och medan jag sov, gick solen upp över rålambshov, och på västerbron där jag går, ser jag dina fotspår.


Såhär såg jag ut i helgen enligt en lite smutsig badrumsspegel på södermalm.


I fredags hade jag min mörkblå sammetsklänning från Theory.


Jag och Joakim åt dumplings på Beijing8 och det var så gott, kanske godaste dumplingsen ever.


Och såhär såg jag ut i lördags, i t-shirt från ebay.


Max och Nina hade hej-vi-har-flyttat-hem-från-new-york-fest och jag kom hem klockan fem. Idag är jag SÅ trött.
.


Two outfits from this weekend. Dress from Theory and t-shirt bought on ebay.

Kommentarer

 1. men vänta lite nu, flyttade inte nina hem för typ ett år sen? och dina ögon är sjukt fina på första bilden! ”smise” som tyra banks hade sagt

 2. Kul att du mår så fint, du ser ju himla glad ut! Vad är bra med Stockholm tycker du, som har lite att jämföra med nu? Vore kul att höra från dig. Lätt att bli lite hemmablind :)


 3. josefine och emilia – jo nina flyttade hem för ett tag sen, men max flyttade hem alldeles nyss så de bestämde sig för att slå ihop det ändå!

  maria – stockholm är bra för att det finns så jäkla många fina kompisar här som jag bara vill krama ihjäl!

  ida – jag svarar på kommentarer, men gör det ungefär två ggr i veckan. om du går tillbaka och har frågat något har du nog fått svar nu! jag skrev ju varför jag flyttar, för att jag vill satsa på min egna grejer och inte med reklamen just nu. och då var jag tvungen att lämna new york i och med att visumet var knutet till mitt reklamjobb! kram

 4. kan inte du skriva om hur det känns att vara tillbaka i Stockholm efter så lång tid av att inte bo där. Jag bor nämligen i London sen två år och det är min största rädsla, känslan om jag skulle flytta tillbaka. Mest för att jag har ingen aning om hur det skulle kännas, alls. Alla är ju olika men det skulle vara intressant att se hur det känns för dig?

 5. Hej Sandra,

  Vad ska man göra när man är 21 och bott utomlands i nästan två år (och på fredag ska flytta ungefär så långt man kan, typ 10 timmar fram i tiden om några dagar) – kommer hem och sitter i sitt flickrum i samma gamla tråkiga förort och mest vill gråta hela tiden för att man var världens sämsta dotter dom åren man bodde hemma? Om ens föräldrar är världens finaste och man försöker vara så bra som möjligt trots att åren som man behandlade dom som skit aldrig kommer bli något annat än skit. Känner att tiden rinner ur händerna och att jag inte har några minnen, att jag slösat bort min barndom på att vara elak och arg och stänga ute dom bästa personerna i mitt liv. Nu är jag för gammal. Och relationer förändras och jag kommer aldrig få tillbaka dom åren. Jag vill adoptera ett annat tänk men jag hittar det inte. Vet du? Jag känner bara skuld, och snart åker jag igen.

 6. Linn London- jag vet inter riktigt hur det känns eftersom jag bara stannar i några veckor. vill ju inte flytta hem än. gör inte det du heller om du inte vill!

  P – du berättar det för dom! att du känner så här! visa dom den här kommentaren om det känns svårt, eller skriv ett brev. dina föräldrar kommer känna sig så tacksamma och glada och säkert lite oroliga att du går runt och känner såhär. du klarar det, det vet jag! puss lycka till!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>