hello from stockholm.


Hej från Stockholm! Idag börjar min lilla Sverigeresa på riktigt. Igår låg jag bara hemma hos Michelle och sov sov sov (samt såg den här svinromantiska dokumentären på svt play). Många undrar vad som händer med min lägenhet och alla mina grejer. Tänkte därför bara klara upp lite, förstår att det är förvirrande. Lägenheten är kvar. Möblerad. Jag hyr ut den till min kompis Matilda. Min kärlekshistoria med New York är inte över. Det här är bara en långpaus med ett Parisavbrott. Jag har med mig två enorma resväskor med kläder och skor. Mer än så kan jag inte förklara just nu, är också förvirrad och planlös egentligen. Tänkte köra på magkänsla mest, då brukar det bli bäst. Nu vet ni. Hörs snart igen.

sandra
 1. Sanna skriver

  Man ska alltid lita på magkänslan. Kommer bli bra det här! You only live once… :)

 2. fanny skriver

  magkänslan är legit!

 3. Carolin skriver

  Kul med lite Sverigebesök mitt i äventyret med, tycker jag! Att köra på magkänslan är ju förresten en plan det också ju :) Kanske en av de bästa.

 4. Anna Margareta skriver

  Heja dig för att du är så supercool.

 5. Fredrikapåvinden skriver

  Wow vilket modigt val! Och vilken upplevelse! Den här perioden kommer du berätta om för dina barnbarn om massor med år. Lycka till med allt!

 6. Tokyo - Love skriver

  Så fint att du verkar få ihop det nu, skönt att kunna ha kvar allt och nån man litar på som tar hand om ens grejer. När far du till Paris och vad är det första du tänker göra/äta/se när du kommer fram?

 7. Maria skriver

  Välkommen hem till Stockholm igen Sandra! Vad kul att du är här en stund innan du reser vidare till France! Du ser så glad ut på bilden, wow, ja lycklig, du gör ju helt rätt som känner inom dig vad som är rätt för dig, just nu, även om det verkar lite ”rörigt” i det yttre för stunden.

 8. Pauline skriver

  Men sluta vad cool du är Sandra. Bäst.

 9. ada skriver

  Lykke til med planer og reiser og livet, dette får du til!

 10. tyraelvira skriver

  fina du, det kommer bli magiskt för dig. vi kanske syns i paris ~

 11. Gabby skriver

  Vill också köra på magkänslan. Himla svårt att stänga av huvudet när man är på gång dock. Förstår inte hur du gör det men jag tycker det är himla bra att du gör det du känner för ändå.

 12. jennifer skriver

  asså jag är så blödig men jag börjar ju böla, du är så fantastisk. hittade din blogg väldigt nyligen och jag känner mig rånad på tid, jag önskar jag börjat läsa din historia för fem år sedan typ. du är en sådan inspiration!

 13. Vicky skriver

  duktiga härliga du.

 14. Jenny skriver

  Hej!!
  Tänkte bara flika in att jag flyttar till NY om ca 1 månad för studier och söker boende från 30 Mars.
  Om du har något mer rum/del i din lägenhet som du kan hyra ut så är ju super intresserad! Eller om din nuvarande hyresgäst skulle flytta, du kan väl mejla mig om det finns något intresse så kan jag isåfall skriva och berätta lite mer om mig själv!
  bästa hälsningar,
  Jen

 15. manda da manda skriver

  jag tycker det låter äventyrligt som fan, och modigt och sådär. enda planen du behöver är väl att ha på dig randigt och basker, och att äta baguettjävlar i en park. fantastiskt.

 16. Frida skriver

  Så himla bra du är.

 17. Edith skriver

  Åhh blir galet inspirerad av dig, you go girl!!!

 18. matilda skriver

  titta på denna tårdrypande kärleksfilmen: http://www.youtube.com/watch?v=r-ZV-bwZmBw
  du kommer garanterat gråta.

 19. Elin skriver

  Hej Sandra och ett stort lycka till i Paris! Jag vill inte på något sätt förstöra i din korta semester i Sverige men jag fastnade för ett klipp som många delat på facebook som jag ville sprida. Det handlar om näthatet mot kvinnor som arbetar som journalister och på TV. Jag vet att du Sandra ofta brukar lyfta fram viktiga företeelser med en bra feministisk vinkel och tänkte därför att detta kunde intressera. (Och göra dig fruktansvärt förbannad och förbluffad för vad som försegår i Sverige!) Och också en uppmaning till alla Sandras fantastiska och smarta läsare att sprida, för såhär kan det ju INTE fortgå!

  http://www.youtube.com/watch?v=k_pLmq8d7Mk

 20. Leni skriver

  Hi there! I stopped reading blogs sometime ago… becauselife got so busy but I kind ofhad to check on you the other day… and it seems likeyou broke up with your boyfriend and I am very sorry and I hopeyou are doing fine! And I hope you will have the timeof your lifein PAris. hugs

 21. Emilia skriver

  du är coolast!

 22. Hondjur skriver

  Jag älskar människor som vågar följa sina drömmar…
  Och ännu gladare blir jag när det är fina människor som lyckas med! :)

  May you have the time of you´r life och återigen – Tack för att du delar världen ur din synvinkel med oss!
  //E

 23. Siouxsie skriver

  Hej Sandra!
  Jag ville bara skriva till dig och säga att du inspirerar mig jättemycket. Jag har liksom inte ens tänkt på att man kan säga upp sig och skaffa ett nytt jobb om man vantrivs.
  Jag jobbar extra utöver mina studier i en disk och jag är så less på jobbet, de tjuriga kollegorna och de dåliga arbetstiderna. Men nu måste jag bara söka nytt jobb och våga testa något nytt. Tanken har på något märkligt sätt inte slagit mig förut! :)

  Den där dokumentären är jättefin, men jag blir också bara så arg när jag ser hur de här tjejerna lever sitt liv för någon dryg kille. Jag vet att det var exakt så när man var tonåring. Men det känns bara som att man vill att de där tjejerna ska skita i och göra något själva. Jag tycker så synd också om hon tjejen som bara lyssnar och ger råd.. Vill bara sätta mig på ett café och lyssna på HENNE i fem timmar..
  Haha nä usch, fick bara gammal tonårsångest av att se den där…

 24. Alexa skriver

  Lycka till med Paris-flytten! You’re so brave, but I’m sure if you trust your gut feelings, you will have an unforgettable spring/summer in Paris – make sure to kiss a lot of those beautiful French boys! However, I’m happy to hear that your love story with NYC isn’t over;) Kram kram

 25. Amanda skriver

  Herregud va fin o hjärtskärande dokumentären var, tack för tipset!

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *. E-postadressen publiceras inte.

Niotillfem
my name is sandra and i'm from stockholm. i like fridays, pasta carbonara, scrabble and young handsome men. i have one of sweden's biggest blogs with over 170 000 visits a week. besides blogging i work as a freelance writer. my first novel is coming out in april 2014. e-mail love letters and other things to sandrabeijer@gmail.com
you can find my portfolio here.
Instagram: sandrabeijer
It's a wrap with @jeansforall ! 👏✌️
Arkiv
Twitter @niotillfem