på morgonen.


Svensk frukost! Går in i mataffären och kan inte välja för att allt bröd är så BRA och så GOTT. Och osten smakar hemma och är inte någon brandgul cheddar. Det är sånt jag är pepp över nu när jag stannar här i några veckor. Frukost <3


.


So excited about Swedish breakfast, Especially the bread and cheese.

Kommentarer

 1. Alltså jag saknar tunnbröd och Polarbröd mer än något annat, nu när jag inte äter bröd längre. Det vinner över både giffel och croissant för mig. Tunnbröd ftw!

 2. Hej! Jag undrar om du vet en bra tatuerings studio i New York, med inte alltför lång väntetid?
  ska nämligen dit i vår på min 18 års dag. Jag och min syster har planerat att tatuera oss tillsammans länge och hade varit kul att skaffa en där.
  Kram Lina!

 3. Alskar svensk mat! Bor i London och saknar bra morkt brod, kardemummabullar och filmjolk, men ocksa grejer jag inte ens gillade innan jag flyttade som korv stroganoff, blodpudding och prickig korv!
  Tror att svensk husmanskost/skolmat har blivit lite som min comfort food efter 10 ar utomlands.

 4. Saknar tunnbröd, hönökaka, lingongrova & frallor sjukt mycket!! Och prästost & gräddost.. Mhmmm! I sommar så!
  Njut dina frukostar!

 5. Vad knäppt! Jag däremot avskyr svenskt bröd från affären. Påminner mig om bomull typ, och oftast alldeles för sött. Och så håller det i typ 2 veckor?! Brödkulturen lider.


 6. Lina – ingen aning, men vet att många i downtown har bra. särskilt east village. kram

  hanna – bor hos en kompis.

  ribban – attans länken funkade inte!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>