je suis un croissant.


Jamen hej hörrni. Igår hade jag hejdå-fest i franskt tema, i och med att jag ska bege mig till Paris. Jag tänkte va en croissant men insåg efter dessa bilder att 1. jag såg ut som en idiot. 2. även om det är en croissant ser det ut som en ostfralla. och 3. jag smulade ner precis överallt.


Så jag var bara en croissant i ett par minuter och sen fick det räcka med klänningen och en ditmålad mouche istället.


Tack så himla mycket för alla fantastiska kommentarer i förra inlägget. ni alltså!
.


I had a goodbye-party last night and since I’m moving to Paris the theme was French. I was supposed to be a croissant but I crumbled everywhere (and also it looked more like a loaf of bread than a croissant) so I ended up just wearing the dress without the breadband.

sandra
 1. Lisa Marie skriver

  Men alltså nej. Du är ju så himla fin! Du ser inte alls ut som en idiot utan du ser ut som en fantastisk bakelse! <3

 2. Anna Margareta skriver

  Stort lycka till. Jag ska köpa din bok!

 3. Beata skriver

  Heja dig! Haha, jag är alldeles überpeppad på att du ska åka, det kommer gå fint ska du se!

 4. Stella skriver

  haha, roligt med en croissant på hövvet! förstår att det blev smuligt. Jag undrar en sak! du skrev att du måste åka från USA i helgen, och så sa du att du ska flytta till paris i början av mars, men vad ska du göra hela februari? undrar om du ska vara i sverige? Härligt i så fall! Är superpepp på att läsa om dina äventyr i Paris, känner du någon/några där?

 5. Lydia skriver

  Ska bli riktigt kul att följa dina äventyr i Paris :)

 6. Nippon skriver

  Grattis! Blir jätteglad för din skull!
  Men mitt i allt det lyckliga har jag ändå en bekymrad fråga: hur/vad gör man med alla möbler och tusen saker man samlat på sig efter två år i new York när det blir dags att flytta över Atlanten igen? Hyr man en container och transporterar allt till nästa ställe? Lämnar man allt och bara börjar om helt? Tar man med det viktigaste, typ familjefoton och presenter från de närmaste, och lämnar resten? Har man garage sale? What? What? Sånt här praktiskt plågar mig, det är därför jag aldrig vågar flytta nÅgonstans.

  Ps jag vet att jag redan postat denna kommentar till ditt förra inlägg, men jag vill verkligen veta, annars kommer jag drömma mardrömmar om att du står ute på gatan med säng, byrå och soffa och väntar på en alldeles för liten taxi…!! x(

 7. Jenny skriver

  croissant<3

 8. Maja skriver

  Vad söt du är, du skulle haft den!

 9. Anna-Nathalie skriver

  Så sød kjole!

 10. Carolin skriver

  Haha, men du får 10 poäng för kul idé i alla fall! Kram!

 11. Alexia Dahl skriver

  Er i chok over du flytter til Paris, men det er så sejt! Ser frem til en masse indlæg om Paris! <3

 12. betty felon skriver

  I love that croissant headband <3

  Also, I'm so sorry that we never got to hang out while you were in NY – I can't wait to see your adventures in Paris :D

 13. Rachelle skriver

  Har samma fraga som Nippon! Hur ska du göra med alla dina grejer och din lägenhet? De logistiska saker är roligt att veta om för att som hen säger, jag alltid får så mycket stress över det att jag nästan vill aldrig flytta! Hur gör man?

 14. Emmy skriver

  Haha, sötknasigaste. Jag gillar den vägen du och din stil verkar ta. Jag iakttar med intresse på avstånd. Obs att detta inte har något med din frankrikeflytt att göra, du verkar vara en intressant person och det är kul att på avstånd se dig utvecklas och växa. Batman-magtröjor och buffalos är så jävla kick-ass. Keep it coming!

 15. Jenny skriver

  Sandra.. när ska du fara ifrån New York då? Ska du bo i Sthlm innan flytten ett tag innan Parisflytten? Om inte, när är det då du ska flytta från NY?

 16. Synne skriver

  Haha, for en morsom idé! Noen av dem er alltid bedre i teori enn i praksis, men jeg syntes du var søt. I dag har det blåst og regnet her i Paris, men jeg skal bestille sol til du kommer. Håper festen var f(r)antastisk!

 17. josefine skriver

  undrar lite som de andra här över, kommer du bo i stockholm under februari? med tanke på att ditt visum går ut och att du åker till frankrike i mars?

 18. Bambi skriver

  haha det var nästan det knasigaste och roligaste idag! Så söt du är – till och med som en smulande ostfrallecroissant är du otroligt söt! <3 <3 <3

 19. Maria Katt skriver

  Alltså åh, så fantastiskt. Jag vet inte om jag bara vill se någonting speciellt eller om jag bara märker av det för jag vet om att du ska ut på äventyr, men jag tycker att du strålar på ett helt nytt sätt nu. Får ett sådant himla glatt intryck av att bara titta på bilderna att jag inte vet vad. Fast det kan ju också bero på den fantastiska klänningen. Eller croissanten i håret kanske. Se till att du får i dig massor av den himla bra uppfinningen i la France. Och mängder med pain au chocolat med för den delen. Kram <3

 20. mimi skriver

  omigod! i was a student in paris for 8 months, best most magical time ever. you will love it and never want to leave!! i also lived in the 7th arr. and it was amazing.

  i am so, so, SO excited for you!!! my favourite blog now going to paris? tres excellent! bissous :)

 21. Mathilda skriver

  Ville bara hälsa dig välkommen till Parre. Har aldrig kommenterat din blogg innan, men då jag är bosatt i Paris sedan snart 3 år, var det ju ändå något att uppmärksamma. Så, lycka till, vi ses på Le Pompon.

