breakfast.


Glad fredag! Det här har jag ätit till frukost den här veckan. Knäckebröd med hushållsost och salami, fil med proviva + blåbär, ett ägg och pepparmintste.


Att blanda fil + proviva är det mest genialiska jag gjort i veckan. Säger väl kanske mer om min vecka i och för sig. Jaja.
.


My breakfast this week. Peppermint tea, crispbread with cheese and salami, sour milk with blueberries and a soft boiled egg.

Kommentarer

 1. Så himla gott ju! Har ätit det till frukost i flera år och försöker alltid få mina vänner att testa, men utan resultat. Därför blev jag extra glad över att se att någon ute i cyberspace förstått grejen.

 2. Hej!
  Den här kommentaren har ingenting med det här inlägget att göra egentligen. Jag ville bara säga att jag har läst din blogg sporadiskt genom åren och för någon månad sedan började jag läsa de allra äldsta inläggen när jag hade tråkigt. Nu har jag läst igenom hela din blogg från början till slut. Jag tycker att den är väldigt fin och inspirerande. Du verkar ha en så bra inställning till livet. Så tack för att du har hjälpt mig att komma över en del av min c-uppsats- och livsångest!

  Lycka till i Paris!

 3. hej, en fråga sådär på tal om ingenting.. du brukade inte hålla i bloggen aflower.blogg.se? du och hon skriver lika fint om kärlek och även hon heter sandra, fick mig att undra bara..

 4. Här kommer en till kommentar som inte har något alls med inlägget att göra.
  Vill bara tala om att jag saknar dina krönikor i Sofis mode.
  Sofis mode utan din krönikor är som julafton utan julmat.
  Utan dina krönikor så är det bara en helt vanlig tidning.

  / Lisa

 5. Hej!!!! är nya Hej!!! Bara så ni vet. Matilda är så vacker. Och underfundigt egen och rolig. Brukade läsa hennes 4 till 5. Gör konst-roliga saker också. Bu. Undrar bara om hon är ledig för jag har nyckeln till hennes hjärta. Det är en väldigt konst-ig nyckel.


 6. Malin .- ikea!

  Teresa – no i’m not, but I eat meat just a few times a month.

  Cassiopeia – wow! så himla fint! hela bloggen, vilken ära :)

  Jenny -ÅH.

  carro – nej det är inte jag, kram!

  Petronella – haha åh älskar!

  Lisa – åh vad fint sagt, tack <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>