sandra
 1. Kajsa skriver

  GOTT! Nu blev jag megahungrig!

 2. Sol skriver

  Super mega inspirerande, herre vad hungrig och sugen jag blev!
  Din blogg är finfin för den delen!

 3. smäm skriver

  Mmmm, vill ha nu!

 4. Vicky skriver

  pasta för alltid. alltid gott verkligen.

 5. anna skriver

  åååååååh på ALLT ungefär.

 6. Louise skriver

  Superenkla spagettin är min guilty pleasure! Älskar allt med den, plus att den är just superenkel! Ska laga mer av dina vegetariska pastarecept, ÄLSKAR pasta och parmensamost.

 7. Lydia skriver

  Åh, pasta är bäst. Tror det är min favoritkolhydrat hahaha.

 8. Mira skriver

  alltså. TACK för detta inlägg. vill äta det här varje dag. <3

 9. Elisa Rahse skriver

  Muuuuuuuuuums!!!

 10. Maja skriver

  BÄSTA inlägget i hela bloggen! Nästan.

 11. Therese skriver

  Pastan med sparris, vitlök, körsbärstomater och parmesan är min favoriträtt nu för tiden. Endast pannkakor kan konkurrera med den. Tack för det, Sandra!

 12. Anna Martina skriver

  Jag som har planer för hemmagjord pizza ikväll, men nu blev jag ju sugen på pasta..

 13. Daria skriver

  Åh, alltså pasta <3

 14. Åsa skriver

  Åååh, vilken guldgruva!!! :)

 15. Anna Margareta skriver

  Superbra inlägg. Nu har jag pastarecept ett bra tag framöver.

 16. Ida skriver

  Allt ser så gott ut! Tror nog allt att jag ska bjuda familjen på citronpasta med räkor och sparris på söndagskväll, tack för recept!

 17. Indianlekar skriver

  Hennes blonda hår. Hennes kraftiga smink. Hennes pulserande tystnad.

 18. Emilia skriver

  GUD så gott allt ser ut!!!!

 19. karin skriver

  Jag förstår ingenting, jag vet inte ens varför jag skriver det här, men alla mina vänner är trötta på mina probelm för att jag aldrig tar tag i dom och så, och ja. ja. jag vet inte. såhär är det:

  vi har legat med varandra två gånger. han är det finaste jag vet, jag vill vara ihop med honom så mycket att det gör ont. När vi är på väg hem till mig i natten, så hintar han att han vill bll ihop, för han säger: alltså ingen kommer någonsin vilja vara ihop med mig. Och sen blir han tyst. Jag ignorerar det för jag blir rädd och vågar inte och vet inte vad jag ska säga, sen ligger vi, och nu i skolan är han så osäker och undviker mig och vill knappt ha kontakt när jag försöker. Jag förstår ingenting vad vill han åhhhhhhhhhh killar. hjälp mig vad ska jag göra. puss.

 20. Henny skriver

  Hej Sandra,

  Älskar din blogg!

  Jag har just startat en blogg själv och undrar om du som bloggat så länge kan hjälpa mig med en grej. När du t.ex. publicerar bilder på kläder som du har hittat på någon klädesbutik/designers site, skriver du att bilden är därifrån. Räcker det? Hur vet man att man inte bryter mot copyright-lag? Jag vågar inte publicera något som det är nu, och när jag och skriver och frågar om lov att använda bilder får jag aldrig något svar.

  Hur gör du?

  Tacksam för hjälp!

 21. lilla S skriver

  Åh tusan vad jag blev sugen på pasta nu! Och smart idé, det här inlägget blir lätt favoritmärkt.

 22. Inkognito skriver

  Vad gott! <3 pasta!
  Intressant med Hennys fråga också (#21).

 23. Libertad skriver

  You could open a pasta restaurant, Sandra, hahaha! All look so great, yummy yummy!

 24. Carolin skriver

  Det är inlägg som dessa som gör en ledsen över att LCHF funkar ;)

 25. K skriver

  Haha! Och här satt jag och undrade över var jag skulle hitta inspiration till att överraska maken med middag ikväll. Pasta it is!

 26. sandra skriver

  karin – gör något med honom på dagtid! fika för 17. se en film. visa att du vill. puss.

  Henry – Det där är ju en fråga snarare om bloggkotym än just copyright-lagar. jag, och rodeo som jag bloggar på, har kommit överens om att så länge man länkar, så får man lägga ut bilder. så gör ju majoriteten av internet, så då kan jag tycka att det är okej. blir ju bara gratisreklam förövrigt för företagen, de kan ju knappast bli sura.

 27. e skriver

  Det här är min favorit, gör den jämt och den är superenkel och supersnabb:

  http://www.dn.se/mat-dryck/recept/pasta-med-tomatpesto

 28. Fredrikapåvinden skriver

  Mmm så mycket gott! Citronpastan med räkor måste jag prova bums!

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *. E-postadressen publiceras inte.

Niotillfem
my name is sandra and i'm from stockholm. i like fridays, pasta carbonara, scrabble and young handsome men. i have one of sweden's biggest blogs with over 170 000 visits a week. besides blogging i work as a freelance writer. my first novel is coming out in april 2014. e-mail love letters and other things to sandrabeijer@gmail.com
you can find my portfolio here.
Instagram: sandrabeijer
Easter lunch ✨🌳🍴🍷
Arkiv
Twitter @niotillfem