.


Och Annika och Isabelle samt Vicky och Karoline! Väldigt fint. Heja bloggöl känner jag.


Vid halv nio vinkade jag adjö och gick till Tranan för att äta middag med den här favoriten.


Vi åt något man behöver parmesan till.


Pasta förstås! Med tryffel. Sjukt gott.


Efter middagen gick vi till Kåken för att supporta Pontus, Elsa och Louise som spelade skivor. Älskar den här knäppa bilden förövrigt.


Jag och Joakim.


Matilda och Jenny kom förbi!


Finisar.


Vid midnatt var vi fortfarande oerhört pepp.


Så vi begav oss förstås till Berns.


Där dansade vi megamycket till komplicerad elektronisk musik.
Bra torsdag!
.

Translation.
My Thursday! Coffee with friends, beer with sweet bloggers, dinner with Joakim and dance at Kåken and Berns.

Kommentarer

 1. Du och din blogg är så sjukt grymma! Hoppas du fortsätter i minst hundra år till. Och får det alldeles fantastiskt i Paris (men det är jag säker på att du kommer!)

 2. Hej!!!! är nya Hej!!! Bara så ni vet. Matilda är så vacker. Och underfundigt egen och rolig. Brukade läsa hennes 4 till 5. Gör konst-roliga saker också. Bu. Undrar bara om hon är ledig för jag har nyckeln till hennes hjärta. Det är en väldigt konst-ig nyckel.

 3. men asså, dina kompisar som är föräldrar (typ sebastian och matilda), hur gör de när de går ut? går de ut typ varannan gång? det kan ju inte vara så kul. eller har de barnvakt hela tiden? här är ju bara matilda liksom.

 4. Joakim alltså. Jag smälter varje gång jag ser honom här. Och inte bara jag. Hälsa till honom från oss läsarna :)

 5. Åååh, det er så god mat på Tranan! Slike bloggtreff virker kjempekoselig. Jeg lo høyt av det morsomme bildet med Elsa, Pontus og Joakim! Elsas ansikt er det beste jeg har sett på lenge!

 6. Du har säkert redan fått svara på denna några gånger, men vart har du fått tag på snövit-stickersen på din dator?? Himla underbar!

 7. Ni verkar vara ett så härligt gäng! Tycker dock att det är så svårt att hålla ihop folk och få alla att samlas samtidigt. Faller det sig oftast naturligt för er? Umgås ni alla alltid i stora gäng? och är alla vänner sedan lång tid tillbaka, eller har ni alla träffats genom varandra vänner? Blir så glad av era stora häng!

 8. Hej Sandra! Ville bara säga, trots att du får massvis av sådana här kommentarer, att du är en inspiration och ett ljus i tunneln. Jag kämpar på med sista terminen av mitt kandidatprogram, får ångestattacker med störtgråt och magont emellanåt och längtar ihjäl mig efter min kille som bor i Frankfurt. Du piggar upp! Det var bara det. Ha en fin helg! Kram!

 9. Joakim borde verkligen arbeta som manlig modell, jag skulle definitivt köpa en plansch med honom och sätta upp på väggen och drömma framför.

 10. Håller verkligen med Li här ovanför och jag håller tummarna riktigt hårt för att du och Joakim får ihop det. Ni är såå fina tillsammans!

 11. Du och Joakim alltså. Så fina. Det spelar liksom ingen roll om ni är ihop eller bara världens bästa vänner, ni är ändå finaste paret oavsett!

 12. Hej!

  Ditt hår är så otroligt vackert och glansigt.
  Vad använder du för hårprodukter? (schampoo, balsam, spray osv)

  kram på dig!

 13. Josefine – ibland har de barnvakt i bland går de ut var för sig. inte som att man går ut med sin kille varenda gång man går ut när man inte har barn heller, eller hur? de klarar det där finfint.

  Elle – 600d, 38 mm, kram

  Mia – finns på etsy! bara att söka där. puss

  J – hmm, det är väl många olika små gäng som ibland sammanstrålar och rörs om. Vissa har känt varann länge, andra har dykt upp senare, etc. jag älskar också att vi hänger i stora gäng, det är så himlans mysigt!

  Jessica – vad fint sagt, tack!

  Carolina- använder schampo och inpackning från Loreal och tvättar inte håret mer än två ggr i veckan. vet inte vilket märke min hårspray är! kram

 14. Börjar bli lite rädd att Joakim inte förstår att det är mig han ska spendera resten av sitt liv med. Du kan väl hälsa honom att jag väntar på honom här i Göteborg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>