friday equals pasta.

Glad fredag!
Jag tänker att vi firar med samtliga (tror jag) pasta-recept jag lagt upp på bloggen.


Spaghetti med meyer citroner.


Carbonara.


Citronpasta med räkor och sparris.


Hemmagjord ravioli.


Tagliatelle med vit sparris och valnötter.


Pappardelle med grön sparris och körsbärstomater


Tomatsås med vodka.


valnötsköttbullar med bandpasta.


Pasta med tomatsås och kapris.


Superenkla spaghettin.


Pasta med saffran och lammkorv.


Pasta pesto med mozzarella och spenat.


Pappardelle med salami och persilja.


Fettucini med kräftstjärtar och pesto.

.


Happy Friday! Let’s celebrate with all of the pasta recipes I’ve posted here since 2007.

Kommentarer

 1. Superenkla spagettin är min guilty pleasure! Älskar allt med den, plus att den är just superenkel! Ska laga mer av dina vegetariska pastarecept, ÄLSKAR pasta och parmensamost.

 2. Pastan med sparris, vitlök, körsbärstomater och parmesan är min favoriträtt nu för tiden. Endast pannkakor kan konkurrera med den. Tack för det, Sandra!

 3. Allt ser så gott ut! Tror nog allt att jag ska bjuda familjen på citronpasta med räkor och sparris på söndagskväll, tack för recept!

 4. Jag förstår ingenting, jag vet inte ens varför jag skriver det här, men alla mina vänner är trötta på mina probelm för att jag aldrig tar tag i dom och så, och ja. ja. jag vet inte. såhär är det:

  vi har legat med varandra två gånger. han är det finaste jag vet, jag vill vara ihop med honom så mycket att det gör ont. När vi är på väg hem till mig i natten, så hintar han att han vill bll ihop, för han säger: alltså ingen kommer någonsin vilja vara ihop med mig. Och sen blir han tyst. Jag ignorerar det för jag blir rädd och vågar inte och vet inte vad jag ska säga, sen ligger vi, och nu i skolan är han så osäker och undviker mig och vill knappt ha kontakt när jag försöker. Jag förstår ingenting vad vill han åhhhhhhhhhh killar. hjälp mig vad ska jag göra. puss.

 5. Hej Sandra,

  Älskar din blogg!

  Jag har just startat en blogg själv och undrar om du som bloggat så länge kan hjälpa mig med en grej. När du t.ex. publicerar bilder på kläder som du har hittat på någon klädesbutik/designers site, skriver du att bilden är därifrån. Räcker det? Hur vet man att man inte bryter mot copyright-lag? Jag vågar inte publicera något som det är nu, och när jag och skriver och frågar om lov att använda bilder får jag aldrig något svar.

  Hur gör du?

  Tacksam för hjälp!

 6. Haha! Och här satt jag och undrade över var jag skulle hitta inspiration till att överraska maken med middag ikväll. Pasta it is!

 7. karin – gör något med honom på dagtid! fika för 17. se en film. visa att du vill. puss.

  Henry – Det där är ju en fråga snarare om bloggkotym än just copyright-lagar. jag, och rodeo som jag bloggar på, har kommit överens om att så länge man länkar, så får man lägga ut bilder. så gör ju majoriteten av internet, så då kan jag tycka att det är okej. blir ju bara gratisreklam förövrigt för företagen, de kan ju knappast bli sura.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>