hello from stockholm.


Hej från Stockholm! Idag börjar min lilla Sverigeresa på riktigt. Igår låg jag bara hemma hos Michelle och sov sov sov (samt såg den här svinromantiska dokumentären på svt play). Många undrar vad som händer med min lägenhet och alla mina grejer. Tänkte därför bara klara upp lite, förstår att det är förvirrande. Lägenheten är kvar. Möblerad. Jag hyr ut den till min kompis Matilda. Min kärlekshistoria med New York är inte över. Det här är bara en långpaus med ett Parisavbrott. Jag har med mig två enorma resväskor med kläder och skor. Mer än så kan jag inte förklara just nu, är också förvirrad och planlös egentligen. Tänkte köra på magkänsla mest, då brukar det bli bäst. Nu vet ni. Hörs snart igen.

Kommentarer

 1. Kul med lite Sverigebesök mitt i äventyret med, tycker jag! Att köra på magkänslan är ju förresten en plan det också ju :) Kanske en av de bästa.

 2. Så fint att du verkar få ihop det nu, skönt att kunna ha kvar allt och nån man litar på som tar hand om ens grejer. När far du till Paris och vad är det första du tänker göra/äta/se när du kommer fram?

 3. Välkommen hem till Stockholm igen Sandra! Vad kul att du är här en stund innan du reser vidare till France! Du ser så glad ut på bilden, wow, ja lycklig, du gör ju helt rätt som känner inom dig vad som är rätt för dig, just nu, även om det verkar lite ”rörigt” i det yttre för stunden.

 4. Vill också köra på magkänslan. Himla svårt att stänga av huvudet när man är på gång dock. Förstår inte hur du gör det men jag tycker det är himla bra att du gör det du känner för ändå.

 5. asså jag är så blödig men jag börjar ju böla, du är så fantastisk. hittade din blogg väldigt nyligen och jag känner mig rånad på tid, jag önskar jag börjat läsa din historia för fem år sedan typ. du är en sådan inspiration!

 6. Hej!!
  Tänkte bara flika in att jag flyttar till NY om ca 1 månad för studier och söker boende från 30 Mars.
  Om du har något mer rum/del i din lägenhet som du kan hyra ut så är ju super intresserad! Eller om din nuvarande hyresgäst skulle flytta, du kan väl mejla mig om det finns något intresse så kan jag isåfall skriva och berätta lite mer om mig själv!
  bästa hälsningar,
  Jen

 7. jag tycker det låter äventyrligt som fan, och modigt och sådär. enda planen du behöver är väl att ha på dig randigt och basker, och att äta baguettjävlar i en park. fantastiskt.

 8. Hej Sandra och ett stort lycka till i Paris! Jag vill inte på något sätt förstöra i din korta semester i Sverige men jag fastnade för ett klipp som många delat på facebook som jag ville sprida. Det handlar om näthatet mot kvinnor som arbetar som journalister och på TV. Jag vet att du Sandra ofta brukar lyfta fram viktiga företeelser med en bra feministisk vinkel och tänkte därför att detta kunde intressera. (Och göra dig fruktansvärt förbannad och förbluffad för vad som försegår i Sverige!) Och också en uppmaning till alla Sandras fantastiska och smarta läsare att sprida, för såhär kan det ju INTE fortgå!

  http://www.youtube.com/watch?v=k_pLmq8d7Mk

 9. Hi there! I stopped reading blogs sometime ago… becauselife got so busy but I kind ofhad to check on you the other day… and it seems likeyou broke up with your boyfriend and I am very sorry and I hopeyou are doing fine! And I hope you will have the timeof your lifein PAris. hugs

 10. Jag älskar människor som vågar följa sina drömmar…
  Och ännu gladare blir jag när det är fina människor som lyckas med! :)

  May you have the time of you´r life och återigen – Tack för att du delar världen ur din synvinkel med oss!
  //E

 11. Hej Sandra!
  Jag ville bara skriva till dig och säga att du inspirerar mig jättemycket. Jag har liksom inte ens tänkt på att man kan säga upp sig och skaffa ett nytt jobb om man vantrivs.
  Jag jobbar extra utöver mina studier i en disk och jag är så less på jobbet, de tjuriga kollegorna och de dåliga arbetstiderna. Men nu måste jag bara söka nytt jobb och våga testa något nytt. Tanken har på något märkligt sätt inte slagit mig förut! :)

  Den där dokumentären är jättefin, men jag blir också bara så arg när jag ser hur de här tjejerna lever sitt liv för någon dryg kille. Jag vet att det var exakt så när man var tonåring. Men det känns bara som att man vill att de där tjejerna ska skita i och göra något själva. Jag tycker så synd också om hon tjejen som bara lyssnar och ger råd.. Vill bara sätta mig på ett café och lyssna på HENNE i fem timmar..
  Haha nä usch, fick bara gammal tonårsångest av att se den där…

 12. Lycka till med Paris-flytten! You’re so brave, but I’m sure if you trust your gut feelings, you will have an unforgettable spring/summer in Paris – make sure to kiss a lot of those beautiful French boys! However, I’m happy to hear that your love story with NYC isn’t over;) Kram kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>