 22. Karin skriver

  Du är cool! Kör hårt i Paris!

 23. karin skriver

  Ditt förra inlägg ledde till en ny kategori och lite pepp för din blogg i min egen blogg.. hoppas det är ok!

 24. cherrylou skriver

  This is a really nice goodbye theme party! Your dress is great and I love the croissant headband!
  Can’t wait to follow your adventures in Paris ♥ (and you have to try pain au chocolat also!)

 25. My skriver

  Jag tycker det är så himla fint att du ska flytta till städernas stad Paris och hur firar man det på bästa sätt om inte genom en Frankrike-tema fest? Bästa idéen!

  Jag tänkte bara tipsa dig om Ben L’Oncle Soul och hans finfina musik (om du inte redan känner till honom såklart, vilket du säkert gör)! Det är fantastiskt 60-tals inspirerad musik på franska (ibland på engelska men hoppa över de låtarna), bättre än så blir det inte. Min favorit är låten Soulman, gladaste låten någonsin som man kan dansa till när som helst. Ett tips som tack för att vi får leva lite i din fina värld genom den här bloggen <3

 26. Nellie skriver

  du är så jäkla cool! kan inte bli annat än inspirerad :)

 27. Gesa skriver

  This is so great, I wish you all the best for you new adventure! Paris is wonderful, I have been living here for 3 years now and I never want to leave. You just fall in love with everything here.

 28. Judy skriver

  haha, that’s so funny and clever. Sorry it didn’t last. The dress is so dreamy. Congrats on the move!!

 29. Julia skriver

  hallå det vore ju så hiiimla kul om du ville ha en läsarträff eller liknande i paris, jag ska flytta dit om två veckor och känner cirka en person så det vore väl ett bra sätt att träffa andra människor också. (ps om någon parisbo läser detta och vill ses, hör av er!! kommer den 13e och kram!)

 30. K skriver

  Förstår att det blev smuligt men en härlig ide var det i alla fall:)

 31. viktoria skriver

  åh gud vad spännande. men du måste berätta mer! gick ditt visum ut och så fick du det inte förlängt eller bara valde du själv att inte förlänga det? lycka till i paris, det är ju en väldigt väldigt vacker stad.

 32. Elin skriver

  Ville bara säga att du är en sån himla inspirationskälla! Tycker du är så stark och modig, som lämnar allt och flyttar till en annan del av världen. Du hjälpte mig mycket när jag flyttade till London, (och att komma över mitt krossade hjärta) och nu inspirerar du mig att ta tag i min andra dröm och flytta till Italien. Du ger skenet av att ingenting är omöjligt, och jag tror dig. Och så skriver du så förbaskat fint, och jag ser fram emot att följa dina äventyr i Paris! :)

 33. Amanda skriver

  Men ändå en väldigt rolig idé! antar att du ska åka till sverige mellan NY och Paris? ilket härligt liv du har!

 34. olivia skriver

  haha men åh! det där var det finaste jag sett! och herregud så spännande, ska bli så kul att följa dig i Paris och se hur du kommer ha det där, det blir nog superbra!

 35. johanna skriver

  Du är den modigaste kvinnan jag läst om tror jag. Go girl! Du gör helt rätt! Lycka till!

 36. Alfrida skriver

  Vous êtes très, très belle!

 37. !exaQ! skriver

  Tu es merveilleuse.

 38. ALI skriver

  YOU ARE MY HERO!

 39. Esther - Pastorette som är trött på religion skriver

  Välkommen till Paris! det är en grym stad att bli inspirerad i :) bästa tipsen är att ta bussen istället för metron, och ifall du saknar träd så åk till parc st cloud, supermysig skog/park och inte att förglömma så är det där som Rock en Seine är i Augusti!!

 40. Fia skriver

  Som någon här ovanför undrade vad ska hända med din fina inredning, kan den följa med till Frankrike?

 41. Mårten skriver

  Ja jädrar Sandra. Det här kommer bli bra. Du är ett föredöme att beundra. Fånga fåglarna i flykten och följ med dem.

 42. Mårten skriver

  Fick mig att tänka på mitt favoritcitat. Torgny Segerstedt, ”De fria fåglarna plöja sig väg genom rymden. Många av dem nå kanske ej sitt fjärran mål. Stor sak i det. De dö fria. De likna icke de där som sträcka hals och kackla vid sitt mattråg och beskärma sig över ‘galningarna’. I sinom tid skola dessa sansade gröpätare slaktas och förtäras. Det går så med de tama djuren. De taga inga risker, och de förlora alla chanser.”

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *. E-postadressen publiceras inte.

Niotillfem
my name is sandra and i'm from stockholm. i like fridays, pasta carbonara, scrabble and young handsome men. i have one of sweden's biggest blogs with over 170 000 visits a week. besides blogging i work as a freelance writer. my first novel is coming out in april 2014. e-mail love letters and other things to sandrabeijer@gmail.com
you can find my portfolio here.
Instagram: sandrabeijer
It's a wrap with @jeansforall ! 👏✌️
Arkiv
Twitter @niotillfem