en utflykt till ett annat klimat.


Idag hämtade Joakim upp mig för att åka på utflykt. Han tyckte, att eftersom min hud har torkat ut i det torra vädret, att vi skulle åka till varmare breddgrader.


Så vi åkte till Veit Wittrocks väg.


För att stiga in i Edward Anderssons växthus.


Det var så fuktigt där inne att min kamera immade igen omedelbart.


Joakim fotograferar en slags kaktusväxt i ökenrummet.


Så himla fint växthus i alla fall. Och överallt fanns det parkbänkar där små gulliga pensionärer satt och åt frukt.


Efter att vi tittat på alla växter i växthuset åkte vi till nästa varma grej. Nämligen fjärilshuset!


Det var svinläskigt.


Men så himla fina var dom, fjärilarna.


De åt ananas.


Fast bästa var nog fåglarna ändå.


Vi satt kvar i en kvart och sjöng julsånger och TLC och den här kom fram och dansade <3 Eller vaggade fram och tillbaka i alla fall.


Utflykten avslutades med att gå fram och knacka på koppartälten och se om de verkligen var gjorda i koppar. Och sedan åkte vi hem. Bra torsdag.
.


Today Joakim and I drove out to Edward Andersson’s botanical garden to look at exotic plants. After that we made a visit at the Butterfly House, which is kinda scary but very beautiful.

Kommentarer

 1. dear sandra,

  it’s good to see you happy, and with Joakim again!
  enjoy your Stockholm before Paris adventure:)

  and let me say something: Joakim is so cool, I mean he doesn’t have a ”classic” handsome
  sense, he has much more!! haha:)

 2. Jag undrar Sandra, rör du dig någonsin på Södermalm eller blir det helt andra kvarter för dig i Stockholm? Tyckte jag såg en skymt av dig på ett café som heter Muggen på Götgatan (på Söder), men så tänkte jag; Nä det kan inte vara hon, hon är nog aldrig på Söder. Är du?

 3. Verkligen fint att man så enkelt bara kan lämna detta klimat ett tag ju! Min käre tog mig till fjärilshuset för ett tag sen, och jag var i himlen! Älskade det, speciellt alla puppor höll på att kläckas. Han däremot sprang runt och duckade och skrek – men fastnade sedan precis som du hos papegojorna. :)
  - Tycker för övrigt att du känns nedstämd, som att det roliga i ditt liv vridits ner många varv. Men kanske du bara saknar ny? förstår det i så fall, i detta gråa.

 4. Trodde jag var den enda som hade fjärilsfobi. Var på fjärilshuset när jag var runt 6 år och tyckte att det var extremt obehagligt. Men de är fina att titta på på avstånd :)

 5. Maria – jag rör mig typ enbart på söder. haha var tänkte du att jag hängde? kram.

  weronika – känner mig lite förvirrad bara. det är okej. allt blir bra.

 6. Oj, jag trodde du mer var kring Östermalm, Vasastan sådär… Vad roligt! Då kanske det var du ändå som satt där i fönstret på café Muggen förra veckan? Eller så var det någon som liknade dig väldigt :)
  Hoppas du tycker det är ok att vara i Stockholm en sväng. Men jag förstår om du känner dig förvirrad. Hela omställningen. Och att allt gått så fort. Och att du snart ska ge dig in i något helt nytt in France. Och att Sverige har sin speciella energi, som kan kännas lite platt när man varit iväg sådär som du. Innan man liksom ”går in i den” energin och vänjer sig (på gott o ont). Önskar dig allt det bästa goda!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>