I want to hold hands and waste friday nights with you.


Har en ny jacka som jag är så himla kär i. Har letat efter en midjekort baseballjacka i en halv evighet och hittade den här på Delias.com, för typ 300 pix, så glad!


Svart och vit och kommer nog passa extra bra till mina chanelskor tror jag, när snön försvinner från gatorna.

.


I’ve been looking for a cropped varsity jacket for such a long time and finally found this one at Delias.com, för 34.50 dollars!

 

Kommentarer

  1. Sjukt fin! När jag var hemma hos mina föräldrar i Västerås förra helgen gick jag igenom min garderob där och då hittade jag en sån jacka fast grön och grå som jag hade under gymnasiet. Blev asglad!

  2. Hej sandra,
    Älskar din klädstil! Kan inte du göra ett inlägg där du tipsar om fler bra sidor där man kan köpa kläder? :)

  3. När jag jag och familjen var i vietnam förra året så passade jag på att sy upp en midjekort varsityjacka i mörkblått med vita ärmar och ljusrosa foder. älskar den! :D

  4. Ae fasen vad läskigt. Jag läste inlägget över det här och kom att tänka på citatet i rubriken till det här inlägget. Tänkte ”det citatet skulle passa in i den här bloggen på nått sätt”, och så scrollar jag ner och ser rubriken. hej jag är synsk. Galet snygg jacka förresten!!

  5. Vad du är fin Sandra, tack för att du var dag inspirerar mig. Du är himlans charmig och söt och varje dag längtar man efter dina inlägg och blir lite sådär smått sur när inte uppdaterar. Ha en underbar helg nu och hoppas du njuter av din vistelse i fin fina Stockholm. Ser fram emot din vistelse i Paris.

    KRAMARS!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>