och medan jag sov, gick solen upp över rålambshov, och på västerbron där jag går, ser jag dina fotspår.


Såhär såg jag ut i helgen enligt en lite smutsig badrumsspegel på södermalm.


I fredags hade jag min mörkblå sammetsklänning från Theory.


Jag och Joakim åt dumplings på Beijing8 och det var så gott, kanske godaste dumplingsen ever.


Och såhär såg jag ut i lördags, i t-shirt från ebay.


Max och Nina hade hej-vi-har-flyttat-hem-från-new-york-fest och jag kom hem klockan fem. Idag är jag SÅ trött.
.


Two outfits from this weekend. Dress from Theory and t-shirt bought on ebay.

sandra
 1. alexandra skriver

  så himla fin jämt.

 2. Carolin skriver

  Älskar mörkblå sammet, det klär dig väldigt väl!

 3. josefine skriver

  men vänta lite nu, flyttade inte nina hem för typ ett år sen? och dina ögon är sjukt fina på första bilden! ”smise” som tyra banks hade sagt

 4. Åsa skriver

  Vad fint mer mörkblå sammet! Du passade i det.

 5. Sonia skriver

  du är så vacker!

 6. elina skriver

  du är så himla fin!

 7. rebecca skriver

  du är bara världens finaste.

 8. Sabina skriver

  sinnessjukt vacker på de två första bilderna! satt och gapade i tre minuter!

 9. Maria skriver

  Kul att du mår så fint, du ser ju himla glad ut! Vad är bra med Stockholm tycker du, som har lite att jämföra med nu? Vore kul att höra från dig. Lätt att bli lite hemmablind :)

 10. Emilia skriver

  Men nina flytade ju från NY för ett år sen väl? :o

 11. Linda skriver

  Vääääärldens vackraste tjej! <3

 12. Ida skriver

  Har du slutat att svara på kommentarer?
  Och kan du inte berätta lite mer om varför du verkligen lämnade NY?

 13. sandra skriver


  josefine och emilia – jo nina flyttade hem för ett tag sen, men max flyttade hem alldeles nyss så de bestämde sig för att slå ihop det ändå!

  maria – stockholm är bra för att det finns så jäkla många fina kompisar här som jag bara vill krama ihjäl!

  ida – jag svarar på kommentarer, men gör det ungefär två ggr i veckan. om du går tillbaka och har frågat något har du nog fått svar nu! jag skrev ju varför jag flyttar, för att jag vill satsa på min egna grejer och inte med reklamen just nu. och då var jag tvungen att lämna new york i och med att visumet var knutet till mitt reklamjobb! kram

 14. Moa Gustavsson skriver

  Dushdraperiet <3

 15. Cornelia skriver

  Bedorande sandra :) xxxx

 16. MANDA DA MANDA skriver

  du är en sån fräsching b-ruden!!!! workar smutsiga speglar som om det vore en sport.

 17. Emelie skriver

  Detsamma gullis. Jag var tvungen att splitta, men det verkar som att festen fortsatte ypperligt ändå!

 18. maja. skriver

  alltså du har så himla fint hår.

 19. Kajsa skriver

  Mörkblå sammet är så himla fint.

 20. Anna Margareta skriver

  Jättefin. Som alltid!

 21. martina skriver

  du är så söt sandra :) sminkningen och håret ser superfint ut på dessa bilder! och den blå klänningen är ju to die for!

 22. linn london skriver

  kan inte du skriva om hur det känns att vara tillbaka i Stockholm efter så lång tid av att inte bo där. Jag bor nämligen i London sen två år och det är min största rädsla, känslan om jag skulle flytta tillbaka. Mest för att jag har ingen aning om hur det skulle kännas, alls. Alla är ju olika men det skulle vara intressant att se hur det känns för dig?

 23. Nikolina skriver

  Så galet söt :)
  från http://www.ankpung.se 23 år, mamma till en liten son, lever med skyddad identitet, tyvärr förlorat båda mina föräldrar i cancer.

 24. Matilda skriver

  Härregud vad snygg du är och jag älskar den blåa klänningen! du är för bra!

 25. Märit Klotz skriver

  Vad söt du är! Och jätte fin klänning! Kram.

 26. P skriver

  Hej Sandra,

  Vad ska man göra när man är 21 och bott utomlands i nästan två år (och på fredag ska flytta ungefär så långt man kan, typ 10 timmar fram i tiden om några dagar) – kommer hem och sitter i sitt flickrum i samma gamla tråkiga förort och mest vill gråta hela tiden för att man var världens sämsta dotter dom åren man bodde hemma? Om ens föräldrar är världens finaste och man försöker vara så bra som möjligt trots att åren som man behandlade dom som skit aldrig kommer bli något annat än skit. Känner att tiden rinner ur händerna och att jag inte har några minnen, att jag slösat bort min barndom på att vara elak och arg och stänga ute dom bästa personerna i mitt liv. Nu är jag för gammal. Och relationer förändras och jag kommer aldrig få tillbaka dom åren. Jag vill adoptera ett annat tänk men jag hittar det inte. Vet du? Jag känner bara skuld, och snart åker jag igen.

 27. sandra skriver

  Linn London- jag vet inter riktigt hur det känns eftersom jag bara stannar i några veckor. vill ju inte flytta hem än. gör inte det du heller om du inte vill!

  P – du berättar det för dom! att du känner så här! visa dom den här kommentaren om det känns svårt, eller skriv ett brev. dina föräldrar kommer känna sig så tacksamma och glada och säkert lite oroliga att du går runt och känner såhär. du klarar det, det vet jag! puss lycka till!

 28. rebecca skriver

  Åh, vad du är vacker!

 29. Ellen skriver

  Fina bilder på dej Sandra! :) Vilken fin kamera du har! Vad är det för Canon du har?

 30. linn skriver

  hahah. fick en chock först då det såg ut EXAKT som mitt badrum, samma kakel och dushdraperi, htull?

 31. Linda skriver

  alltså ditt hår på de första bilderna! dör så fint!!

 32. Anna-Nathalie skriver

  Elsker dit badeforhæng! :D

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *. E-postadressen publiceras inte.

Niotillfem
my name is sandra and i'm from stockholm. i like fridays, pasta carbonara, scrabble and young handsome men. i have one of sweden's biggest blogs with over 170 000 visits a week. besides blogging i work as a freelance writer. my first novel is coming out in april 2014. e-mail love letters and other things to sandrabeijer@gmail.com
you can find my portfolio here.
Instagram: sandrabeijer
🎈🗻 hello from above the Atlas Mountains!
Arkiv
Twitter @niotillfem