I know that you think you sound silly when you call my name, but I hear it inside my head all day.Såhär såg jag ut igår när jag tog en kaffe med fina Lisa på Rodeo, åt middag med min mamma, samt träffade upp Nina och Jesper på Snotty.


Jeansjacka (min är från Monki) kan man ha som kofta tycker jag. Så känns det mer vår. Inte för att det skulle vara någon ny slags uppfinning direkt, men ändå. T-shirten är vintage, kjolen är alltid från American Apparel. Måste nog köpa en till tror jag.


.


Yesterday’s outfit. Jean jacket from Monki, vintage t-shirt and American Apparel skirt.

Kommentarer

 1. Har du jeansjackan under din vinterjacka sen när du är ute? Eller är det bara inomhus du har den på dig? Hehe blev nyfiken.

 2. Vad himla fin du är i blått! Idag var jag i en affär där expediten sa: ”Du passar ju i kalla färger”. Men då sa jag att jag har ju ganska gulaktig hud på armar och även i ansiktet lite, och då sa hon: ”Ja, men du passar både i kalla och varma färger”. Man blir ju snurrig för mindre. Vad enkelt att bara passa i varma eller kalla – inte båda! Vad passar du bäst i?

 3. Jag beställde kjolen från AA på studs efter att du la ut en länk. Älskar den, men den behöver läggas upp, helt klart :)


 4. manda da manda – haha

  gabby – har skrivit upp det på min att-blogga-lista nu!

  Ingrid – har såklart vinterjacka över jeansjackan! :O

  Maria – oj ingen aning, tänker inte riktigt så. Vet bara att jag försvinner i beiget :)

  Johanna – fint! och ja, alldeles för lång :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>